با توجه به اینکه در این فیلم هر یک از شخصیتها نماد قشر خاصی هستند، نمیتوان از این اشاره سازنده فیلم بهسادگی عبور کرد. این فیلم نگاهی منفی به شبکه اجتماعی فیس بوک دارد
با سی و سومین جشنواره فیلم فجر ـ 40
حضور «بیپدرومادرها» در آشوبهای خیابانی سال 88
سینما پلاس: در پنج سالی که از آشوبهای خیابانی پس از انتخابات ریاست جمهوری سال 1388 میگذرد، روایتهای مختلفی از این موضوع ارائهشده است. «پایاننامه» و «قلادههای طلا» دو نمونه از فیلمهای ساختهشده درباره این حوادث است و حالا «ابوالحسن داوودی» نیز در فیلم «رخ دیوانه» روایتی جالب و عجیب از افراد حاضر در این ماجرا ارائه میدهد.
به گزارش وبسایت خبری ـ تحلیلی سینما پلاس، امروز پنجشنبه شانزدهم بهمنماه و در پنجمین روز از جشنواره فیلم فجر، «رخ دیوانه» تازهترین اثر ابوالحسن داوودی در جشنواره فجر به روی پرده رفت. این فیلم با سرمایهگذاری و حمایت بنیاد سینمایی فارابی تولیدشده و ازاینجهت اثری دولتی محسوب میشود. فیلم درباره چند جوان است که در ماجرای یک قتل گرفتار میشوند. هر یک از این شخصیتها نیز در چند جمله از زبان راوی فیلم معرفی میشوند. کاوه «با بازی صابر ابر» و غزل «با بازی نازنین بیاتی» دو نفر از این شخصیتها هستند که در داستان تأکید میشود که در «شلوغیهای 88» با یکدیگر آشنا شدهاند. نکته جالبتوجه این است که «کاوه» پدر و مادرش را ازدستداده و تمامی اموالش توسط برادرش بالا کشیده شده است. «غزل» هم محصول ازدواجی غیرشرعی میان مردی ایرانی و زنی آمریکایی است. ازدواجی که ازیکطرف علاقه پدر به دریافت اقامت امریکا در شکلگیری آن نقش داشته و از طرف دیگر نیاز مالی مادر باعث شکلگیری آن شده و درنهایت از این ازدواج فرزندی متولدشده که همراه پدر به ایران آمده و حالا شخصیتی بهشدت خلوچل است!
با توجه به اینکه در این فیلم هر یک از شخصیتها نماد قشر خاصی هستند، نمیتوان از این اشاره سازنده فیلم بهسادگی عبور کرد. این فیلم نگاهی منفی به شبکه اجتماعی فیس بوک دارد و آن را عاملی برای گمراه کردن جوانان معرفی میکند.