سینما مثبت: با تسلط کامل هنرمندان و مدیران ارزشی بر دستگاههای مختلف فرهنگی و هنری کشور این روزها شاهد اتفاقهایی جالب و زیبا در فضای فرهنگی – هنری کشور هستیم.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اینترنتی خبری – تحلیلی سینمامثبت، برای هنرمندانی که امکان فعالیت در حوزه مدیریتی فرهنگ و هنر کشور را داشتهاند همیشه وسوسه تولید و مدیریت به صورت همزمان وجود داشته است حال آنکه این دو مساله مغایر با یکدیگر است و نمیتوان هم مدیر بود و هم با استفاده از امکانات مدیریتی وارد حوزه تولید هم شد.
این روزها اخباری درباره تولید فیلم کوتاه گورکن در رسانهها منتشر شده است. فیلمی به کارگردانی داوود مرادیان و امیر ابیلی که با مشارکت سازمان هنری رسانهای اوج، باشگاه فیلم سوره و کارگاه فیلم نزدیک مقابل دوربین رفته است.تهیهکنندگان این فیلم نیز امیر ابیلی و محمدمهدی محمدیان هستند.
این فیلم در شرایطی وارد مرحله تولید شده که کارگردان آن داوود مرادیان مدیر گروه مستند روایت فتح است و قطعا وی در مقام مدیر میتواند تعاملهایی با مجموعه هم رده مانند اوج داشته باشد. ابیلی هم مسوولیتهایی در شوراهای تصمیم گیرنده درخصوص آثار مختلف دارد و حالا با این توضیح قطعا شرایط تولید فیلم برای این افراد با فیلمسازان دیگر که باید برای جذب سرمایه تولید فیلم میان بخشهای مختلف سرگردان باشند متفاوت است زیرا این افراد به واسطه ارتباطهای مدیریتی میتوانند در مقابل لطف و محبت مجموعههای فوق در سرمایه گذاری آثارشان، فضا را برای آنها در مجموعههای خود تسهیل و اصطلاحا به یکدیگر نان قرض دهند!
گذشته از آنکه نام این فیلم تقلیدی از اثری بلند به همین نام ساخته کاظم ملایی است، ذکر این نکته لازم است که فیلمی مانند گورکن نیز که فضای آن در دهه پنجاه است قطعا با هزینههای عادی و معمول فیلم کوتاه تولید نمیشود و قطعا هزینه تولید چنین اثری بیش از صد میلیون تومان است که این مساله هم شائبهها را افزایش میدهد.
سینما مثبت به این گروه از مدیران پیشنهاد میکند برای اینکه درگیر مسائل شرعی و حق الناس نشوند، در صورت تمایل به فعالیت در قامت فیلمساز با استعفا از مسوولیتهای مدیریتی مانند دیگر فیلمسازان مسیر عادی و معمول در این زمینه را طی کنند.
سینما مثبت آماده انعکاس دیدگاههای افراد،سازمانها و نهادهایی که نام آنها در این مطلب آمده درباره مطلب مذکور است.