سینما مثبت: بخش بین الملل فیلم فجر یکی از منظم ترین دوره های برگزاری خود را پشت سر می گذارد و طبق مشاهده های خبرنگار سینما مثبت، نظم و انضباط قابل توجهی در بخش مهم جشنواره ـ فوت کورت ـ مشاهده می شود!
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اینترنتی خبری ـ تحلیلی سینما مثبت، برگزار کنندگان پُرتعداد بخش بین الملل فیلم فجر که این روزها با واکی تاکی در پردیس چارسو در رفت و آمد هستند، امور مربوط به تشریفات و پذیرایی را نسبتا خوب بلد هستند و در این امر آبدیده شده اند. البته این امور بیشتر با «پول خرج کردن» حل می شود اما در مواردی که نیازمند زحمت و تلاش است، اتفاق های جشنواره شکل دیگری رقم می خورد.
روز گذشته نماینده سینما مثبت تصمیم به تماشای فیلم های کوتاه سینمای سعادت گرفت. با حضور در مقابل سالن 4 راس ساعت 10/18، اعلام شد این سئانس با 40 دقیقه تاخیر برگزار می شود. به ناچار فیلم دیگری برای تماشا انتخاب شد: «نوشتن روی برف» که قرار بود ساعت 50/19 در سالن شماره دو نمایش داده شود. هنگامی که برای دریافت بلیت به گیشه مراجعه شد، اعلام شد کلیه بلیت های این سئانس به فروش رفته است اما در زمان نمایش فیلم مشخص شد تنها بیست درصد از صندلی های این سالن 85 نفره پُر بود! یعنی عده ای که بلیت مفت این سئانس را دریافت کرده بودند، احتمالا از تماشای فیلم منصرف شده و جشنواره هم مکانیزمی برای شناسایی این مسئله نداشته است.
با این بی نظمی ها فعلا تنها «فوت کورت» جشنواره است که با نظم و انضباط مثال زدنی به کار خود ادامه می دهد و غذاهای سفارش داده شده را با اندکی تفاوت زمانی آماده و تحویل می دهد!
میرکریمی زیر فشار رسانه های مستقل وادار به توضیح شد
پس از طرح انتقادهایی نسبت به چرایی حضور آقازاده دبیر در ترکیب مدیریتی جشنواره که از سال گذشته از سوی رسانه های مستقل آغاز شد، سرانجام میرکریمی وادار به توضیح در این خصوص شد. میرکریمی با بیان این مطلب که «پسر من در بخش لجستیک کار میکند هم امین من هست و هم شخصیت کاردان و کار بلدی است‼️» گفت: «چون تواناییهای ایشان را ساير مديران دیده بودند، دوست داشتند که همکاری ادامه داشته باشد‼️»
بد نیست میرکریمی این توضیح را هم ارائه کند که فرزند توانای ایشان تا پیش از جشنواره در کدام بخش فعالیت می کردند با چه حقوق و مزایایی؟! و حالا در جشنواره فجر با چه حقوق و مزایایی کار می کنند؟! آیا توانایی ایشان بیش از جوان های مستعد، مودب و زبان دانی است که به صورت افتخاری با جشنواره همکاری می کنند؟!
این حرکات چقدر با استانداردهای بین المللی همخوانی دارد؟
در روزهای اخیر برخی مسوولان دولتی میهمان جشنواره فیلم فجر بوده اند. البته این مسوولان دولتی نه به عنوان بازدید کننده معمولی بلکه در قالب تیم تشریفات و با محافظ در جشنواره حاضر شده اند. مثلا روز گذشته رییس سازمان انرژی اتمی و یکی از معاونان رییس جمهور به دیدن فیلم «نوشتن روی برف» آمدند. آقای وزیر هم سری به جشنواره تحت امرش زد و هر بار حجم فراوانی از عکاسان و خبرنگاران به دنبال این افراد به راه افتادند و موجی عظیم از نیروی انسانی را در این جشنواره برپا کردند! حالا که جشنواره فجر می خواهد همه چیزش تحت قواعد بین المللی باشد، بد نیست به این سوال هم پاسخ دهد که این وضعیت چه تناسبی با استانداردهای بین المللی دارد و مثلا آیا در جشنواره برلین هم مسوولان سیاسی آلمان با محافظ حضور می یابند و این حجم از افراد به دنبال آن ها راه می افتند؟!