سینما مثبت: قوه قضائیه در دوره جدید مدیریت خود بیش از گذشته تلاش می کند تا با اطلاع رسانی درباره فعالیت ها و اقداماتش نزد افکار عمومی اعتماد سازی کند. در چنین شرایطی صدا و سیما که ذاتا دستگاهی فرهنگی است به جای اقناع افکار عمومی و منتقدان خود از روش های رسانه ای، به دنبال استفاده از ظرفیت های قوه قضائیه برای غلبه بر منتقدانش است!

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اینترنتی خبری ـ تحلیلی سینما مثبت، چند روز قبل محمد حسین رنجبران مدیر کل روابط عمومی سازمان صدا و سیما و پیشانی این مجموعه رسانه ای با حضور در توییتر نوشت: مرداد پارسال هم در پاسخ به شایعهسازی یکی از توییت بازان اصلاحطلب عرض کردم خیالتان راحت آقای علی عسکری تا بعد از انتخابات۱۴۰۰ هست؛ الان هم همین را می گویم و اضافه می کنم برای بعد از ۱۴۰۰ نیز برنامههای رییس رسانه ملی و گروهشان تنظیم شده است؛معاونت حقوقی سازمان هم بهزودی در دادگاه در خدمت برادری که برای چندمین بار با نشر اکاذیب اذهان همکاران سازمانی و مخاطبان بیرونی را مشوش می کند، خواهد بود.

درخصوص این اظهارات که تقریبا همزمان با تغییرات مدیریتی جدید در سازمان صدا و سیما صورت گرفت چند نکته حائز اهمیت وجود دارد:
1 ـ همین که مدیر روابط عمومی رسانه ای مانند سازمان صدا و سیما با خرید فیلتر شکن وارد یک فضای فیلتر شده می شود و از آن طریق تلاش می کند تا صحبت های خود را به گوش مخاطبان برساند، نشانه وخامت اوضاع این رسانه است که برای بیان حرف هایش، متوسل به یک رسانه ممنوع می شود.
2 ـ مدیر روابط عمومی سازمان صدا و سیما از تنظیم برنامه سخن گفته است؛ حال برای مخاطبان این سوال پیش می آید که برنامه های فعلی این رسانه تا چه اندازه بر اساس برنامه ریزی است؟ یعنی در حال حاضر این تولیدات بر اساس برنامه پیش می رود یا قرار است بعد از انتخابات 1400 برنامه ریزی صورت گیرد؟
3 ـ برای اکثریت جامعه اهمیتی دارد که علی عسگری تا چه زمانی در صدا و سیما باشد؟ آیا مدیران این سازمان همچنان این رسانه را صاحب مرجعیت می دانند و اگر می دانند مصداق این مرجعیت کجاست؟ آیا آن ها برای این رسانه تاثیرگذاری در فضای جامعه قائل هستند که سخن از برنامه ریزی می کنند؟
4 ـ آیا مدیران این رسانه آنقدر اعتماد به نفس دارند که پاسخ همان برادر اکاذیب گو را در رسانه بدهند و مثلا در یک برنامه رادیویی با او مناظره کنند یا اینکه می خواهند با ابزار قانون و شکایت به مواجهه با منتقدان بپردازند؟
5 ـ و در پایان اینکه همین انتصاب های اخیر سازمان صدا و سیما، مخاطبان را از عمق تحولات جاری و ساری در حال و آینده این سازمان آگاه می کند. سازمانی که دایره مدیران و دست اندرکارانش روز به روز بسته تر می شود و همین یک فقره انتخاب معاون صدا به جای معاون سیما، گویای این مطلب است که خود صدا و سیما نیز پی برده که شبکه های تلویزیونی اش هم بیشتر رادیو هستند تا تلویزیون!
سینما مثبت آماده انعکاس دیدگاه های مسوولان صدا و سیما درباره این مطلب است.