سینما مثبت: این روزها در اتفاقی کم سابقه،صفحه تلویزیون و پرده سینما میزبان همزمان دو اثر تصویری به کارگردانی جواد افشار است.فیلمسازی که متاسفانه کیفیت ضعیف آثارش باعث هدر رفتن سرمایههای مادی و معنوی شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اینترنتی خبری-تحلیلی سینمامثبت،شهرتجواد افشار در حوزه سینما و تلویزیون، ساخت آثار تصویری طولانی مدت در زمانی اندک است. موضوعی که در سینما و تلویزیون اصطلاحا از آن به عنوان «دست تُند» نام برده میشود.این روزها افشار فیلم صیاد را بر پرده سینماها دارد. فیلمی که قرار بوده درباره زندگی شهید صیاد شیرازی باشد اما پرداخت ضعیف به این شخصیت و حضور پُر رنگ بنی صدر در این اثر، آن را به یادمانی تصویری برای ابوالحسن بنیصدر تبدیل کرده است.فیلم که حتی در موضوعهای سادهای مانند روایت نیز دچار مشکل است و البته به واسطه امکانات نظامی متعددی که در اختیار آن قرار گرفته، میتواند دستمایه ساخت کلیپهای مناسبتی در زمانهای مختلف برای سرمایه گذار آن – ارتش جمهوری اسلامی ایران- شود اما قطعا هدفگذاریهای اولیه برای آشنایی مخاطب با شخصیت شهید صیاد شیرازی را برآورده نمیکند.
همزمان با صیاد، افشار این روزها سریال ناریا را نیز در تلویزیون دارد.اثری که حتی سازمان صدا و سیما نیز در خیابان منتهی به درب ورودی بلال تبلیغ آن را بر روی بیلبورد اکران کرده است.ناریا سریالی با انفجار انواع و اقسام سوژهها است.از شوهر ننه خلافکار و زنباره گرفته تا مسابقات غیرقانونی مشت زنی و پسری به اصطلاح دون ژوان که در پی تیغ زدن دختران است و قاچاق مواد مخدر و فعالیتهای دستگاههای امنیتی خارجی در ایران و قاچاق کتابهای تاریخی و تلاش صهیونیسم برای دست درازی به گنجینههای فرهنگی و…. تقریبا هر موضوعی میتواند داخل در این سریال شود و به حجم اتفاقهای بیربط و با ربط سریال اضافه شود. همین مساله سریال را از چهارچوب روایتی یکدست و قابل قبول خارج کرده و البته به لطف بازیهای ضعیف و انتخابهای غلط، ناریا را تبدیل به سریالی مغشوش نموده است. سریالی که حتی بدمنهای آن هنگام حضور در رستوران امکان سفارش یک غذا را ندارند و شخصیت دیگر آن هنگام سفر به کشوری دم دستی مانند ارمنستان جوری ذوق مرگ میشود که گویی در خیابانهای نیویورک در حال حرکت است!
با این سطح کیفی ضعیف بد نیست افشار به جای تلاش برای ساخت آثار جدید اندکی به خود استراحت بدهد و با تماشای فیلم و مطالعه و تامل در اطراف و اکناف، خود را آماده ساخت آثاری کیفی کند.
سینما مثبت آماده انعکاس دیدگاههای افراد،سازمانها و نهادهایی است که نام آنها در این مطلب آمده است.