سینما مثبت: در هفتههای گذشته انتشار اخباری درخصوص احتمال کاندیداتوری حجه الإسلام سید حسن خمینی نوه بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران برای انتخابات ریاست جمهوری شنیده شد و أواسط هفته خبرهایی از انصاف ایشان از حضور در انتخابات تایید گردید.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اینترنتی خبری- تحلیلی سینما مثبت، طبق اخبار منتشر شده، سید حسن خمینی با توصیه رهبری از حضور در انتخابات منصرف شدهاند و در چنین شرایطی این سوال مطرح است که أساسا این شخصیت معنوی و حوزوی به چه دلیل و با چه منطقی تصمیم داشته وارد کارزار انتخابات ریاست جمهوری شود؟!
ریاست جمهوری در ایران مسوولیتی تشریفاتی نیست. برخلاف برخی کشورها که در آن به واسطه حضور سیستم ریاست جمهوری- نخست وزیری شرایط به گونهای است که أمور اجرایی بیشتر در دست نخست وزیر است؛ در ایران رییس جمهور مقامی کاملا اجرایی است و مسوولیت اغلب أمور جامعه از مرغ و تخم مرغ گرفته تا واکسن کرونا و مذاکره هستهای و… با شخص رییس جمهور است و فردی که این مسوولیت را در نهایت به امانت از مردم عهده دار میشود باید هر روز تصمیمهای مهمی گرفته و آنها را ابلاغ و سپس بر اجرای تصمیمها نظارت داشته باشد که هریک از این تصمیمها دارای هزینههای مادی و معنوی فراوانی است. حالا با این توصیف شخص سید حسن خمینی در طول سالهای زندگی خود چه فعالیتی را در حوزه اجرایی انجام داده و مشخصا کدام شرکت،سازمان،موسسه اقتصادی، موسسه اجتماعی،مجموعه خیریه و… را در سطح استانی یا کشوری اداره کرده که از نظر اجرایی صلاحیت احراز پست ریاست جمهوری را داشته باشد؟
آنچه از سوابق ایشان در فضای مجازی قابل رویت است بیشتر اشاره به تحصیلات و سوابق حوزوی ایشان دارد و خبری از شغل و فعالیتهایی از این دست نیست.البته ایشان مطابق آنچه در وبگاه رسمیاشان درج شده به زبان عربی و انگلیسی مسلط بوده و به فوتبال نیز علاقه دارند و از روز چهارشنبه تا جمعه به اداره امور مربوط به حرم امام خمینی (ره) میپردازند اما آیا این سابقه اجرایی برای به عهده گرفتن مسوولیت ریاست جمهوری کفایت میکند؟
سینما مثبت ضمن آمادگی جهت درج توضیحات ایشان امیدوار است علاقه مندان به تصدی صندلی ریاست جمهوری پیش از اعلام کاندیداتوری اندکی درباره ابعاد این مسوولیت و میزان تناسب توانایی و تخصص خود با این مسوولیت تفکر کرده و سپس اقدام به اعلام عمومی کاندیداتوری خود برای ریاست جمهوری نمایند.