سینما مثبت: با گذشت یک هفته از انتشار اعتراض محمد مهدی عسگرپور دبیر پیشین بخش بین الملل فیلم فجر به ادغام این رویداد با جشنواره ملی فیلم فجر، پُست اعتراضی او صرفا ۳ نظر و ۳۳۴ لایک جذب کرد!
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اینترنتی خبری- تحلیلی سینمامثبت، بخش بین الملل فیلم فجر که در طول سالهای گذشته به صورت جداگانه برگزار شد با وجود صرف میلیاردها تومان پول در نهایت «رویدادی بی ریشه» باقی ماند. رویدادی که با توزیع پول و امتیاز میان بخش بسیار کوچک و محدودی از سینمای ایران هیچ گاه نتوانست با بدنه این سینما ارتباط برقرار کند و به همین دلیل رییس سازمان سینمایی بدون حتی نظر خواهی از اهالی سینما و با اطمینان از بی خطر و بی پشتوانه بودن این رویداد اقدام به ادغام آن با بخش ملی کرد.
پست اعتراضی عسگرپور و واکنشهای حیرت انگیز!
هفته گذشته محمد مهدی عسگرپور در صفحه شخصی خود در اینستاگرام اقدام به انتشار پستی اعتراضی به شرح زیر نمود:
سینمای پرافتخارایران دراین سالهاچیزی کم داشت وظاهراً مدیریت فعلی دولتی، همان را زیاد می دانست وآنهم یک جشنواره جهانی ثبت شده در رده به اصطلاح الف و در ردیف جشنواره های صاحب نام.
این مسیرباتلاشهای زیاددرطول چندسال اخیرو باکمترین امکانات فراهم شد.جدی گرفتن باقی قضایا در دوره رفتارهای قزن قورتکی و عوام فریبانه ازقبیل کمیته فلان و راهبرد بهمان هم اشتباه است.البته درفقره اخیر،ایشان مامورندومعذور ونسبتاً کم مطالعه.
تصور میشد این مطلب با واکنش اهالی سینما مواجه شود و حداقل این اقدام از سوی آنها تایید شود. اما این اعتراض صرفا سه کامنت به شرح زیر داشت:
سینما مثبت: به نظر ادغام بخش ملی و بین الملل بیشتر باید به نفع شما باشد. با این همه مسوولیت واقعا فرصت میکردید بین الملل فیلم فجر را هم اداره کنید؟😄 البته دل اهالی سینما برای فوت کورت چارسو تنگ میشود و باید آقای خزاعی فکری به حال این معضل بکند
مصطفی قاسمیان (روزنامه نگار): کاش همین فیاپف یک سایت درست و حسابی داشت که همین رو می نوشت. یک عده هنوز قبول ندارن جشنواره جهانی جزو جشنواره های رده الف شده.
حساب کاربری سما استدیو: 👏👏
حال شاید تصور کنید کامنتهای زیر این پست وضعیت بهتری دارد اما در کمال تعجب فقط ۳۳۴ لایک برای این پست درج شده که چهرههای مشهور لایک کننده طبق بررسی سینمامثبت به شرح زیر بودهاند: پریوش نظریه ـ کمال تبریزی ـ علیرضا تابش ـ رضا میرکریمی ـ مازیار میری
خبرنگار سینمامثبت به این میزان بسنده نکرد و اقدام به بررسی اسامی افراد لایک کننده این پیام نمود که در میان حجم انبوهی از اسامی ناآشنا، این اسامی از گروههای مختلف آشنا بود:
عکاسها: امید شکری-کامران نجف زاده -یاسمن ظهوری طلب-حسین سلیمانی فرد -مهدی میرباقری
رسانهها: سینمارو- سینما معرفت -سینمازیک – فکوس
بازیگران: راضیه منصوری – امین تارخ (فن پیج)
سینماگران: فریار جواهریان – محمد حسین حقیقی – مهدی حسینی وند-
لیلا پرهیزکار -مهدی شیبانی زاده- فرزاد آذری پور-مری ایزدی -امین میری – حمید مولوی-رضا سخایی شاهرودی-رضا اسدی-احمد مرادی-میترا مهاجر -بیژن نصرتی-فرانک مرادی-لیلا رنگرزان-مصطفی احمدی-مهدی قربانپور- ندا کوهی-هوشنگ صمغ آبادی-محمد نیکبخت-محمد اسماعیل زادهها-گیتی رنجبر -کیوان مهرگان-الهام طهوری-محمد رضا منصوری-هاشم مسعودی – محمود زنده نام- حجت عزیزی
دست اندرکاران: کامیار محسنین- محمد نیکبخت -میثم مزلقانی- فرامرز روشنایی
مطبوعاتیها: مصطفی قاسمیان- مریم قربانی نیا -بهمن نورایی – حسام الدین مقامی کیا -نگار مفید-محمد رسول صادقی-مهدی خرمدل-فرانک آرتا-یاسمن خلیلی فرد- سحر عصر آزاد-فاطمه فریدن-محسن دلیلی-علی افشار – بیتا موسوی-فاطمه پگاه نژاد-پریسا ساسانی-سمیه علیپور
فعالان فرهنگی:مهدی صالح پور -مجید نیک نفس – سید عباس سجادی -حمید رضا توسلی-نسترن مولوی
اقوام آقای دبیر: عطیه عسگر پور– سجاد عسگرپور
این مساله نشان میدهد حتی دست اندرکاران و باشگاه هواداران نیز این پُست را ندیده و نسبت به آن واکنش نشان ندادهاند و أساسا شاید این پست برای آنها اهمیتی نداشته است. حتی بسیاری از افرادی که از این رویداد نفع برده و حداقل هزینه سفرهای خارجیاشان و قسط خرید اتوموبیل و تعویض موبایلشان از کنار این جشنواره حاصل شده نیز نسبت به این تعطیلی بی اعتنا بودهاند؛ ولو در حد یک لایک!
خارجیها حتی لایک را هم دریغ کردند!
باز هم نکته تاسف آور اینکه با آن همه ادعای بین المللی بودن این رویداد و تایید آن توسط فیاپ و ادعای اقبالهای جهانی نسبت به آن حتی یک شخصیت خارجی نیز اقدام به لایک کردن پُست آقای دبیر نکرده حال بگذریم که أساسا هیچ واکنشی نسبت به این رویداد در سالهای گذشته ثبت نشده و أساسا بحث بین المللی بودن این رویداد صرفا در حد حرفهای میهمانها سر میز باقالی پلو با گوشت عینیت پیدا کرده است!
عدم واکنش به این تعطیلی و توقف بخش بین الملل فیلم فجر حکایت از آن دارد که هر رویداد جعلی و غیرمردمی دیر یا زود به تعطیلی میانجامد و در تاریخ ثبت خواهد شد که این تعطیلی واکنشی به اندازه ۳۳۴ نفر داشت؛ یعنی به اندازه مشتریان یک سالن سینما و خلاص!
سینما مثبت آماده انعکاس دیدگاههای افراد،سازمانها و نهادهایی که نام آنها در این مطلب آمده درباره مطلب مذکور است.
نویسنده: امیر استادی