از نیروهایی که سابقه بیش از 10 سال همکاری با این رسانه را دارند، در حال حاضر فقط «مهدی غلام حیدری» دبیر قاب کوچک و «طاهره آشیانی» دبیر گروه رادیو و تلویزیون باقی ماندهاند که امیدواریم این روزنامه آنها را حفظ نماید.
در ادامه موج خروج نیروهای حرفه ای از روزنامه صدا و سیما رخ داد:
جام جم بالاخره «صبوری» اش را از دست داد
سینما پلاس: روزنامه جام جم ارگان رسمی سازمان صدا و سیما، در آخرین روزهای فعالیت 10 ساله «عزت الله ضرغامی» در این رسانه با وضعیت عجیبی روبرو شده و آخرین نیروهای توانمند و حرفه ای باقیمانده در تحریریه این روزنامه به دلایل نامشخص تحریریه روزنامه را ترک کرده و یا وادار به ترک این مکان میشوند.
به گزارش وب سایت خبری ـ تحلیلی سینما پلاس، روزنامه جام جم در اواخر سال 1378 با حضور «حسین انتظامی» در مقام مدیر مسئول فعالیت خود را آغاز و از اردیبهشت ماه سال 1379 با انتشار اولین شماره خود به جرگه مطبوعات پیوست. این روزنامه با جذب نیروهای حرفه ای و توانا موفق شد در مدتی کوتاه و در شرایطی که فضای رسانه ای کشور در اختیار رسانههای موسوم به اصلاح طلب بود، جایگاهی مناسب در میان مطبوعات چاپی کشور کسب کند. با پایان دوره حضور انتظامی در سال 1384، این روزنامه در حدود یک سال توسط «علی اصغر جعفری» مدیریت شد و پس از آن با حضور «بیژن مقدم» و تیم جدید تحریریه، فضای خاصی بر این رسانه حاکم شد که در سالهای بعد به خروج نیروهای حرفه ای از تحریریه این روزنامه منجر شد. جهانگیر چراتی، علی کسمایی، محمد رضا رستمی، جابر تواضعی، یوسف علیخانی،
مریم جمشیدی، کتایون مافی، بهمن هدایتی، غلامرضا معصومی، مهدی نور علیشاهی، علی جوادی و… برخی از چهرههایی هستند که در دوره مدیریت جدید این روزنامه، جام جم را به مقصد رسانههای دیگر ترک کردند و جام جم افتخار همکاری با آنها را از دست داد. کافی است نام هر یک از این افراد را در فضای مجازی جست و جو کنید تا با موقعیت بسیار بالا و مهم هرکدام از آنها در ساختار رسانه ای کشور مواجه شوید.
از دست دادن یکی از مهرههای کلیدی
روزنامه جام جم که چندی پیش یکی از نیروهای حرفه ای تحریریه خود را بنا به دلایلی نامعلوم به بخش اداری منتقل کرده بود، از یک هفته گذشته با «ناصر صبوری» دبیر صفحه حوادث ترک همکاری کرده و این روزنامه نگار دیگر در تحریریه جام جم حضور نمییابد و به زودی نیرویی دیگر جایگزین او خواهد شد.
ناصر صبوری از روزنامه نگاران قدیمی حوزه حوادث است که از دهه شصت فعالیت خود را آغاز کرد. خبرنگارانی که در این حوزه فعالیت کرده باشند میدانند حوزه حوادث بسیار حساس و عرصه ای سخت است و فعالیت در آن با انواع و اقسام فشارهای درونی و بیرونی همراه است. حضور در صحنه حوادث و جنایتهای صورت گرفته، تهدید تلفنی و حتی حضوری توسط خلافکاران، فشارهای عصبی ناشی از مواجهه با مجرمین و… برخی از واقعیتهای تلخی است که در این حوزه جریان دارد. صبوری که از اولین نیروهای تحریریه روزنامه جام جم بود، در مدت بیش از پانزده سال فعالیت در جام جم، خبرها و مطالب خوب و ارزشمندی را از این حوزه تهیه کرد و روزنامه جام جم بخشی از شمارگان بالای خود را مدیون تلاشهای او و همکارانش است. اما ظاهراً به دلیل ارائه خبری به یکی از سایتها، مورد بازخواست قرار گرفته و از وی خواسته شده تا دیگر در تحریریه حضور نیابد. فرد جدیدی نیز به زودی جایگزین او خواهد شد. البته پیش از این نیز صبوری به دلیل جر و بحث با یکی از نیروهای تحریریه، تنبیه شده و خانه نشین شده بود اما مجدداً پس از یک هفته دعوت به کار شده بود.
لزوم حفظ نیروهای قدیمی
البته خروج نیروهای حرفه ای از تحریریه جام جم فقط محدود به ناصر صبوری نیست و اخیراً با «مجید احمدی» نیروی گروه رسانه نیز قطع همکاری شده است.
از نیروهایی که سابقه بیش از 10 سال همکاری با این رسانه را دارند، در حال حاضر فقط «مهدی غلام حیدری» دبیر قاب کوچک و «طاهره آشیانی» دبیر گروه رادیو و تلویزیون باقی ماندهاند که امیدواریم این روزنامه در کنار توجه به جنبههای ظاهری و نوسازی داخلی ساختمان و به کارگیری مبلمان و تجهیزات جدید، به این نیروها و تواناییهای آنها نیز احترام گذاشته و آنها را حفظ نماید.