یکی از نکات جالب تشویق انفجاری و پُرشور برای معرفی سالار عقیلی بود، به حدی که صدای مختاباد به هنگام معرفی این هنرمند آواز و بوسه سالار عقیلی به دستان او دیگر قابل شنیدن
گزارش سینماپلاس از کنسرت علیرضا مختاباد
محاصره پیانیست کنسرت غزه در ترافیک
سینماپلاس: با وجود آنکه اعلام شده بود عواید مالی کنسرت علیرضا مختاباد در برج میلاد قرار است به مردم غزه اختصاص یابد و به همین دلیل نهادهایی همچون: شورای شهر، فروشگاه شهروند و… هزینه های برگزاری کنسرت این عضو شورای شهر را تامین کرده بودند، مشاهده های خبرنگار سینماپلاس نشان می دهد بخش قابل توجهی از میهمانان با بلیت های رایگان و هدیه در این مراسم حضور یافته بودند.
به گزارش وب سایت خبری ـ تحلیلی سینماپلاس، حمایت نهادهای اقتصادی از فعالیت های هنری اتفاقی تازه نیست و همواره شاهد آن بوده ایم اما حمایت اخیر شورای اسلامی شهر تهران، شهرداری تهران، فروشگاه های شهروند و برج میلاد تهران از برگزاری کنسرت هنرمندی که خود عضو شورای شهر است، شائبه برخی را مسائل را پدید آورد و این سوال را مطرح کرد که آیا اگر مختاباد عضویتی در این شورا نداشت، حمایت های مذکور شامل حال او می شد و آیا حمایت های اینچنینی به هنرمندان دیگر نیز تعلق می گرفت؟
عبدالحسین مختاباد جزو خوانندگانی است که در دهه 70 با اجرای قطعه شبانگاهان در تلویزیون مشهور شد. این خواننده مازندرانی از سال 78 تا 86 برای اجرای کنسرت و ادامه تحصیل به کانادا و سپس انگلستان رفت و با بازگشت به کشور در قامت یک چهره هنری سیاسی وارد شورای شهر شد.
تنظیم قطعه جدید این هنرمند پنج سال طول کشید تا سرانجام او دوم و سوم شهریور امسال در سالن همایش های برج میلاد روی صحنه رفت و با طعم غزه طرفدارانش را متعجب کرد.
تاخیر در برگزاری مراسم
اجرای دوم و پایانی او در شب سوم شهریور با بلیت های 1 میلیون ریالی با استقبال خوبی مواجه شده بود و تقریبا سالن برج میلاد پُر بود. بخشی از میهمانان با بلیت های هدیه به صورت خانوادگی به این برنامه فرهنگی آمده بودند که این مساله از گفت و گوهای آنها در آسانسور و سالن مشخص بود.
بر روی بلیت این کنسرت، شروع مراسم 21:30 نوشته شده بود ولی با ترافیک اطراف برج میلاد و خرابی یکی از آسانسورهای سالن همایش، اجرای کنسرت به ساعت 22 موکول شد. از نکات جالب این برنامه گیر افتادن سامان احتشامی نوازنده پیانو کنسرت در ترافیک و ازدحام تنها آسانسور سالم پارکینگ طبقاتی برج میلاد بود که با عذرخواهی های مداوم از مردم و توضیح حاضر بودن در کنسرت بدون نوبت از صف طولانی عبور کرده و سوار آسانسور شد.
آن چه هنگام ورود به سالن همایش های برج میلاد نگاه ها را به خود جلب می کرد، بک گراند تصویری از نماد ملودی در ترکیبی با کلمه غزه و اثر و خون و گلوله روی آن در نمایشگرهای سالن بود.فردی هم با قرار گرفتن پشت تریبون به خلاف کنسرت ها، جملاتی بیانیه وار را در رثای غزه خواند و در انتها امضای احمد مسجد جامعی را برای آن اعلام کرد.
با ورود مختاباد، احتشامی و دربندی اجراهای نخست شروع شد و دو قطعه طولانی با اشعار نو در مورد غزه اجرا شد که در این میان حرکات جالب و ابتکاری احتشامی با پیانو بیش از پیش به چشم کارگردان تلویزیونی مراسم و مردم می آمد که این موضوع در پایان این قطعه ها و جدا شدن احتشامی با تشویق جالب مردم مشهود بود.
پس از استراحتی کوتاه ارکستر کامل به روی صحنه آمد و قطعه معروف شبانگاهان توسط عبدالحسین مختاباد اجرا شد که با تشویق و استقبال حاضران روبرو شد. این خواننده کشورمان در پایان این بخش به تشکر از شهردار، شورای شهر، مجموعه های اقتصادی زیر مجموعه شهرداری، روزنامه شهرداری و مجموعه برج میلاد پرداخت و سپس به معرفی میهمانان ویژه رسید؛ چهره هایی مانند ساعد باقری، کیومرث پور احمد، مسعود کیمیایی و سالار عقیلی که در این کنسرت حضور داشتند.
یکی از نکات جالب تشویق انفجاری و پُرشور برای معرفی سالار عقیلی بود، به حدی که صدای مختاباد به هنگام معرفی این هنرمند آواز و بوسه سالار عقیلی به دستان او دیگر قابل شنیدن نبود.
مختاباد در بخش پایانی او دو قطعه تمنای وصال و زورق مهتاب را اجرا کرد تا این کنسرت که قرار است عواید آن به غزه برسد، در دومین شب خود به پایان برسد.از ویژگی های این مراسم می توان به حضور استاد پرویز بیات نوازنده کنترباس اشاره کرد که با موی سپید و حرکات ویژه اش به همراه صدای عود استاد محمد دلنوازی، شخصیت خاصی به این کنسرت داده و بر تاثیر موسیقی افزوده بودند.
مطلب مرتبط: