سینما مثبت: این روزها برگزاری یا عدم برگزاری جشنواره فیلم فجر به محل اختلاف بسیاری از اهالی سینمای ایران تبدیل شده است. برگزاری جشنواره طرفدارانی دارد که الگوهای بین المللی را مثال می زنند اما عدم برگزاری نیز توجیه هایی جدی دارد که مهم ترین آن به خطر نینداختن سلامت مردم و اهالی سینما برای این رویدادها است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اینترنتی خبری ـ تحلیلی سینما مثبت، برگزاری جشنواره ها همواره بستری بوده تا از طریق آن مبالغی قابل توجه میان افراد مختلف توزیع شود. جشنواره ها معمولا بودجه ثابتی دارند و توزیع این بودجه در میان اعضاء و همکاران یک سازمان باعث بروز شور و شعف و شور و نشاط در آن مجموعه می شود. همچنین در بخش های مختلف یک حوزه،افراد مختلفی حضور دارند که منتظر برگزاری جشنواره هستند و درآمد حاصل از جشنواره برای آن ها مهم و قابل اعتنا است. همین مسئله باعث می شود حتی در بروز شرایط کرونایی نیز اصرارهایی بیهوده بر برگزاری رویدادهایی اینچنینی باشد چرا که این صاحبان منافع دارای قدرت فشار و لابی گسترده هستند.
اما حالا با بروز شرایط کرونا می توان با راه اندازی یک سامانه افرادی که ذی نفع در برگزاری جشنواره ها هستند را شناسایی و سهم آن ها را با فرمولی منصفانه محاسبه و به آن ها پرداخت کرد تا هم این عزیزان به سهم خود برسند و هم اینکه برگزاری جشنواره در این شرایط منتفی گردد تا خدای ناکرده تجمع مردم و اصحاب رسانه و سینما در یک فضای بسته باعث بروز فاجعه نشود و گسترش این بیماری به نام سینما نوشته نشود. البته در پرداخت سهم عددی و ریالی این عزیزان باید این فرمول را در نظر گرفت که چون جشنواره عملا برگزار نمی شود و زحمت چندانی به دوش آن ها نیست، رقم و عدد دریافتی نیز متناسب با این وضعیت است و صرفا بخش محدودی از هزینه های آن ها را پوشش می دهد.