لشگری پور که همواره تعامل و ارتباط خوبی با نهادهای دولتی و حکومتی دارد، در این جلسه به این سوال پاسخ نداده که آیا به عنوان یک تهیه کننده معتمد نهادها، قصد سفر به غزه را دارد یا اینکه اعلام نظر و حمایت وی از این جریان نیز در حد همین جمله خواهد بود؟
در حاشیه دهمین جلسه «سینماروایت» اتفاق افتاد:
طعنه سنگین مشاور حاتمی کیا به اصغر فرهادی
سینماپلاس: حضور اصغر فرهادی در سازمان انتقال خون و اعلام حمایت مجدد از مردم بی دفاع غزه با وجود آنکه بازتابی گسترده در رسانه ها داشت، با واکنش سرد صدا و سیما و طعنه مشاور ابراهیم حاتمی کیا مواجه شد.
به گزارش وب سایت خبری ـ تحلیلی سینماپلاس، پس از راه اندازی کمپین «کشتار را متوقف کنید» از سوی اصغر فرهادی و جمعی از بازیگران سینمای ایران، صدا و سیما در بخش خبری پُربیننده بیست و سی به این حرکت تبلیغاتی حمله کرد و آن را به چالش کشید. اعتراض بیست و سی هم به این مساله بود که چرا این هنرمندان به صراحت حمله اسرائیل به غزه را محکوم نکرده اند؟
بجای فیلمسازی به سازمان انتقال خون میرویم و خون میدهیم
وی با طعنه به برخی رفتارهای شبه روشنفکرانه که اخیرا از برخی سینماگران سرزده اظهار داشت:«بجای اینکه بیاییم کمبودهای تصویری مان را با ساخت فیلم پر کنیم فقط بلدیم به سازمان انتقال خون برویم و مثلا و به شکل نمادین خون بدهیم. واقعا چرا؟! خون هم که به غزه نمی رسد اما به هر حال تصویرسازی این خون دادن یعنی اینکه ما به فکر مردم غزه هستیم! واقعا وظیفه سینماگران ما همین خون دادن است یا اینکه باید به سراغ تصویرسازی از فجایعی باشند که در غزه روی می دهد؟».
با وجود اظهارات صریح فرهادی و حضور وی در روز گذشته برای اهدای خون در همدردی با مردم غزه، «پژمان لشگری پور» مشاور فرهنگی ابراهیم حاتمی کیا در فیلم «چ»، روز گذشته با حضور در جلسه نقد و بررسی فیلم های «نامه ای به مادرم» و «سردار» از ساخته های خود با موضوع شهدای ترور، با طعنه به برخی رفتارهای شبه روشنفکرانه که اخیرا از برخی سینماگران سرزده اظهار داشت:«بجای اینکه بیاییم کمبودهای تصویری مان را با ساخت فیلم پر کنیم فقط بلدیم به سازمان انتقال خون برویم و مثلا و به شکل نمادین خون بدهیم. واقعا چرا؟! خون هم که به غزه نمی رسد اما به هر حال تصویرسازی این خون دادن یعنی اینکه ما به فکر مردم غزه هستیم! واقعا وظیفه سینماگران ما همین خون دادن است یا اینکه باید به سراغ تصویرسازی از فجایعی باشند که در غزه روی می دهد؟»
چرا در دهه 60 حدودا 3 هزارنفر از منافقین اعدام شدند؟
به گزارش فارس، وی در این جلسه با بیان اینکه هنرمند باید جلوتر از زمان خود حرکت کند افزود:«هنرمند نباید منتظر شود تا داعش به وجود آید و بعد تازه برود به سراغ فیلمسازی درباره آفات افراطی گری یا نباید منتظر فجایع غزه باشد و بعد تازه بخواهد درباره آن بیانیه صادر کند. کم کاریهای سینما و تلویزیون آن قدر زیاد شده که همه می پرسند که چرا در دهه 60 حدودا 3 هزارنفر از منافقین اعدام شدند؟ اگر ما با زبان سینما به جوانان می گفتیم که در این مملکت فقط 17 هزار شهید ترور داریم دیگر چنین شبهه هایی مطرح نمی شد.».
پرسش های سینماپلاس از لشگری پور
به نظر می رسد این طعنه لشگری پور، پاسخی به مطلب چند هفته قبل «مینا اکبری» با عنوان «حاتمی کیا فراموش کرده در همسايگياش درامي قويتر در حال اجراست!» باشد که در سایت سینماپلاس نیز بازتاب یافت. لشگری پور به عنوان یکی از تهیه کنندگان مرتبط با نهادهای دولتی و نظامی، قطعا می داند که سفر به غزه در چنین شرایطی نیاز به هماهنگی هایی دارد که انجام آن از عهده فیلم سازان خارج است و صرفا در محدوده خاصی از دستگاه های حکومتی عملی خواهد شد.
او که همواره تعامل و ارتباط خوبی با نهادهای دولتی و حکومتی دارد، در این جلسه به این سوال پاسخ نداده که آیا به عنوان یک تهیه کننده معتمد نهادها، قصد سفر به غزه را دارد یا اینکه اعلام نظر و حمایت وی از این جریان نیز در حد همین جمله خواهد بود؟