تعداد نسبتاً دقیق کارمندان صدا و سیما اعلام شد
سینما مثبت: پس از طرح اظهاراتی از سوی «علی لاریجانی» رییس مجلس شورای اسلامی درباره صدا و سیما، عزت الله ضرغامی رییس پیشین این سازمان در مطلبی، به اظهارات لاریجانی پاسخ داده و آمار قابل تاملی از وضعیت کارکنان این سازمان مطرح کرده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اینترنتی خبری ـ تحلیلی سینما مثبت، ضرغامی در کانال تلگرامی خود با اشاره به مصاحبه اخیر رییس مجلس شورای اسلامی با برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما، مواردی را جهت روشنگری به شرح زیر مطرح کرد:
1- سازمان ایدهآلی که به اعتقاد شما باید با 12-10 هزار کارمند اداره شود، با 28 هزار کارمند در سال 83 تحویل شد (به اعتقاد برخی مدیران 30 هزار نفر)؛ امروز تعداد کارمندان سازمان 33.600 نفر است.
2- اگر منظور شما تعداد کارمندان رسمی است؛ لازم است اشاره شود که این رقم در سال 83 (اتمام مدیریت جنابعالی) 14.400 نفر بود که در سال 93 به 13.640 نفر کاهش یافت.
3- اقدامات گسترده و فراوان در طول دهه 83 تا 93؛ از قبیل افزایش ایستگاههای فرستندههای تلویزیونی از 2500 به 7500 ایستگاه؛ تکمیل شبکههای استانی سیما؛ راه اندازی شبکههای جدید پرستیوی؛ هیسپانتیوی؛ آیفیلم و شبکههای نسل دوم قرآن؛ مستند؛ ورزش؛ نمایش؛ پویا؛ تماشا؛ بازار؛ سلامت، نسیم و HD، نیاز به جذب و آموزش نیروی انسانی ماهر داشت.
4- اصلاح پایه حقوق کارمندان بر اساس ضوابط و مقررات قانونی و از محل اعتبار اضافهکار و رشد سالیانه ضریب حقوق کارکنان دولت و عادلانه شدن دریافتی بدنهٔکارکنان به ویژه در استانها و بازنشستگان عزیز سازمان، اقدام به تأخیر افتاده و لازمی بود که با مطالعه و مقایسه با سایر دستگاهها انجام گرفت.
کاش ضرغامی مردم را نامحرم نمی دانست
ضرغامی در پایان نامهاش با طرح این مطلب که «از شما انتظار میرفت با شناختی که از سازمان صداوسیما دارید؛ پشتیبان کارمندان سازمان باشید و از حقوق حقهٔآنان دفاع نمایید»، به نامه یکی از نمایندگان مجلس درخصوص بودجه این سازمان اشاره کرده و میگوید: «بر اساس نامهٔرسمی جناب آقای تاج گردون رئیس محترم کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در سال 93؛ حداقل اعتبار موردنیاز رسانه ملی برای انجام فعالیتهای ابلاغی 3260 میلیارد تومان و 162 میلیون یورو است. متأسفانه با احتساب درآمدهای سازمان فقط نیمی از این اعتبار تأیید شده، محقق شده است.»
هرچند ضرغامی نامه خود را با این عبارت که «بندهای دیگر این نامه به دلیل امکان سوء استفاده مخالفین، عنداللزوم به صورت مستقیم ارائه خواهد شد.» به پایان برده اما ای کاش او مردم را نامحرم نمیدانست و هرچه لازم بود بیان میکرد تا مردم به عنوان مخاطبان اصلی این نامه و صاحبان بیت المال بدانند چه میزان از بودجه کشور صرف فعالیتهای این سازمان میشود و دستاورد آن چیست؟
امید است مسوولان مختلف در زمینه موارد اینچنینی که اطلاعات آن عمدتاً مخدوش و آمیخته به شایعات است شفاف سازی نمایند.