سینما مثبت: با گذشت یک ماه از انتخاب علی دهکردی به عنوان مدیرعامل جدید خانه سینما، بررسی اخبار و رویدادهای این نهاد صنفی حکایت از آن دارد که این نهاد صنفی چنان در نقش «ستاد کفن و دفن هنرمندان» غرق شده که ظاهرا نمیتوان برای مدیرعامل نیز موقعیتی به جز ریاست بر این ستاد را متصور شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اینترنتی خبری- تحلیلی سینمامثبت، علی دهکردی در تاریخ ۲۳ آبان ۱۴۰۲ از سوی هیات مدیره به عنوان مدیرعامل خانه سینما انتخاب شد. یکی از انتقادهای مطرح درباره این نهاد صنفی صدور اطلاعیهها و اعلامیههایی با محتوای سیاسی بود؛ موضوعی که تقریبا در یک ماه گذشته به شکل محسوسی کمرنگ شده اما این مساله سبب نشده تا دست اندرکاران این نهاد صنفی اخباری امیدوار کننده از خانه خود دریافت کنند. اخبار منتشر شده در سایت خانه سینما نیز محدود به برگزاری نشستی با موضوع بررسی مسائل مبرم سینمای ایران در نشست مشترک کانون کارگردانان و شورای عالی تهیه کنندگان،برگزاری جلسه مدیرعامل واعضای هیات رئیسه خانه سینما با روئسای صنوف با محوریت مسایلی چون بیمه، مالیات و بودجه،برگزاری جلسه هم اندیشی نمایندگان شورای عالی تهیه کنندگان با هئیت رئیسه و مدیرعامل خانه سینما و حضور مدیرعامل در مراسمهای تشییع و ختم هنرمندان متوفی بوده است.نکته قابل تامل اینکه چهره دهکردی نیز با مدل ریش و موی اخیرش به شدت با جایگاه او برای حضور در مراسمهای ترحیم سینماگران تناسب دارد و شاید هم این چهره غمگین و متین با نگاه ژرف دلیل اصلی انتخاب دهکردی برای مدیریت نهادی صنفی است که مهمترین فعالیتش ترتیب دادن مراسمهای اینچنینی برای هنرمندان درگذشته است! البته این انتظار وجود داشت که دهکردی در پایان یکماه حضور خود در خانه سینما گزارشی از فعالیتهای خود ارائه و سینماگران را نسبت به آینده امیدوار کند که چنین اتفاقی رخ نداد.
سینما مثبت آماده انعکاس دیدگاههای افراد،سازمانها و نهادهایی است که نام آنها در این مطلب آمده است.
چه اشکالی داره مگه؟! بده که اگی هر وقت بمیریم بالاخره یک جا هست که ما رو کفن و دفن کنه و برامون مفتکی مراسم بگیره؟ کارکرد بیشتری برای خانه سینما میخوایم؟
همین فردا 28 آذر پیکر رضاصفایی پور تشیع می شود این که این قدر هنرمند در این سال به رحمت خدا رفته اند دست خانه سینما و بنده خدا نیست پس این جنبه از خانه سینما پر رنگ شده یعنی کفن و دفن.