شنبه, تیر ۱۴, ۱۴۰۴
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • خبر
  • گزارش
  • مصاحبه
  • یادداشت
  • کتاب
  • نمایش خانگی
  • تلویزیون
  • فرهنگ و جامعه
  • سینما پلاسی ها
  • مالتی مدیا
    • فیلم
    • عکس
  • فیلم فجر
    • جشنواره چهل و سوم فیلم فجر
    • جشنواره چهل و دوم فیلم فجر
    • جشنواره چهل و یکم فیلم فجر
    • جشنواره چهلم فیلم فجر
    • جشنواره سی و نهم فیلم فجر
    • جشنواره سی و هشتم فیلم فجر
    • جشنواره سی و هفتم فیلم فجر
    • جشنواره سی و هفتم فیلم فجر – بین الملل
    • جشنواره سی و ششم فیلم فجر
    • جشنواره سی و پنجم فیلم فجر
    • جشنواره سی و چهارم فیلم فجر
  • آپارات
  • آموزش
  • رضا استادی
  • صفحه اصلی
  • خبر
  • گزارش
  • مصاحبه
  • یادداشت
  • کتاب
  • نمایش خانگی
  • تلویزیون
  • فرهنگ و جامعه
  • سینما پلاسی ها
  • مالتی مدیا
    • فیلم
    • عکس
  • فیلم فجر
    • جشنواره چهل و سوم فیلم فجر
    • جشنواره چهل و دوم فیلم فجر
    • جشنواره چهل و یکم فیلم فجر
    • جشنواره چهلم فیلم فجر
    • جشنواره سی و نهم فیلم فجر
    • جشنواره سی و هشتم فیلم فجر
    • جشنواره سی و هفتم فیلم فجر
    • جشنواره سی و هفتم فیلم فجر – بین الملل
    • جشنواره سی و ششم فیلم فجر
    • جشنواره سی و پنجم فیلم فجر
    • جشنواره سی و چهارم فیلم فجر
  • آپارات
  • آموزش
  • رضا استادی
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
سینما پلاس
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
صفحه اصلی خبر

خانه سینما فقط برای معتمدآریا «خانه» است؟

۱۳۹۴-۱۱-۰۸
Reading Time: 3 mins read
0

خانه سینما فقط برای معتمدآریا «خانه» است؟

 

سینما مثبت:واکنش انجمن بازیگران خانه سینما نسبت به حمله و اهانت به «فاطمه معتمدآریا» در سفر اخیر وی به کاشان، بار دیگر این سؤال را مطرح می‌کند که آیا این نهاد صنفی و انجمن‌های زیرمجموعه آن، رفتاری صنفی و همه‌گیر دارند یا اینکه حمایت‌های معنوی آن‌ها صرفاً محدود به «بزرگان» و افراد خاص این صنف است؟

 

خانه سینما،فاطمه معتمد آریا،انجمن بازیگران خانه سینما،حمله به فاطمه معتمدآریا در کاشان،سینماپلاس،سینمامثبت،فروزان،درگذشت فروزان،یحیی سکوت نکرد،جاذبه های گردشگری کاشان،پلاس،plus،مهاجرت بازیگران به شبکه های خارجی،جم تی وی

 

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اینترنتی خبری ـ تحلیلی سینما مثبت، نهاد صنفی خانه سینما مسئول کل سینمای ایران است و باید در بزنگاه‌های مهم و خاص، حامی این صنف باشد اما تجربه نشان داده صرفاً عده محدودی می‌توانند از حمایت‌های خانه سینما برخوردار شوند. چندی پیش نمونه‌ای از این تبعیض در خصوص فیلم‌های توقیفی مشاهده شد که متن تحلیل سینما مثبت درباره این اتفاق را می‌توانید با کلیک کردن در «اینجا» بخوانید. حالا در جدیدترین اتفاق، انجمن بازیگران این نهاد صنفی درباره حمله فیزیکی عده‌ای در کاشان به «فاطمه معتمدآریا» واکنش نشان داده و با صدور بیانیه‌ای اعلام کرده است: «بسیار تأسف‌انگیز است زمانی که سینمای ملی و شریف ما باقدرت تمام در جشنواره‌های بین‌المللی بالاترین افتخارات را به خود اختصاص داده و درست هنگامی‌که کشورمان در عرصه‌های جهانی گام‌های بزرگ و نوینی برداشته و دنیا به نگرشی واقع‌بینانه از فرهنگ اصیل و عمیق ایرانی اشراف یافته است، عده‌ای خودسر درحرکتی کاملاً غیرقانونی و در کمال وقاحت و بی‌فرهنگی در مراسمی کاملاً قانونی و رسمی در شهر کاشان به سرکار خانم فاطمه معتمدآریا حمله‌ور شده و ایشان را با بی‌شرمانه‌ترین الفاظ مورد اهانت قرار داده‌اند. انجمن بازیگران سینمای ایران، فارغ از هر گرایش سیاسی و جناحی، این واقعه بسیار زشت و غیراخلاقی را تلاش درراه تخریب چهره واقعی فرهنگ والای این مرزوبوم دانسته، آن را به‌شدت محکوم نموده و از تمامی دستگاه‌های ذی‌ربط استدعا دارد ضمن برخورد جدی و قانونی با عاملین این حرکت ناپسند، شرایطی فراهم ساخته تا دیگر شاهد چنین بی‌حرمتی‌هایی به ساحت ارزشمند فرهنگ و هنر کشورمان نباشیم.»

این غیرت صنفی جای تقدیر دارد اما سؤال این است که آیا اگر این اتفاق برای بازیگر دیگری نیز رخ می‌داد، این انجمن این‌گونه وارد میدان می‌شد و به حمایت می‌پرداخت یا اینکه ارائه چنین خدماتی صرفاً به بازیگران خاص و شناخته‌شده اختصاص دارد؟

ماجرا زمانی جالب می‌شود که در همین چند روز یکی از بازیگران قدیمی سینمای ایران فوت می‌کند. بازیگری که فارغ از هر نکته حاشیه‌ای به‌هرحال زمانی «بازیگر» بوده و برای انجمنی که در جهت دفاع از یکی از اعضایش علیه سخنان مسئولان مهم کاشان موضع‌گیری می‌کند، صدور اطلاعیه‌ای در خصوص درگذشت این چهره قدیمی نمی‌تواند کار سختی باشد!

در خصوص مسئله «مهاجرت بازیگران به شبکه‌های خارجی» نیز سکوت انجمن ازاین‌جهت عجیب است که به‌هرحال این مسئله، در کنار جنبه‌های شخصی که می‌تواند برای هر فرد داشته باشد، موضوعی صنفی نیز هست و بسیاری از این بازیگران به دلیل شرایط نامساعد شغلی و معیشتی مجبور به انتخاب گزینه مهاجرت شده‌اند و قطعاً واکنش صنفی مناسب انجمن در این خصوص می‌توانست بسیاری از ابهام‌ها را حل کند.

امید است خانه سینما با تغییر رویه و گسترده کردن چتر خود بر سر تمامی اهالی سینمای ایران، مانع از رفتارهایی شود که از آن جز «تبعیض» نمی‌توان برداشتی کرد.

 

مطالب مرتبط:

 

خانه سینما «دفتر شخصی» است؟

 

 
نوشته قبلی

هجده نکته مهم نشست فیلم فجر

نوشته‌ی بعدی

نارضایتی صداوسیما از مضمون تلخ سریال‌ ها

نوشته‌ی بعدی

نارضایتی صداوسیما از مضمون تلخ سریال‌ ها

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سینما پلاس

این سایت بر اساس طراحی گرافیکی اختصاصی برنامه نویسی شده و تمامی بخش های آن مشمول قانون کُپی رایت می باشد. کُپی برداری از بخش های اختصاصی سایت و مشابه سازی آن، برای صاحبان این سایت حق شکایت و پیگیری در مراجع قضایی را ایجاد خواهد کرد.

  • در جریان
  • دیدگاه‌ها
  • آخرین

طوبی و خاطرخواه‌هایش!

۱۴۰۳-۰۵-۲۷

سریال طوبی؛حکایت‌ مستربین در بغداد  

۱۴۰۳-۰۶-۱۰

طوبی و خاطرخواه‌هایش!

30

الگوهای فیلمفارسی در سریال طوبی

18

غیبت قابل تامل فیلم‌سازان ارگانی در مراسم‌های این روزها

۱۴۰۴-۰۴-۱۱

پس از جنگ دوازده روزه صدا و سیما را کوچک و چابک کنید

۱۴۰۴-۰۴-۰۹

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Smiley face Smiley face Smiley face Smiley face

  • درباره
  • تبلیغات
  • سیاست و حریم خصوصی
  • تماس

تمام حقوق این سایت متعلق به سینما مثبت می باشد . طراحی شده توسط مدیا پلاس

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

تمام حقوق این سایت متعلق به سینما مثبت می باشد . طراحی شده توسط مدیا پلاس