سینما مثبت: موضوع تعارض منافع این روزها به مسالهای مهم در کشور تبدیل شده و حتی در مجموعههای پُر حرف و حدیثی مانند شهرداری تهران نیز در موضوع به کار گیری داماد شهردار، در نهایت کار به تصویب قوانین در شورای شهر رسید. سازمان سینمایی نیز از این قاعده مستثنی نیست.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اینترنتی خبری- تحلیلی سینمامثبت، امروز دوشنبه بیستم دی ماه برنامه صبحگاهی شبکه پنج سیما میزبان یزدان عشیری مدیر روابط عمومی سازمان سینمایی بود تا توضیحاتی درباره جشنواره فیلم فجر ارائه کند. حالا میزبان چه کسی بود؟ مدیر روابط عمومی بنیاد سینمایی فارابی که علاوه بر حضور در این مسوولیت حقوقی، کار اجرای آیتم در بخش صبحگاهی شبکه پنج را نیز به عهده دارد و پیشتر در سازمان اوج مسوولیتی در بخش اطلاع رسانی داشته و همچنان نسبت به این سازمان سمپاتی دارد. به همین دلیل بخش مهمی از برنامه هم در صحبتهای این میزبان- کارشناس و هم در صحبتهای مجری برنامه که احتمالا طی همکاری و هماهنگی با کارشناس رخ داده به عدم حضور این فیلم در جشنواره و طرح ادعاهای مسوولان این سازمان و نکاتی از این دست اختصاص مییابد حال آنکه این فیلم یکی از هفتاد فیلم راه نیافته به بخش مسابقه جشنواره فیلم فجر بوده و عدالت ایجاب میکند به جای طرح موضوعی و موردی، موضوع به شکل کلی بررسی شود که چنین اتفاقی رخ نمیدهد و برنامه صبحگاهی فوق به یک رپرتاژ برای سازمان اوج و فیلم رد شدهاش تبدیل میشود.
نکته قابل تامل اینکه حضور یک مدیر سینمایی در قامت یک خبرخوان در برنامهای تلویزیونی حداقل از نظر وجهه اجتماعی برای آن سازمان زیبنده نیست و حتی باعث کاهش تمرکز او در مسوولیت خود میشود. شاید به همین دلیل است که بنیاد سینمایی فارابی فرصتی برای اطلاع رسانی درباره فعالیتها و برنامههایش ندارد و به جای پاسخ به سوالها و پیگیریهای فراوان خبرنگاران، مدیر روابط عمومی جدیدش اینگونه توییت میزند: «در فعالیت سالهای اخیر فعالیتهای #بنیاد_فارابی اقدامات درخشانی وجود دارد که به خوبی در فضای رسانهای دیده و ارائه نشده. در حال سازماندهی اطلاعات مختلف فعالیتهای سالهای اخیر بنیاد هستیم تا به مرور اقدامات قابل تحسین سالهای گذشته را تقدیم و ارائه کنیم.»
این مطلب در شرایطی بیان میشود که روابط عمومی فارابی در طول سالهای گذشته همواره حجم بالایی از اخبار و اطلاعات را برای خبرنگاران ارسال کرده و طرح چنین موضوعی از سوی مدیر روابط عمومی جدید این سوال و ابهام را ایجاد میکند که قطعا فعالیت دوره قبلی بسیار خوب و موثر بوده که حتی مدیر جدید نیز به آن اذعان دارد و بر این اساس نکند تغییر مدیریت این مجموعه نه به دلیل عدم فعالیتهای موثر بلکه صرفا به دلیل نگاهها و گرایشهای سیاسی و گروهی بوده است؟!
سینما مثبت آماده انعکاس دیدگاههای افراد،سازمانها و نهادهایی که نام آنها در این مطلب آمده درباره مطلب مذکور است.
مطالب مرتبط: مقاومت فارابی در مقابل شفاف سازی
نویسنده: حمیده جهانگیر