پنجشنبه, تیر ۱۹, ۱۴۰۴
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • خبر
  • گزارش
  • مصاحبه
  • یادداشت
  • کتاب
  • نمایش خانگی
  • تلویزیون
  • فرهنگ و جامعه
  • سینما پلاسی ها
  • مالتی مدیا
    • فیلم
    • عکس
  • فیلم فجر
    • جشنواره چهل و سوم فیلم فجر
    • جشنواره چهل و دوم فیلم فجر
    • جشنواره چهل و یکم فیلم فجر
    • جشنواره چهلم فیلم فجر
    • جشنواره سی و نهم فیلم فجر
    • جشنواره سی و هشتم فیلم فجر
    • جشنواره سی و هفتم فیلم فجر
    • جشنواره سی و هفتم فیلم فجر – بین الملل
    • جشنواره سی و ششم فیلم فجر
    • جشنواره سی و پنجم فیلم فجر
    • جشنواره سی و چهارم فیلم فجر
  • آپارات
  • آموزش
  • رضا استادی
  • صفحه اصلی
  • خبر
  • گزارش
  • مصاحبه
  • یادداشت
  • کتاب
  • نمایش خانگی
  • تلویزیون
  • فرهنگ و جامعه
  • سینما پلاسی ها
  • مالتی مدیا
    • فیلم
    • عکس
  • فیلم فجر
    • جشنواره چهل و سوم فیلم فجر
    • جشنواره چهل و دوم فیلم فجر
    • جشنواره چهل و یکم فیلم فجر
    • جشنواره چهلم فیلم فجر
    • جشنواره سی و نهم فیلم فجر
    • جشنواره سی و هشتم فیلم فجر
    • جشنواره سی و هفتم فیلم فجر
    • جشنواره سی و هفتم فیلم فجر – بین الملل
    • جشنواره سی و ششم فیلم فجر
    • جشنواره سی و پنجم فیلم فجر
    • جشنواره سی و چهارم فیلم فجر
  • آپارات
  • آموزش
  • رضا استادی
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
سینما پلاس
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
صفحه اصلی خبر

سکوت امرسان در مقابل دستمزد لیلا حاتمی

۱۴۰۰-۰۲-۲۹
Reading Time: 2 mins read
0

سینمامثبت: در روزهای گذشته اخباری درخصوص رقم دستمزد دریافتی توسط لیلا حاتمی برای حضور در کلیپ امرسان منتشر شد. این ارقام بین ۱۰ تا ۱۵ میلیارد تومان در نوسان بوده و گفته شده حمید نعمت الله نیز برای ساخت این کلیپ ۲ میلیارد تومان دستمزد دریافت کرده است. 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اینترنتی خبری- تحلیلی سینمامثبت، در عرصه تجارت و اقتصاد پرداخت چنین دستمزدهایی برای امور تبلیغاتی چندان عجیب نیست و البته چهره‌های هنری نیز به واسطه حضور در چنین تبلیغاتی باعث کمک به صنعت و اقتصاد شده و حضور آن‌ها در نهایت آورده مالی برای صنعت به همراه دارد مشروط به آنکه حضور چنین چهره‌هایی محدود به یک کلیپ یا بیلبورد نباشد و در قالب کمپین تبلیغاتی با محصولات مختلف و متنوع برنامه ریزی شود؛ مانند آنچه که درخصوص حضور نوید محمد زاده در تبلیغات شرکت سن ایچ صورت گرفت و با وجود دستمزد بسیار بالای این بازیگر برای حضور در تبلیغات مذکور، خروجی نهایی کار برای شرکت سن ایچ رضایت بخش بود.

البته انتخاب چهره متناسب با کالا و محصول نیز مساله‌ مهمی است.بازیگری مانند لیلا حاتمی که برای تبلیغ یک یخچال وطنی انتخاب شده به واسطه آثاری که در آن حضور داشته و همچنین مخاطبانی که او را دنبال می‌‌کنند بیشتر چهره‌ای روشنفکری با تعلق خاطر به طبقه بالای جامعه است که متاسفانه عمده آن‌ها محصولات ایرانی را استفاده نمی کنند و برای محصولی از جنس امرسان بازیگرانی مانند: بهنوش طباطبایی، سحر قریشی و… قطعا تناسب بیشتری داشتند.

آیادستمزدپانزده میلیاردی صحت دارد؟

خبرنگار ما برای پیگیری دستمزد پرداختی به لیلا حاتمی تلاش کرد تا با شرکت امرسان ارتباط برقرار نماید. بهترین راه برای یافتن مسیری ارتباطی با شرکت امرسان سایت این شرکت بود. در سایت شماره تماسی کلی برای این مجموعه قرار داده شده بود که با پیامی ضبط شده مخاطبان را به بخش‌های مختلف ارتباط می‌داد اما تلاش‌های متعدد خبرنگار ما برای تماس با اپراتور و همچنین ارتباط با دفتر مدیرعامل به نتیجه نرسید. در بخش معرفی مدیران شرکت نیز اثری از مدیر روابط عمومی یا تبلیغات نبود و نزدیک ترین فرد مسوول به این بخش «مدیر بازاریابی و فروش» بود که ایمیلی در زیر نام وی درج شده بود که خبرنگار ما از این ایمیل برای ارتباط استفاده کرد اما تا این لحظه پاسخی به این ایمیل داده نشده است.

در صفحه اینستاگرام امرسان ۹۲ هزار بازدید برای این تیزر ثبت شده که به نظر می‌رسد اگر اعداد و ارقام اعلامی از دستمزد محمد زاده صحیح باشد، این میزان بازدید تناسبی با هزینه صورت گرفته ندارد.

هرچند امرسان شرکتی خصوصی محسوب می‌شود اما برای مردمی که مصرف کننده چنین کالاهایی هستند و به دلیل شرایط اقتصادی و سیاسی خاص کشور امکان دسترسی به کالاهای خارجی را ندارند تا در فضایی آزادانه و رقابتی محصول خود را انتخاب کنند بسیار مهم است که بدانند قیمت تمام شده محصولی که قصد خرید آن را دارند تاچه اندازه برآمده از شرایط صحیح اقتصادی است و چه هزینه‌های اضافه‌ای بر آن تحمیل شده است.پاسخ به این سوال از سوی شرکت امرسان دراین زمانه باعث اعتماد مخاطبان می‌شود زیرا این روزها در شرایط عادی و معمول اقتصادی نیستیم که مردم با قدرت خرید عادی بتوانند از تماشای چنین تیزرهایی لذت ببرند و یک «نوش جان» هم در دل خودشان به بازیگر میلیاردر بدهند.کافی است مراجعه‌ای به محله‌های ضعیف و البته پرتعداد شهرهای خود داشته باشید تا بدانید در همین روزهایی که بازیگری با حضور در فضای انحصاری بدون پرداخت مالیات چنین دستمزدهایی دریافت می‌کند، چگونه عده‌ای از مردم برای کسب لقمه‌ای غذا تا کمر در سطل‌های زباله فرو می‌روند،در ساعات پایانی فعالیت میادین میوه و تره بار به دنبال خرید میوه‌های پلاسیده و له شده با قیمت پایین هستند یا به دنبال خرید آشغال و ضایعات مرغ از مغازه‌های پروتیینی هستند.

سینما مثبت آماده انعکاس دیدگاه‌های مدیران شرکت امرسان درباره این خبر است

مطالب مرتبط: یار در خانه؟!

برچسب ها: امرساندستمزد بازیگران تبلیغاتیلیلا حاتمی
نوشته قبلی

فیلم تدوینگر مختارنامه در بخش بین الملل فیلم فجر

نوشته‌ی بعدی

کرونا نسخه درمیشیان را هم پیچید؟

نوشته‌ی بعدی

کرونا نسخه درمیشیان را هم پیچید؟

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سینما پلاس

این سایت بر اساس طراحی گرافیکی اختصاصی برنامه نویسی شده و تمامی بخش های آن مشمول قانون کُپی رایت می باشد. کُپی برداری از بخش های اختصاصی سایت و مشابه سازی آن، برای صاحبان این سایت حق شکایت و پیگیری در مراجع قضایی را ایجاد خواهد کرد.

  • در جریان
  • دیدگاه‌ها
  • آخرین

طوبی و خاطرخواه‌هایش!

۱۴۰۳-۰۵-۲۷

سریال طوبی؛حکایت‌ مستربین در بغداد  

۱۴۰۳-۰۶-۱۰

طوبی و خاطرخواه‌هایش!

30

الگوهای فیلمفارسی در سریال طوبی

18

واکنش عجیب سازمان سینمایی به جنگ دوازده روزه

۱۴۰۴-۰۴-۱۸

سلبریتی ایرانی؛بلاتکلیف در جنگ دوازده روزه

۱۴۰۴-۰۴-۱۶

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Smiley face Smiley face Smiley face Smiley face

  • درباره
  • تبلیغات
  • سیاست و حریم خصوصی
  • تماس

تمام حقوق این سایت متعلق به سینما مثبت می باشد . طراحی شده توسط مدیا پلاس

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

تمام حقوق این سایت متعلق به سینما مثبت می باشد . طراحی شده توسط مدیا پلاس