سینمامثبت: دولت سیزدهم تلاش میکند تصویری مردمی و طرفدار حقوق مستضعفین از خود نشان دهد اما در بخش سینمایی همین دولت زمانی که هفت سینما درخواست تغییر کاربری میدهند آب از آب تکان نمیخورد و مسئول سازمان سینمایی نیز که به سلطان تفاهمنامهها شهرت دارد اقدامی در این زمینه انجام نمیدهد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اینترنتی خبری- تحلیلی سینمامثبت، چندی قبل در خبرها اعلام شد با درخواست کاربری سینماهای سینمای «پارس» و «مرکزی» در میدان انقلاب و سینماهای حافظ، عصر جدید، اروپا، استیل و سعدی موافقت شده است.محل قرارگیری این سینماها در مناطق مرکزی شهر است؛ یعنی مکانهایی که مردم عادی، دانشجویان،کارگران و دیگر طبقات محروم در آن رفت و آمد دارند و میتوانند مخاطب آثار سینمایی باشند.
حذف این سالنها در حالی رقم میخورد که رئیس سازمان سینمایی به دنبال نهضت سالن سازی است و اخیراً در استان خراسان رضوی اعلام کرده تا پایان سال باید سی و پنج سالن به چرخه اکران اضافه شود و تا پایان سال ۱۴۰۴ تعداد سالنهای سینما در سراسر کشور به ۱۲۰۰ برسد.
بدیهی است سالنهای سینمای مرکز شهر میتوانستند با ارائه بلیتهای تخفیفی ارزان قیمت و یا نمایش فیلمهای خارجی و حتی فیلمهای هندی بخشی از نیاز مخاطب را مرتفع کرده و همچنان زنده بمانند اما إصرار به نمایش آثار داخلی و عدم پاسخگویی بازار داخل به علاقهمندان سینما باعث میشود تا این سرمایهها از چرخه اکران شوند.
در نقاط مختلف دنیا از چنین مکانهای قدیمی و خاطرهانگیزی به مثابه سرمایههای فرهنگی محافظت میشود اما در ایران مسوول سازمان سینمایی هیچ اقدام موثری در این زمینه نمیتواند انجام دهد چرا که
دامنه فعالیت خود را به امضای تفاهمنامههای تشریفاتی و بیحاصل برای سینمای ایران محدود کرده و فقط بر روی کاغذ و در اخبار رسانهها مدیر موفقی است.
سینما مثبت آماده انعکاس دیدگاههای افراد،سازمانها و نهادهایی است که نام آنها در این مطلب آمده است.
مطالب مرتبط:
دیدگاهها 1