شايد بد نباشد كه روزنامهها با همه محدوديتها و محذوريتهايشان يك كار خداپسندانه و خلاف عرف كنند و چنانكه شايسته است عيب و هنر ضرغامي را محض عبرت سرافراز روي دايره بريزند و دربارهاش بحث كنند
واکنش یک روزنامه نگار به ستایش هنرمندان از ضرغامی:
ستایشگران ضرغامی پیش پیش صله گرفته اند
سینما پلاس: فعالیت 10 ساله عزت الله ضرغامی در مدیریت صدا و سیما با حجم مطالبی که این روزها در تمجید از وی منتشر می شود تناسبی ندارد. کافی است این میزان اندک از تقدیر و تشکر با مراسمی مقایسه شود که هنرمندان و برنامه سازان شبکه سه در بزرگداشت «اصغر پورمحمدی» پس از برکناری از شبکه سه سیما گرفتند مقایسه شود تا دریابیم هنرمندان بدرقه ضعیفی از سرافراز کرده اند.
به گزارش وب سایت خبری ـ تحلیلی سینما پلاس، سید علی میرفتاح امروز با انتشار مطلبی ضمن اشاره به پایان دوره فعالیت ضرغامی در صدا و سیما می نویسد: « اصولا ملت طرفدار حاكم معزولند و منتقد حاكم عامل. حساب پاچهخواران و بادمجان دور قاب چينها را بايد از ملت جدا كرد كه اينها نه به سابق كار دارند، نه به لاحق بلكه با باد زمانه منطبقند و جز به صلت و خلعت و منفعت به چيز ديگر فكر نميكنند. علاوه بر اينها، نظام اداري و سيستم بروكراتيك هم پهلوان زنده را عاشقند و با سپري شده كار ندارند. امضايي كه تا ديروز فولاد را نرم ميكرد امروز يخ را هم آب نميكند… اما رسم ملت چيز ديگري است.
وی ضمن اشاره به نحوه مواجهه هنرمندان با مدیران پیشین و تمجید از مدیر قبلی در زمان روی کار آمدن مدیر جدید می نویسد: «من جناب سرافراز را نميشناسم و توي اين چند روز خوبياش را بسيار شنيدهام اما يقين دارم كه در عامليتش اين چرخه شكسته نميشود و تعريف و تمجيد از ضرغامي كليد ميخورد. همين امروز اتفاقا توي سايتها ديدم كه مدح ضرغامي شروع شده و حاتمي كيا و دهنمكي به ستايش او پرداختهاند و لابد اين سرآغاز نهضتي است كه ضرغامي را همرديف قطبي و هاشمي و لاريجاني، بلكه بالاتر بنشاند. من البته خيلي مطمئن نيستم كه اين مدايح بيصله باشد. به خصوص كه دوستان صلهها را پيشپيش گرفتهاند و اگر با مرام باشند و بخواهند حق نمك را بجا آورند، حالا حالاها بايد ضرغامي را ستايش كنند. كار اما به همينها محدود نميماند. بايد صبر كنيم تامراسم توديع و معارفه برگزار شود و نهضت واقعي ضرغامي ستايي راه بيفتد و…»
در روزهای اخیر هنرمندانی همچون: اکبر عبدی، سید ضیاءالدین دری، ابراهیم حاتمی کیا و… به تجلیل از ضرغامی پرداختنده اند.
میرفتاح درپایان این مطلب پیشنهاد می دهد: شايد بد نباشد كه روزنامهها با همه محدوديتها و محذوريتهايشان يك كار خداپسندانه و خلاف عرف كنند و چنانكه شايسته است عيب و هنر ضرغامي را محض عبرت سرافراز روي دايره بريزند و دربارهاش بحث كنند. بحث شخص نيست و گفتن عيب و هنر ضرغامي خيلي به شخص و سليقه او و توان مديريتي او معطوف نميماند. تلويزيون دستگاه عريض و طويلي است و خوب و بدش را هزار نفر بيشتر بايد دست به دست هم بدهند تا بشود.