سینما مثبت: مسوولان وزارت ارشاد این روزها در رسانهها تلاش میکنند خود را مجموعهای مدرن و به روز نشان دهند.آخرین اقدام این وزارتخانه وعده انتشار نامههای صادره فاقد طبقه بندی این وزارتخانه بود که چندی پیش از سوی معاون توسعه مدیریت و منابع این وزارتخانه اعلام شد اما در عمل اتفاقهای دیگری در این وزارتخانه در حال وقوع است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اینترنتی خبری- تحلیلی سینمامثبت، شفاف سازی یکی از اقدامهای ارزشمند دولت دوازدهم بود که عملا در دولت سیزدهم به محاق رفت و مشخصا طی سه سال فعالیت این دولت، در بخش سینمایی شفاف سازی کاملا تعطیل شد. با روی کار آمدن دولت چهاردهم، شفاف سازی بخشهای مختلف سازمان سینمایی به شکلی گزینشی و ناقص در دستور کار قرار گرفت که حاصل آن انتشار اطلاعاتی کم ارزش،جهت گیری شده و بعضا گزینشی بود که آخرین نمونه آن در گزارش بنیاد سینمایی فارابی (اینجا) قابل مطالعه است.
طبق اسناد و مدارک موجود در سینما مثبت – که در صورت نیاز قابل انتشار به صورت عمومی است- برخی مسوولان باقیمانده از دولت سیزدهم، نه تنها در مقابل شفاف سازی مقاومت میکنند بلکه حتی اعتنایی به نامههای وزیر نیز ندارند و عملا با عدم پاسخگویی مناسب به نامههای وزیر ارشاد و همچنین طرح پاسخهای ناکافی و مبهم و تاخیرهای طولانی در پاسخگویی به نامهها در حال پنهان کردن برخی موضوعهای مدیریتی مدیران دولت سیزدهم هستند.
مشخصا در تاریخ ۳ شهریور ۱۴۰۳ نامهای از سوی دفتر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با شماره نامه ۱۶۹۳۲۶ خطاب به بنیاد سینمایی فارابی ارسال میگردد. مجید زین العابدین در مدت باقیمانده از دوره مدیریتی خود پاسخی قانع کننده و کامل به این نامه نمیدهد و با ارجاع مجدد نامه به بنیاد سینمایی فارابی در تاریخ ۲۱ آبان ۱۴۰۳ ،زین العابدین تا سوم آذر ماه که در این مسوولیت حضور دارد به این نامه پاسخ نمیدهد.پس از زین العابدین نیز مهدی سجادی خزانه دار این بنیاد و سرپرست فارابی نیز نامه مذکور را بدون پاسخ میگذارد.
بیاعتنایی خزانه دار اسبق فارابی به نامه وزیر ارشاد از این حیث قابل تامل است که برخلاف چهره اروپایی که مسوولان وزارت ارشاد در حال ترسیم آن برای این وزارتخانه هستند؛ در بخشهای پایین دستی ظاهرا امور به شیوه حسینقلی خانی در جریان است و وعدههای شفافیت نیز صرفا کاربردی رسانهای دارد.
اطلاعات مربوط به این مکاتبه نزد سینما مثبت محفوظ است.
سینما مثبت آماده انعکاس دیدگاههای افراد،سازمانها و نهادهایی است که نام آنها در این مطلب آمده است.
مدیرعامل،خزانه دار،مدیرمالی،همه در یک نفر جمع شده و با معاون فرهنگی و خانمهای زیر دست معاون بین الملل و خزانه دار که بازنشسته اند ولی از بازنشستگی آنها به جهت پیشبرد اهداف جلوگیری میشود نشان از چه مدیریتی در فارابی دارد