یکشنبه, تیر ۱۵, ۱۴۰۴
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • خبر
  • گزارش
  • مصاحبه
  • یادداشت
  • کتاب
  • نمایش خانگی
  • تلویزیون
  • فرهنگ و جامعه
  • سینما پلاسی ها
  • مالتی مدیا
    • فیلم
    • عکس
  • فیلم فجر
    • جشنواره چهل و سوم فیلم فجر
    • جشنواره چهل و دوم فیلم فجر
    • جشنواره چهل و یکم فیلم فجر
    • جشنواره چهلم فیلم فجر
    • جشنواره سی و نهم فیلم فجر
    • جشنواره سی و هشتم فیلم فجر
    • جشنواره سی و هفتم فیلم فجر
    • جشنواره سی و هفتم فیلم فجر – بین الملل
    • جشنواره سی و ششم فیلم فجر
    • جشنواره سی و پنجم فیلم فجر
    • جشنواره سی و چهارم فیلم فجر
  • آپارات
  • آموزش
  • رضا استادی
  • صفحه اصلی
  • خبر
  • گزارش
  • مصاحبه
  • یادداشت
  • کتاب
  • نمایش خانگی
  • تلویزیون
  • فرهنگ و جامعه
  • سینما پلاسی ها
  • مالتی مدیا
    • فیلم
    • عکس
  • فیلم فجر
    • جشنواره چهل و سوم فیلم فجر
    • جشنواره چهل و دوم فیلم فجر
    • جشنواره چهل و یکم فیلم فجر
    • جشنواره چهلم فیلم فجر
    • جشنواره سی و نهم فیلم فجر
    • جشنواره سی و هشتم فیلم فجر
    • جشنواره سی و هفتم فیلم فجر
    • جشنواره سی و هفتم فیلم فجر – بین الملل
    • جشنواره سی و ششم فیلم فجر
    • جشنواره سی و پنجم فیلم فجر
    • جشنواره سی و چهارم فیلم فجر
  • آپارات
  • آموزش
  • رضا استادی
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
سینما پلاس
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
صفحه اصلی تلویزیون

«ماه عسل» اولین قربانی است؟!

۱۳۹۴-۰۴-۱۴
Reading Time: 3 mins read
0

 

نگاه کارشناس و مجری تلویزیون به اتفاق‌های اخیر سیما

 

«ماه عسل» اولین قربانی است؟!

 

سینما مثبت:«علیرضا غفاری» مجری و کارشناس قدیمی حوزه تلویزیون و رادیو، با نگارش مطلبی نسبت به اتفاق‌ها و حواشی اخیر در حوزه تلویزیون واکنش نشان داده و از توبیخ برنامه ماه عسل به عنوان اقدامی قابل توجه یاد کرده و آن را ستوده است.

 

 

ماه عسل، سینما پلاس، سینما مثبت، تی وی پلاس،احسان علیخانی، توبیخ ماه عسل، معاونت سیما،پرز،علیرضا غفاری

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اینترنتی خبری ـ تحلیلی سینما مثبت، کمتر پیش می‌آید دست اندرکاران صدا و سیما به صورت صریح و آزادانه درباره فعالیت این رسانه و برنامه‌های آن اظهار نظر تحلیلی مطرح کنند چرا که معمولاً اظهار نظرهایی که فاقد ستایش و تجلیل از این رسانه باشد، حاشیه‌های کاری را برای آن‌ها رقم خواهد زد و بر «فعالیت» آن‌ها تأثیر خواهد گذاشت. غفاری که در زمینه اجرای برنامه‌های زنده چهره ای شناخته شده است و کارشناس سینمایی برنامه‌های رادیویی و تلویزیونی است، امروز با نگارش مطلبی در روزنامه قانون، نوشت: «در طول هفته گذشته اتفاقات عجیب و کم سابقه ای در تلویزیون رخ داد. اوایل هفته سریال «گاهی به پشت سر نگاه کن» در روزنامه جام جم (وابسته به رسانه ملی) مورد انتقاد قرار گرفت که با توجه به رویکرد همیشه این روزنامه در دفاع از تولیدات تلویزیونی کمی غیر معمول جلوه می‌کرد. سپس رئیس سازمان در مورد پخش چنین سریال‌هایی هشدار داد و سرانجام در اواخر هفته برنامه مناسبتی «ماه عسل» که چند سالی است قبل از افطار از شبکه سه سیما پخش می‌شود توبیخ بی سابقه ای را از معاونت سیما دریافت کرد.»

این منتقد در ادامه با طرح این مطلب که «برند سازی هزینه دارد» به مخالفت‌های مطرح شده نسبت به سریال پایتخت در زمان پخش اولین سری آن اشاره کرده و می‌نویسد: «در ادامه معلوم شد که چنین قصد و نیتی در کار نبوده است».

غفاری درخصوص برنامه ماه عسل نیز با ذکر این مطلب که «معمولاً فهرست مهمانان برنامه‌های گفت وگو محور قبل از تولید توسط کارشناسان گروه برنامه ساز مورد بررسی قرار می‌گیرد و تا قبل از صدور مجوز مهمانی به برنامه دعوت نمی‌شود»، می‌نویسد: «کنترل و هدایت برنامه با مجری است. اوست که می‌تواند بحث را با انتخاب واژگان صحیح و مناسب در مسیری معقول و منطقی قرار دهد. آنچه مسلم است این است که هیچ یک از عوامل تولید برنامه قصد هنجار شکنی ندارند. آن‌ها دلشان می‌خواهد و تمام سعی‌شان را می‌کنند تا با رنگ ولعاب دکور و استودیو، موسیقی جذاب، تصاویر زیبا و حرف‌های تازه به جذابیت برنامه و ایضاً تعداد بیشتر مخاطبان بیفزایند. اما معمولاً بعضی مواقع اظهارات مهمان برنامه و یا عوامل دیگر خارج از حدود اختیار می‌شود.»

 

غفاری با تقدیر از «شجاعت مثال زدنی معاونت سیما در تذکر و توبیخ برنامه «ماه عسل» و رسانه ای کردن آن» این سؤال را مطرح می‌کند که «آیا همه اتفاقات هفته گذشته چنین رویکردی دارند یا گهگاه تبدیل به خودزنی شده‌اند. رسانه ای شدن انتقاد از بلاتکلیفی طرح‌های الف ویژه تلویزیون از سوی مسئول سابق این گروه (تاجبخش فناییان) که گفته: «در کمال تعجب با 40 سال سابقه کاری در صداوسیما اکنون مدتی است که حوزه تولید ناچار به سکوت است، نشان می‌دهد که ظاهراً تصمیمات اتخاذ شده توسط مدیریت قبلی مقبول مدیریت جدید رسانه ملی نیست. آیا «ماه عسل» اولین قربانی این تذکر خواهد بود؟!»

 

مطالب مرتبط:

 

کاسه کوزه‌های ماه عسل را فقط سر علیخانی نشکنید

نوشته قبلی

چند سوال ساده از یک جشنواره بین المللی

نوشته‌ی بعدی

احتمال درج نام ایوبی در کتاب «گینس»

نوشته‌ی بعدی

احتمال درج نام ایوبی در کتاب «گینس»

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سینما پلاس

این سایت بر اساس طراحی گرافیکی اختصاصی برنامه نویسی شده و تمامی بخش های آن مشمول قانون کُپی رایت می باشد. کُپی برداری از بخش های اختصاصی سایت و مشابه سازی آن، برای صاحبان این سایت حق شکایت و پیگیری در مراجع قضایی را ایجاد خواهد کرد.

  • در جریان
  • دیدگاه‌ها
  • آخرین

طوبی و خاطرخواه‌هایش!

۱۴۰۳-۰۵-۲۷

سریال طوبی؛حکایت‌ مستربین در بغداد  

۱۴۰۳-۰۶-۱۰

طوبی و خاطرخواه‌هایش!

30

الگوهای فیلمفارسی در سریال طوبی

18

غیبت قابل تامل فیلم‌سازان ارگانی در مراسم‌های این روزها

۱۴۰۴-۰۴-۱۱

پس از جنگ دوازده روزه صدا و سیما را کوچک و چابک کنید

۱۴۰۴-۰۴-۰۹

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Smiley face Smiley face Smiley face Smiley face

  • درباره
  • تبلیغات
  • سیاست و حریم خصوصی
  • تماس

تمام حقوق این سایت متعلق به سینما مثبت می باشد . طراحی شده توسط مدیا پلاس

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

تمام حقوق این سایت متعلق به سینما مثبت می باشد . طراحی شده توسط مدیا پلاس