سینما مثبت: سال ۱۳۸۸ هنرنماییهاییهای بازیگر نقش حضرت عباس(ع) در سریال مختارنامه حذف شد؛ این در حالی بود که فتوحی بیش از ۱۰ ماه برای ایفای این نقش زحمت کشیده بود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اینترنتی خبری-تحلیلی سینمامثبت به نقل از خبرگزاری فارس، «نقش حضرت عباس مشتریهای زیاد داشت.» این را رضا استادی نویسنده کتاب «پرونده مختارنامه» مینویسد و مشتریهای این نقش را علی کریم دستیار اول کارگردان، مصطفی زمانی، مهدی پاکدل و … مینامد؛ اما سرانجام این نقش به کاوه فتوحی رسید. استادی ادامه میدهد: «عباس و شمر با یکدیگر پسرخاله بودند. در سریال مختارنامه رابطه بازیگران این دو نقش هم بسیار صمیمانه بود. فروردین سال ۱۳۸۸ زمانی که با دوستان مختاریاش در شهر قدم میزد و به بازار شاهرود میرفت، زیباییاش توجه بسیاری از مردم را جلب میکرد و حتی او را با بازیگر نقش یوزارسیف اشتباه میگرفتند.» او اضافه میکند: «اینها نشانههای خوبی بود که همه عوامل مختارنامه آن روزها دریافت میکردند و بر اساس آن متوجه میشدند انتخاب این جوان 20 ساله هم مانند دیگر انتخابهای میرباقری درست بوده است.» طبق اظهارات استادی، فتوحی که کامپیوتر خوانده و به شغل پارچه فروشی در خیابان زرتشت مشغول بود، وقتی برای تست گریم آمد شال سبز رنگ را که روی سرش انداختند، تبدیل به همان تصویری شد که در ذهن میرباقری از این نقش وجود داشت. در کتاب پرونده مختارنامه آمده: «کنار تمرین شمشیر بازی در پارکینگ یکی از عوامل سریال، ژاله علو نیز با فتوحی تمرین میکند تا لهجه و نحوه صحبت کردن شل و وارفته او اصلاح شود. هر چند او در سریال دیالوگ چندانی ندارد؛ اما همان چند جمله کوتاه هم باید درست بیان شود.» استادی در این کتاب نوشته: «نکته جالب توجه اینکه بازیگر نقش عباس دارای مدیر برنامهای به نام «آقا باقر» است که او نیز در صنف پارچه فعالیت دارد. فردی که برخی اعضای گروه مختارنامه در دفتری در خیابان فلسطین او را ملاقات کرده و از او پیراهنی به عنوان هدیه دریافت میکنند.»
اما اوضاع هنرنمایی بازیگر نقش حضرت عباس(ع) آن طور که توقع داشتند پیش نمیرود و بخشهای مربوط به او حذف میشود. میرباقری در یکی از مصاحبههایش ماجرای این سانسور را این طور شرح داد: «این مسئله مطرح شد که درست است ایشان جز معصومین نیست، اما در باورهای دینی ما جایگاه بالایی دارد و تصویر کشیدن ایشان ممکن است شبهاتی را ایجاد کند و تصورات مردم را بهم بریزد. بنابراین استدلال بالاخره به این نتیجه رسیدیم که این صحنهها نباشد.»در کتاب پرونده مختارنامه آمده: «با تأکید میرباقری به کاوه فتوحی، دستمزدی هم برای کل نقش داده میشود. روایتها از رقم پرداختی بین ۱ تا ۳ میلیون متفاوت است. تأکید میرباقری این است که مبلغ فوق پرداخت شود تا بعدها فتوحی اعلام نکند از این پروژه بابت ایفای نقش دستمزدی نگرفته است.» فتوحی اردیبهشتماه سال ۱۳۸۸ از پایان بازیاش در سریال مختارنامه و تمرینها و شمشیربازیهایش خبر داده بود و گفته بود: «بیش از ۱۰ ماه از آغاز همکاری من با سریال مختارنامه میگذرد.» این در حالی است که پایه حقوق در سال ۱۳۸۸ روزانه حدود ۹ هزار تومان بود که ماهیانه حدود ۲۷۰ هزار تومان و ۱۰ ماه ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان میشود.