سینما مثبت: یک کارشناس رسانه با بررسی و جمع آوری اطلاعاتی از داخل سازمان صدا و سیما، یکی از زمینههای نفوذ به این سازمان را وجود مشکلات مالی در میان کارکنان این رسانه معرفی و نوشت: برخی افرادی که با مبالغ پرداختی نازل و اندک در صدا و سیما به سختی روزگار می گذرانند و با گذر زمان به علت فشارهای مختلف دچار فرسایش و بی انگیزگی شده اند، ممکن است با دریافت پیشنهاداتی وسوسه برانگیز از سوی سازمانهای جاسوسی و اطلاعاتی خارجی به همکاری با آنها ترغیب شوند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اینترنتی خبری- تحلیلی سینمامثبت به نقل از ایسنا، احسان موحدیان در مطلبی با عنوان «چرا نفوذ در صدا و سیما دوباره ممکن شد؟» با طرح این مطلب که خودش حدود یک دهه در بخشهای مختلف سازمان صدا و سیما کار کرده و پدرش نیز بازنشسته این سازمان است،مطلبی را نوشته که حاصل گفت و گو با تعدادی از مدیران میان رده و کارکنان فعلی سازمان صدا و سیما است. او در این مطلب سه محور: «نارضایتی شدید کارکنان سازمان صدا وسیما»،«کم توجهی به انتصاب مدیران متخصص و متعهد» و « عدم ارتقای استانداردها و پروتکل های امنیتی و فنی» را دلیل بروز چنین اتفاقهایی عنوان کرده و نوشته است:
بین کارکنان سازمان صدا و سیما و به خصوص کارکنان قدیمی تر مشهور است که این سازمان تا قبل از پیروزی انقلاب اسلامی بعد از وزارت نفت از نظر میزان پرداختیها و پاداشها در رتبه دوم سازمانهای دولتی در کل کشور قرار داشت. پس از پیروزی انقلاب و در دوران مدیریت صادق قطب زاده که از صلاحیت و دانش کافی در این زمینه برخوردار نبود و در نهایت به علت تلاش برای کودتا بر علیه نظام جمهوری اسلامی اعدام شد، آسیبهای زیادی به این سازمان از هر دو حیث مادی و معنوی وارد شد. یکی از این آسیبها کاهش پایه حقوق و دستمزد کارکنان صدا و سیما بود که در سالهای بعد نیز هرگز جبران نشد. در شرایط فعلی نیز حقوقهای بسیار نازل کارکنان صدا و سیما به هیچ وجه پاسخگوی نیازهای زندگی آنان نیست و برخی افرادی که با مبالغ پرداختی نازل و اندک در صدا و سیما به سختی روزگار می گذرانند و با گذر زمان به علت فشارهای مختلف دچار فرسایش و بی انگیزگی شدهاند، ممکن است با دریافت پیشنهاداتی وسوسه برانگیز از سوی سازمانهای جاسوسی و اطلاعاتی خارجی به همکاری با آنها ترغیب شوند.
باندبازی و رفیق بازی افزایش یافته
او در ادامه مینویسد: کم توجهی به انتصاب مدیران متخصص و متعهد: در سال های اخیر دلسوزی و دقت در زمینه انتصاب مدیران توانمند، متخصص، باتجربه، آگاه به جنبه های فنی و علمی حوزه کاری در صدا و سیما کاهش یافته و رفیق بازی و باند بازی در کنار حفظ تعهد و تشرع ظاهری بیشتر مورد توجه قرار گرفته است. این امر در سازمان حساسی مانند صدا و سیما زمینه خرابکاری و نفوذ را فراهم میکند و بر میزان نارضایتی و خشم کارکنان سازمان که بسیاری از آنها تصور میکنند مدیران بالادستی آنها لیافت اشغال پست های محوله را ندارند، میافزاید.