در فیلم روزگاری عشق و خیانت برای فضاسازی دوران رژیم گذشته، زنان بی حجاب با کلاه گیس مقابل دوربین رفتهاند اما همین مسئله نیز ظاهراً برای ترغیب تماشاگران فیلم به تبلیغ دهان به دهان مؤثر نبوده است.
از سوی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان تهران صورت گرفت:
انتشار گسترده بلیت های نیم بها برای فیلم شمقدری
سینما پلاس: فیلم سینمایی «روزگاری عشق و خیانت» به تهیه کنندگی «روح الله شمقدری» برادر رییس سازمان سینمایی پیشین در حالی نمایش عمومی خود را سپری میکند که حمایتی خاص و ویژه شامل حال آن شده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اینترنتی خبری ـ تحلیلی سینما پلاس، «روزگاری عشق و خیانت» ساخته داوود بیدل است. این فیلم که داستان آن در سال های پیش از انقلاب میگذرد، ماجرای ساخته شدن شهرکی صهیونیستی را در شمال غربی کشورمان روایت میکند. این فیلم سیاسی در زمان حضور «جواد شمقدری» در رأس سازمان سینمایی به تهیه کنندگی برادر وی «روح الله شمقدری» تولید شد. جالب است بدانید هزینه تولید این فیلم نیز از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پرداخت شد که طبق اعلام سازندگان رقمی حدود 800 میلیون تومان است.
اکران این فیلم از حدود یک ماه قبل در 15 سالن سینمایی آغاز شده و تاکنون رقم فروش فیلم حدود 80 میلیون تومان بوده است. جالب است بدانید بخشی از این فروش به واسطه حمایت خاص یکی از سازمانها از این فیلم است. «اداره کل اوقاف و امور خیریه استان تهران» با انتشار بلیت های نیم بها و توزیع گسترده آن، زمینه ای را فراهم آورده تا علاقهمندان به تماشای این فیلم با دارا بودن این کارت، تا چهار نفر به صورت نیم بها بلیت تماشای این فیلم را خریداری نمایند. هرچند رقم هشتاد میلیون تومان فروش بالایی برای این فیلم محسوب نمیشود اما قطعاً انتشار این بلیت تأثیر زیادی در همین فروش داشته است. نکته جالب توجه این است که بر روی بلیت مذکور تبلیغی با عنوان «راههای مشارکت در ساخت بیمارستان تخصصی سرطان» نیز مشاهده میشود!
استفاده از کلاه گیس برای نمایش بی حجابی
جالب است بدانید در فیلم روزگاری عشق و خیانت برای فضاسازی دوران رژیم گذشته، زنان بی حجاب با کلاه گیس مقابل دوربین رفتهاند اما همین مسئله نیز ظاهراً برای ترغیب تماشاگران فیلم به تبلیغ دهان به دهان مؤثر نبوده است.
«روزگاری عشق و خیانت» با وجود بهره گیری از بازیگرانی سرشناس و برخورداری از محتوایی ارزشمند، موفق نشده مفهوم مورد نظر خود را به خوبی به مخاطب منتقل نماید. به همین دلیل این فیلم در جشنواره سال گذشته نیز با اقبال مواجه نشد و حتی نظر طیف اصولگرا را نیز جلب نکرده است. هیئت اسلامی هنرمندان مسلمان اخیراً جلسه ای را برای نقد و بررسی فیلم های حاضر در جشنواره سی و سوم فیلم فجر برگزار کرد. جا دارد این هیئت ـ که تهیه کننده فیلم نیز از اعضای آن است ـ با برگزاری جلساتی به نقد و بررسی تولیدات فکری خود بپردازد و علت کم مخاطب بودن و بی اثر بودن اکثر فیلم های ساخته شده توسط فیلم سازان همسو با خود را بررسی نماید تا در آینده ای نزدیک و زمانی که دوباره با حضور اصولگرایان در رأس کشور دوباره قدرت را در سینما به دست گرفت بتواند روشی بهتر از چهار سال قبل در پیش بگیرد.
نکته پایانی این است که لازم است اداره کل اوقاف و امور خیریه استان تهران نحوه حمایت از فیلم های سینمایی و سیاست های خود جهت انتشار بلیت نیم بها برای آثار سینمایی را اعلام نماید تا دیگر فیلم سازان سینمای ایران که به ساخت آثار غنی و پُرمحتوا مشغول هستند هم بتوانند از این امکان حمایتی بهره بگیرند.