سینما مثبت: اظهار نظرهای اخیر رییس سازمان سینمایی در مورد اعلام فهرست سینماگراان ممنوع الکار این حدس را در ذهن اهالی سینما تقویت کرده که خزاعی پس از پایان مسوولیت در حوزه سینما قصد حضور مجدد در عرصه تهیه کنندگی را ندارد و احتمالا یا پلههای قدرت را یکی یکی تا وزارت و سفارت بالا خواهد رفت و یا به شغلهای دیگری به جز تهیه کنندگی مشغول خواهد شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اینترنتی خبری- تحلیلی سینمامثبت،دوران ده ماهه فعالیت محمد خزاعی در سازمان سینمایی با فراز و نشیبهای فراوانی همراه بوده و برخوردهای تُند و سختگیرانه او در مباحث مرتبط با ممیزی و همچنین عدم توفیق در حل مشکلات جاری و عادی سبب شده تا سینماگران نظر مثبتی نسبت به فعالیتهای او نداشته باشند. حالا دبیر جشنواره و تهیه کننده خوش اخلاق، دوست داشتنی و متین سالهای نه چندان دور سینمای ایران به واسطه بر تن کردن ردای مدیریت سازمان سینمایی به چهرهای نامحبوب تبدیل شده و حتی در این حوزه گوی رقابت را از «جواد شمقدری» رییس سازمان سینمایی دولت احمدی نژاد هم ربوده است! بهرحال چه بخواهیم چه نخواهیم بدنه و شاکله اصلی سینمای ایران جریانی است که نزدیکی فکری با جریان فعلی سیاسی ندارد و بهرحال اهرمهای قدرت خود را دارد. به همان ترتیب که شمقدری پس از مواجهه با اهالی سینما در ماجرای تعطیل کردن خانه سینما به چهرهای منفی نزد کلیت سینمای ایران تبدیل و برای همیشه به حاشیه سینما رانده شد، خزاعی نیز با اظهارنظرهای اخیر درباره فهرست ممنوع الکارهای سینمایی که یادآور ادبیات چهار دهه پیش نیروهای انقلابی در مواجهه با جماعت باقیمانده از دوره پهلوی است؛به چهرهای نامحبوب در سینما تبدیل و حتی پس از پایان مسوولیت نیز قادر نخواهد بود در حوزه سینما فعالیت موثر و مفیدی داشته باشد.
مرجع برخورد با تخلفهای سینماگران کجاست؟
سینماگران نیز مانند دیگر اقشار جامعه خطاها و اشتباههایی دارند اما محل برخورد با آنها نه «وزارت فرهنگ و ارشاد» بلکه نهادهای حقوقی است و اینکه سازمان سینمایی به جای ارشاد در پی برخوردهای سلبی از جنس ممنوع الکاری است؛ امری بسیار عجیب است.بدیهی است ورود سازمان سینمایی به این فضا باعث شکل گیری جبهههای جدیدی علیه سازمان سینمایی در داخل و خارج از کشور خواهد شد.
چرا خزاعی به سازمان سینمایی آمد؟
نکته مهم اینکه مشخص نیست خزاعی در شرایطی که میتوانست در دولت سیزدهم چند فیلم سینمایی فاخر و پُرهزینه را تهیه کند به چه دلیل وارد ساختار قدرت شده و حالا تمام آن سرمایه و اعتباری که به عنوان دبیر جشنوارههای مختلف و تهیه کنندگی به دست آورده بود را اینگونه در جدال با اهالی سینما به حراج گذاشته است؟! حالا دیگر خاطره خوش گذشته درباره خزاعی از ذهنها زدوده و متاسفانه نام و اعمال او کم کم برای سینماگران و اهالی فرهنگ تداعی کننده شخصیتهایی مانند: محمد علی رامین و محرمعلی خان است که به واسطه رفتارهای تُند و تیز با اهالی فرهنگ و رسانه برای همیشه راهی بایگانی تاریخ شدند. شاید هم چنین رفتارهایی تحت تاثیر مشورتهای افرادی ناآگاه و تُندرو است که میخواهند آینده سینمایی این مدیر خوشنام را به تباهی بکشند.
سینما مثبت آماده انعکاس دیدگاههای افراد،سازمانها و نهادهایی است که نام آنها در این مطلب آمده است.
مطالب مرتبط: