سینما مثبت: با آغاز نیمه دوم سال بحرانی ۱۴۰۳ و نزدیک شدن به زمان برگزاری رویدادهای فرهنگی-هنری، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت چهاردهم همچنان در خواب به سر میبرد و هنوز تکلیف بسیاری از بخشهای حساس این سازمان و سیاستهای پیش رو مشخص نشده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اینترنتی خبری-تحلیلی سینمامثبت،کشور عزیزمان ایران در نیمه اول سال ۱۴۰۳ شرایطی خاص و بحرانی را پشت سر گذاشت.از فقدان رئیس دولت سیزدهم و یارانش تا برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و سپس ترور شهید اسماعیل هنیه و اخیرا نیز شهادت سید حسن نصرالله که هرچند هزاران کیلومتر دورتر از ایران رخ داده اما تاثیر زیادی بر کشورمان خواهد داشت.
در چنین اوضاع و احوالی نیاز است تا دستگاههای فرهنگی-هنری با انسجام بیشتری به فعالیت خود ادامه دهند و بر اساس سیاستهایی مشخص و منسجم پیش بروند.بخش عمدهای از مدیریت فرهنگی به عهده وزارت فرهنگ و ارشاد است و با وجود حضور شخصیتی محترم بر مسند این وزارتخانه،متاسفانه به دلیل نگاه غیر متناسب شخص آقای وزیر با شرایط امروز جامعه ایران شاهد چنان تعلل و سستی از سوی ایشان هستیم که
گویی دوره وزارت ایشان ده ساله است و سالها فرصت دارند تا اقدام به قلقگیری در وزارتخانه و اصلاح مسیرهای احتمالی کنند!
چهار ماه مانده تا برگزاری جشنواره فیلم فجر هنوز تکلیف رئیس سازمان سینمایی و به دنبال آن دبیر جشنواره مشخص نیست و نامهایی به عنوان گزینههای احتمالی جانشینی خزاعی شنیده میشود که بسیار تاسف برانگیز ناامید کننده است.در حوزه مطبوعات آقای وزیر آنقدر تعلل کرد که مدیران معاونت مطبوعاتی با رها کردن صندلی خود به سراغ مسوولیتهای جدید خود رفتند. جشنواره فیلم کوتاه مشخص نیست با چه دست فرمانی قرار است برگزار شود؟وضعیت تولیدات میلیاردی سینمای ایران چه خواهد شد؟ مثلا درخصوص پروژهای میلیاردی به نام نهنگ یونس که قرار بود با موضوع بیمارستان شفا غزه تولید شود؛ آیا با توجه به شهادت مظلومانه سید حسن نصرالله چه تغییری در این پروژه باید رخ بدهد؟ آیا نیاز هست تا جامعه هنری اقدام به محکوم نمودن این اقدام تروریستی کند؟ اگر نیاز است کدام بخش از وزارت ارشاد باید چنین هماهنگی را در هنرمندان ایجاد نماید؟آیا لازم است تا مثلا هفته فیلمی با موضوع آثار فلسطین در سینمای ایران برگزار شود؟
اینها فقط نمونه کوچکی از دستور کار یک رئیس سازمان سینمایی در دولت چهاردهم است؛ حالا به این فهرست اضافه کنید فعالیتهایی که مثلا به عهده معاون مطبوعاتی و معاون هنری و دیگر مسوولان وزارت ارشاد است.
در چنین شرایطی در عالم واقعیت چه اتفاقی رخ میدهد؟! آقای وزیر به سبک و سیاق دهه هفتاد و هشتاد به دنبال اقدامهای تشریفاتی و حضور در مدرسه و به صدا درآوردن زنگ اول مهر و برگزاری مراسمهای تودیع و معارفه است که در نهایت گزینههای انتخابی وی برای مثلا مسوولیت مدیرعاملی ایرنا نیز با واکنشهای منفی رسانهها مواجه میگردد! سینما مثبت سینما مثبت آماده انعکاس دیدگاههای افراد،سازمانها و نهادهایی است که نام آنها در این مطلب آمده است.
مطالب مرتبط:
مانع مهم بر سر راه رائد از سی تیر تا بهارستان
با انتخاب مدیران سینمایی از سایت دیوار و شیپور به این وضعیت خسارت بار پایان دهید