سینما مثبت: اظهارات محمد مهدی اسماعیلی وزیر ارشاد دولت سیزدهم این روزها به واسطه اتخاذ مواضع روشن و شفاف در مورد صیانت از شبکه نمایش خانگی مورد اقبال سینماگران واقع شده اما مرور برخی فعالیتها و اظهارات این وزیر تازه نفس و فعال حکایت از آن دارد که اسماعیلی به شدت نیازمند سامان دهی به تیم رسانهای خود است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اینترنتی خبری- تحلیلی سینمامثبت، وزیر ارشاد دولت سیزدهم امروز به عیات جمال شورجه کارگردان متعهد و محجوب سینما و تلویزیون رفته که اقدامی بسیار پسندیده و ارزشمند است. شورجه از معدود کارگردانهای طیف ارزشی است که مورد احترام تمامی اهالی سینمای ایران است و خیرخواهی و رفتارهای منطبق با اخلاق اسلامی او بارها و بارها در سینمای ایران به چشم آمده است. مطابق اعلام روابط عمومی وزارت ارشاد، وزیر در این دیدار گفته است: سریال «یوسف پیامبر» که نویسنده آن آقای شورجه است یکی از آثار ماندگار سریالی در جهان اسلام است و امیدوارم داستان «حضرت موسی (ع)» هم با کارگردانی ایشان یک اثر ماندگار شود. بر اساس این خبر اسماعیلی در ادامه با ابراز رضایتمندی از مراحل درمانش اظهار امیدواری کرده که به زودی شورجه آماده حضور پشت دوربین سریال «حضرت موسی (ع)» شود.
این اظهارات در حالی عنوان شده که جمال شورجه نه نویسنده بلکه مشاور کارگردان سریال یوسف پیامبر بوده که البته نقش او فراتر از یک مشاور بوده و بخش قابل توجهی از کیفیت سریال یوسف مدیون دلسوزیهای شورجه در زمان تولید این سریال است اما از مرحوم فرج الله سلحشور در عنوان بندی سریال یوسف به عنوان نویسنده آن نام برده شده که البته بعدها شهاب الدین طاهری نیز ادعاهایی را در این خصوص مطرح نمود که منجر به صدور حکم دادگاه شده و بیست درصد از متن سریال یوسف به نام طاهری ثبت گردید. همچنین از منصور براهیمی به عنوان مشاور فیلم نامه سریال یوسف در خبرها و عنوان بندی سریال نیز یاد شده است و در هر صورت جمال شورجه نویسنده این سریال نبوه است.از طرفی ساخت سریال حضرت موسی نیز که قرار بود توسط شورجه ساخته شود به ابراهیم حاتمی کیا واگذار شده و مطالعه این خبر با توجه به روحیه حساس حاتمی کیا ممکن است باعث رنجش خاطر او شود.
حال اگر این اشکالهای کلامی در اظهارات وزیر بوده باشد مرکز اطلاع رسانی وزارت ارشاد میتواند متن خبر را اصلاح و برای رسانهها ارسال نماید و دلیلی در وجود این اشکالها در متن نیست. اما نکته پایانی اینکه این شکل از عکس یادگاری انداختن با افراد بیمار که متاسفانه چند سالی است در جامعه رواج یافته مناسب نیست و بهتر است در آن تجدید نظر جدی صورت گیرد. در همین تصویر نگاه کنید و ببینید چطور جمال شورجه عزیز با حالتی نزار که به دلیل بیماری است در عکس دیده میشود که این مساله قطعا باعث تکدر خاطر علاقهمندان این هنرمند میشود. بهتر است سیاست عکاسی از چنین برنامههایی توسط وزیر تغییر نموده و از انداختن چنین عکسهایی خودداری شود.
ما مثبت آماده انعکاس دیدگاههای افراد،سازمانها و نهادهایی که نام آنها در این مطلب آمده درباره مطلب مذکور است.