امید است اصولگرایان ضمن آسیبشناسی جدی و عمیق فعالیتهای گذشته و نیز نقد اقدامهای انجامشده، مشکل کار را درک و برای حل آن چارهاندیشی کنند تا خدایناکرده شبکه افق نیز مانند دیگر مجموعههای اینچنینی از مسیر تعیینشده خارج نشده و استحاله نگردد
از سوی روزنامهنگار اصولگرا مطرح شد
ابراز نگرانی از احتمال انحراف «شبکه افق»
سینما پلاس: در پنج سال اخیر و پس از حوادث سال 1388، صحنه فرهنگی کشور شاهد حضور پُررنگ تشکلهای حزباللهی و اصولگرا بوده است. شبکه افق که روز جمعه رسماً فعالیت خود را آغاز کرد، آخرین نمونه از فعالیتهای این گروه در جامعه است. امروز یکی از رسانههای نزدیک به طیف اصولگرا با نگارش مطلبی، ضمن اشاره به فعالیتهای موازی اصولگرایان در این عرصه نسبت به آینده این شبکه و خارج شدن آن از مسیر تعیینشده تلویحاً ابراز نگرانی کرد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی اینترنتی خبری ـ تحلیلی سینما پلاس، سایت «هفت راه» که از رسانههای جدیدالتأسیس با رویکرد فرهنگی در میان اصولگرایان است، امروز با نگارش یادداشتی به قلم «محمدرضا شهبازی» با عنوان آیا خوشحال بودن از راهاندازی «افق» هم خوشحالی دارد؟! نوشت: «شبکه افق افتتاح رسمی شد. خوشحال شدیم. بیتعارف از اینکه افق رسماً افتتاح شد خوشحالیم. همانقدر که از آغاز پخش آزمایشیاش خوشحال شده بودیم. در این حرفی نیست. اما آیا خود این خوشحالی، خوشحالی دارد یا نگرانی؟!»
در ادامه این مطلب، نویسنده ضمن نام بردن از نهادهایی مانند: حوزه هنری، مجمع ناشران انقلاب اسلامی، جشنواره عمار، شهرستان ادب، دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب (راه) و… مینویسد: «چرا باید ما «بچه حزباللهیها» از اینکه یک شبکه با همه مختصات خاص شبکه افق به شبکههای صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران اضافهشده است آنقدر خوشحال باشیم؟ چه مسیری را طی کردهایم که به اینجا رسیدیم؟…انقلاب که شد، طبیعتاً در صداوسیما هم انقلاب شده بود دیگر! در وزارت ارشادش هم انقلاب باید شده باشد. در همه نهادها و مجموعههای فرهنگیاش هم همینطور. اما ما حوزه هنری را زدیم. آن روزها هم حتماً همینقدر خوشحال بودیم که حوزه هنری داریم و قرار است فرهنگ و هنر انقلاب آنجا بجوشد. البته غیر از حوزه هنری بعداً کلی جای دیگر هم تأسیس شد تا کارهایی را که ظاهراً وزارت ارشاد و متعلقاتش از پسش برنیامدند انجام بدهد. جاهایی که قرار بود مثلاً سینما را انقلابی کنند اما چند سال بعد خودشان شدند یکی از جاهایی که باید فکری به حالشان میکردیم تا سینما انقلابی شود.»
در ادامه این مطلب آمده است: «حالا هم از افتتاح شبکه افق خوشحالیم و -درست یا غلط- فکر میکنیم صداوسیمای «جمهوری اسلامی» را فتح کردهایم! خوشحالیم از اینکه جایی را که قرار بود «خانهمان» باشد و باید «خانهمان» میبود، بالاخره «فتح» کردیم! کجای کار میلنگد که دائماً برای خوشحال شدن و امیدوار شدن باید بیخیال مجموعههای انقلابی سابق بشویم و برویم مجموعه انقلابی جدید تأسیس کنیم؟ میترسم اگر نفهمیم کجای کار میلنگد، چند سال بعد مجبور شویم از اینکه نهاد جدیدی تأسیسشده است تا کمکاریهای «افق» و «مجمع ناشران انقلاب» و «عمار» و… را جبران کند، خوشحال شویم!»
به گزارش سینما پلاس، در حال حاضر حجم تشکلهای اینچنینی در عرصه فرهنگ نیز بسیار بالاست و برخی از آنها بهجای آنکه در کنار یکدیگر باشند، عملاً توان و انرژی همدیگر را خنثی میکنند. امید است اصولگرایان ضمن آسیبشناسی جدی و عمیق فعالیتهای گذشته و نیز نقد اقدامهای انجامشده، مشکل کار را درک و برای حل آن چارهاندیشی کنند تا خدایناکرده شبکه افق نیز مانند دیگر مجموعههای اینچنینی از مسیر تعیینشده خارج نشده و استحاله نگردد تا جریان ارزشی دوباره مجبور به راهاندازی شبکه و تشکیلاتی دیگر شود.