سینما مثبت: این روزها فضای فرهنگی کشور در برخی از حوزهها با ضعفها و مشکلاتی مواجه است.مشکلاتی که بیشک نتیجه حضور شبه مدیرانی جعلی در این حوزه است که بدون شایستگی و توانایی خاص وارد این حوزه شدهاند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اینترنتی خبری- تحلیلی سینمامثبت، در گذشتهای نه چندان دور افراد استخواندار و توانمندی مانند: محمد بهشتی،نادر طالب زاده،محمد علی زم، مهدی حیدریان،ایرج تقیپور،محمد آفریده،احمد مسجد جامعی،سیف الله داد و… مسوولیتهای فرهنگی-هنری را به عهده داشتند.سیف الله داد پس از حضور در معاونت سینمایی دفتر تولید فیلم خود را تعطیل کرد تا شائبه سواستفاده از امکانات دولتی برایش پیش نیاید اما حالا عرصه فرهنگی به گونهای نازل شده که افرادی در این مسوولیتها حضور دارند که نه تنها رزمه مشخص و روشنی ندارند بلکه توانمندی خاصی هم برای تصدی مسوولیتهایی که به عهده آنها گذاشته شده ندارند.رزمه کاری آنها جهشی ناگهانی داشته و مثلا از ده سال قبل آنها اثری در رزمههای ساختگیاشان نیست. البته کشف گذشته کاری آنها کار سختی نیست و برخلاف تصورشان، افراد قدیمی فرهنگ و هنر سابقه آنها را به خوبی میدانند.
این افراد گهگاه در ظاهر شبیه به هوملسها هستند تا ساده زیستی خود را در پوششی شبیه تست گریم بازیگران فیلم ماجرای نیمروز فریاد بزنند اما در باطن عرصه مدیریت را به فضایی برای زد و بند تبدیل کردهاند. همزمان با مسوولیت در یک مجموعه برای مجموعهای دیگر اثر شبهه هنری تولید و از طریق مدیر بالادستی این امر را طبیعی جلوه میدهند. با بهره گیری از الگوی «یکی به نعل یکی به میخ» تلاش میکنند جایگاه آن هنرمندی را تصرف کنند که همیشه جلسات نقد و بررسی آثارش در سالهای اخیر از خود آثارش هیجان انگیزتر است که البته در این حوزه هم توفیقی پیدا نمیکنند.
پیشینه این افراد حکایت از آن دارد که حضور در این مسوولیتها نه به دلیل توانایی بلکه با روشهای باجخواهانه همراه بوده که پس از تهدیدهای رسانهای مراکز مختلف، اقدام به کسب پروژه از آن مراکز کردهاند و البته ه در توهمات خود این الگو را به دیگران نیز نسبت میدهند.آنها عجله فراوانی برای تبدیل تیبا به ۲۰۶ دارند و از هیچ موقعیتی برای کسب منافع مالی نمیگذرند.
در سالهای اخیر فضای مجازی بازی آنها را به هم ریخته و خواب آنها را آشفته ساخته و برای همین از شفافیت و صراحت موجود در این فضا واهمه دارند زیرا این فضا ارتباطهای نه چندان پیچیده و ساده لوحانه آن ها را کشف و خنثی میکند و با تلاشهایی نافرجام سعی در مقابله با این فضا میکنند. غافل از آنکه بازی ساده لوحانه آنها توسط مسوولان بالادستی نیز کشف شده و دیر یا زود برای همیشه باید چهار فضای فرهنگی را بوسیده و با این عرصه خداحافظی کنند؛ عرصهای که بیدلیل آن را تصاحب کرده و خیلی زود ناتوانی خود را در آن نشان دادهاند.
سینما مثبت امیدوار است مسوولان فرهنگی – هنری ضمن رصد فعالیتهای این افراد سواستفاده گر مانع از تداوم مسموم سازی فضای فرهنگی تصور این افراد فرصت طلب شوند. (انشاالله)