سینما مثبت: جامعه ایران این روزها درگیر اتفاقهای عجیب و غیرمعمولی شده. از کمبود شدید داروهای مورد نیاز بیماران کرونایی تا مشکلات اقتصادی ناشی از تعطیلیهای گاه و بیگاه که باعث بروز فشارهای اقتصادی شدیدی بر مردم شده است. در چنین حالتی بخشی از جامعه فارغ از تمامی این مشکلات و بدون دغدغه کرونا و مشکلات اقتصادی، سطحی از خودخواهی و تمامیت خواهی را در رسانهها مطرح و پیگیری میکنند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اینترنتی خبری- تحلیلی سینما مثبت، این روزها اغلب مردم ماجرای اظهار نظر یاسر جبرائیلی را شنیدهاند که مدعی شده وقت اذان فرزند یازده سالهاش ناراحت بود از اینکه از یک طرف سریال ساختمان پزشکان در حال پخش است و دوست دارد تماشایش کند و از طرف دیگر میخواهد نماز اول وقت بخواند. ظاهرا این آقاپسر در نهایت نماز را به سریال ترجیح میدهد اما بعد هم نهارش را نمیخورد و تلویزیون را هم خاموش میکند و اعصابش هم خرد میشود!!! بعد هم در پاسخ به سوال پدر که چه شده؟ گریه میکند و میگوید:« تا اذان تموم میشه بقیه سریال رو پخش میکنن فرصت نماز خوندن نذاشتن.» بعد هم پدر دست به کار شده و طی تماس با مدیر شبکه نسیم و شبکه سه تلاش میکند این معضل بزرگ را حل کند و البته این سوال را هم مطرح میکند که «تضادی که صدا و سیما میان علاقه فرزندان ما به یک سریال و خواندن نماز اول وقت ایجاد میکند، چه اثر تربیتی روی آنها میگذارد؟!»
نکته قابل تامل در این مطلب این است که یاسر جبراییلی که از جمله مخالفان واردات واکسن بوده و بارها در تریبونهای عمومی که در اختیارش قرار گرفته بر این مخالفت تاکید کرده احتمالا جزو اقشار مرفه جامعه است که میتواند در وسط روز خانه باشد و نهار را کنار منزل بخورد زیرا اغلب مردم حتی در این شرایط کرونا مجبورند در طول روز در بیرون از منزل مشغول به کار باشند تا در این شرایط بد اقتصادی گرسنه نمانند.
نکته دیگر اینکه أساسا چه کسی گفته پسر بچهای یازده ساله باید مخاطب سریال ساختمان پزشکان باشد؟ این سریال چه تناسبی با شخصیت این پسر بچه دارد و مگر قرار نیست بچهای که در خانوادهای تا این حد قاعدهمند تربیت شده فقط برنامههای مخصوص خود را ببیند؟ نکته مهمتر اینکه حالا بچه دلش خواست ساختمان پزشکان را ببیند؛ چرا کندکتور را جابجا میکنید و مسوولان را به زحمت میاندازید؟ خدای نکرده واکسن نیست که نشود علاجی برایش پیدا کرد. کافی است از اپلیکیشن تلویبیون اقدام به تماشای سریال کنید یا اینکه أصلا کل سریال را برای آقازاده دانلود و بعد از آنکه نمازش را خواند و نهارش را خورد و مستحباتش را هم به جا آورد و شما را هم سیر دعا کرد، با فلش قسمت دانلود شده را داخل تلویزیون نمایش دهید. دیگر این هم کاری است که شما از پس انجام آن بر نمیآیید و مساله را تا این اندازه رسانهای میکنید و به این مدیر و آن مدیر پیام میدهید؟
نکته مهم این مطلب نمایش تفاوت سطح دغدغههای افرادی اینچنینی با مردم عادی است و نشان میدهد آنها در چه دنیای متفاوتی زندگی میکنند اما فردی که نمیتواند چنین مساله سادهای را حل کند چطور در مسوولیتهایی حساس قرار دارد و از همه بدتر اینکه چطور در شبکههای تلویزیونی نیز کسی پیدا نشده به این فرد قابلیت دانلود این سریالها را گوشزد کند و همه سختترین کار یعنی تغییر کندکتور را انجام دادهاند؟
سینما مثبت آماده انعکاس دیدگاههای افراد،سازمانها و نهادهایی که نام آنها در این مطلب آمده درباره مطلب مذکور است.