اعضای شورای شهر بابت حضور خود در این مسوولیت حقوق دریافت نمی کنند اما سهمیه های مختلفی همچون: مجوزهای طرح ترافیک، مجوز کسب و کار، پروانه کسب و…. دریافت می کنند اما مهم تر از این موارد اعتماد مردم است که این افراد در مقابل آن پاسخگو هستند و نباید آن را خدشه دار کنند
گزارش «سینماپلاس» از نقد منصفانه هفت صبح به یک عضو شورای شهر
آقای ساعی! تکلیف حق مردم چه می شود؟
سینماپلاس: روزنامه هفت صبح با انتشار گزارشی، نسبت به حضور همزمان هادی ساعی در شورای شهر تهران و نقش اول یک سریال تلویزیونی به شدت انتقاد کرد.
به گزارش وب سایت خبری ـ تحلیلی سینماپلاس، دست اندرکاران سینمای ایران در طول سال های گذشته در دو مقطع شاهد حضور چهره های هنری در مسوولیت های سیاسی بودند: حضور «بهروز افخمی» در مجلس شورای اسلامی در دوره موسوم به اصلاحات و حضور «محمد حسین حقیقی» در شورای شهر، دو نمونه مشخص از حضور هنرمندان در عرصه سیاست بود که کمترین بهره را برای سینماگران به همراه داشت. حالا هفت صبح در گزارشی به حاشیه های حضور یک ورزشکار در شورای شهر پرداخته و نقدی جدی به عملکرد هادی ساعی ارائه کرده است.
این روزنامه دوشنبه سیزدهم مرداد ماه در صفحه «شبکه» خود گزارشی از «احمد رنجبر» منتشر کرده است که موضوع آن حضور «هادی ساعی» عضو اصلی شورای شهر در یک سریال تلویزیونی به عنوان بازیگر اصلی است.
در این گزارش با اشاره به این مطلب که «هادی ساعی پس از ایفای نقش در فیلم سینمایی «مرواریدهای خلیخ فارس، این روزها در حال ایفای یکی از نقش های سریال آمین است»، به پیگری کم و کیفی حضور این عضو شورای شهر در سریال ها و غیبت او از شورا پرداخته است. خبرنگار به سراغ سخنگوی شورا و رییس کمیسیون حقوقی رفته و سپس با محمد حقانی و مجتبی شاکری دو تن از اعضای شورا نیز در این خصوص گفت و گو کرده است. در اظهار نظر آنها آمده است: اعضای شورا باید هر ماه 70 ساعت زمان صرف حضور در شورا کنند.
سوال های بی پاسخ از هادی ساعی
نکته جالب این است که اعضای شورا غیبت ساعی را تایید و نسبت به آن ابراز دلخوری می کنند. البته جواد نوروز بیگی تهیه کننده سریال آمین تاکید می کند که طبق توافق شفاهی با ساعی، او قرار گذاشه که اول در جلسات شورا شرکت کند و بعد به بازی در این سریال برسد.
عدم پاسخگویی ساعی به سوال های هفت صبح باعث شده تا خبرنگار سوال های خود را به شرح زیر منتشر نماید:
- بازی در سریال وقت و انرژی زیادی می طلبد. تکلیف شورای شهر چه می شود؟
- شما نقش اول هستید و خوب می دانید تولید سریال ساز و کار منظمی ندارد و گاهی برای یک پلان ساده ساعت ها وقت لازم است. کی به جلسات شورا می روید؟
- در شورای سوم هم چندین ماه از تهران دور بودید تا در فیلم مرواریدهای خلیج فارس بازی کنید. تکلیف شورای شهر چه شد؟
- شما چهره محبوبی هستید و خیلی ها به همین پشتوانه نام تان را روی برگه رای نوشتند. از پس این تعهد برمی آیید؟
- از فحوای کلام همکاران تان در شورای شهر می توان متوجه شد که از حضور همزمان شما در شورا و ساخت سریال راضی نیستند.
- اگر تا این اندازه علاقمند به کار بازیگری بودید چرا باز خودتان را نامزد حضور در شورای شهر کردید و نرفتید به علاقمندی تان برسید. درست مثل زمانی که رسول خادم که به دلیل علاقه مندی اش به حضور در عرصه کشتی عطای حضور در شورا را به لقایش بخشید؟
- ابهام دیگر این که آیا فیلم سازان به خاطر حضور شما در شورای شهر و اختیاراتتان به سراغ تان می آیند؟
طبق اطلاعات به دست آمده از سوی خبرنگار سینماپلاس، اعضای شورای شهر بابت حضور خود در این مسوولیت ماهانه حدود سه میلیون تومان حقوق دریافت می کنند و همچنین سهمیه های مختلفی همچون: مجوزهای طرح ترافیک، مجوز کسب و کار، پروانه کسب و….به آنها تعلق می گیرد اما مهم تر از این موارد اعتماد مردم است که این افراد در مقابل آن پاسخگو هستند و نباید آن را خدشه دار کنند.