سینما مثبت: همزمان با اعلام تغییرات در ساختار برخی موسسات حوزه سینمای ایران، برخی تشکل ها و محافل سینمایی که ظاهرا تاکنون از مشکلات و مسائل این حوزه بی اطلاع بوده اند، پس از اقدام اخیر حسین انتظامی، نسبت به تایید فعالیت های او اقدام کرده اند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اینترنتی خبری ـ تحلیلی سینما مثبت، ساختارهای بزرگ و معیوب در حوزه سینما در طول سال های گذشته به یکی از موانع جدی در این عرصه تبدیل شده است. ساختارهای بودجه خواری که بخصوص در چند سال اخیر و با کاهش درآمدهای نفتی دولتی، بیش از گذشته معیوب بودن خود را به رخ کشیده و عملا باعث شده بودجه اندک اختصاص یافته به این سازمان ها، به جای تولید صرف پرداخت حقوق و دستمزد شود. انجمن سینمای جوانان ایران، مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی، موسسه رسانه های تصویری، مدرسه ملی سینما، گروه هنر و تجربه، جشنواره جهانی و… دهها نمونه از چنین مواردی است که عمدتا با ساختارهای متورم، به مانعی برای پیشرفت سینمای ایران تبدیل شده اند.
در چنین شرایطی مدیر عامل تنها نهاد صنفی سینمای ایران و برخی چهره های متنفذ هم ترجیح داده اند به جای اظهار نظر صریح، نقد و بررسی مشکلات این سازمان ها و نیز واکنش منطقی به این مسائل، بیشتر به دنبال سهم خود از این ساختارهای دولتی باشند تا به عنوان عضو شورا، داور، عضو هیات انتخاب و…. در آن ها فعالیت کنند.
پس از اعلام ادغام موسسه رسانه های تصویری توسط حسین انتظامی و اصلاح ساختار این مجموعه بی فایده، خانه سینما بیانیه صادر کرده و خطاب به انتظامی نوشته است: «دستور شما در خصوص تغییرات موسسه رسانههای تصویری باعث امتنان است به ویژه آنکه جناب آقای مهدی یزدانی از مدیران برجسته و شاخص سینمای ایران توان تغییر با هدف گشودن پنجره به فرصتهای گرانبها را دارا هستند.»
حالا سوال این است که آیا تا پیش از صدور این دستور از سوی انتظامی افراد صاحب نظر در حوزه سینما اطلاعی از این مسائل و مشکلات نداشتند و حتما باید انتظامی دستوری صادر می کرد تا این افراد، به بهانه تایید دستور رییس سازمان سینمایی، همکاران و دوستان خود نیز تایید کنند؟!
و سوال دیگر اینکه آیا در صورت صدور دستور انتظامی برای جشنواره جهانی فجر، آیا باز هم این تاییدها وجود خواهد داشت یا اینکه ممکن است سینمای ایران جایی بر سر منافع خود با آقای سرپرست سرشاخ شود؟!