یکشنبه, خرداد ۱۸, ۱۴۰۴
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • خبر
  • گزارش
  • مصاحبه
  • یادداشت
  • کتاب
  • نمایش خانگی
  • تلویزیون
  • فرهنگ و جامعه
  • سینما پلاسی ها
  • مالتی مدیا
    • فیلم
    • عکس
  • فیلم فجر
    • جشنواره چهل و سوم فیلم فجر
    • جشنواره چهل و دوم فیلم فجر
    • جشنواره چهل و یکم فیلم فجر
    • جشنواره چهلم فیلم فجر
    • جشنواره سی و نهم فیلم فجر
    • جشنواره سی و هشتم فیلم فجر
    • جشنواره سی و هفتم فیلم فجر
    • جشنواره سی و هفتم فیلم فجر – بین الملل
    • جشنواره سی و ششم فیلم فجر
    • جشنواره سی و پنجم فیلم فجر
    • جشنواره سی و چهارم فیلم فجر
  • آپارات
  • آموزش
  • رضا استادی
  • صفحه اصلی
  • خبر
  • گزارش
  • مصاحبه
  • یادداشت
  • کتاب
  • نمایش خانگی
  • تلویزیون
  • فرهنگ و جامعه
  • سینما پلاسی ها
  • مالتی مدیا
    • فیلم
    • عکس
  • فیلم فجر
    • جشنواره چهل و سوم فیلم فجر
    • جشنواره چهل و دوم فیلم فجر
    • جشنواره چهل و یکم فیلم فجر
    • جشنواره چهلم فیلم فجر
    • جشنواره سی و نهم فیلم فجر
    • جشنواره سی و هشتم فیلم فجر
    • جشنواره سی و هفتم فیلم فجر
    • جشنواره سی و هفتم فیلم فجر – بین الملل
    • جشنواره سی و ششم فیلم فجر
    • جشنواره سی و پنجم فیلم فجر
    • جشنواره سی و چهارم فیلم فجر
  • آپارات
  • آموزش
  • رضا استادی
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
سینما پلاس
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
صفحه اصلی تلویزیون

چند کلمه درباره شبکه آقای مهندس،ساسی مانکن و سریال بچه مهندس

۱۳۹۹-۰۳-۲۷
Reading Time: 2 mins read
0

سینما مثبت: شبکه دو سیما در طول دوران فعالیت خود همواره در رقابتی شدید با شبکه های دیگر از جمله شبکه یک بوده و در این رقابت شبکه دو کمتر توانسته به جایگاهای برتر از شبکه یک، سه و پنج دست پیدا کند.

مهندس جلوه در پشت صحنه یکی از تولیدات فارابی در زمان تصدی مسوولیت این بنیاد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اینترنتی خبری ـ تحلیلی سینما مثبت، شبکه های مختلف سیما هرکدام برنامه ای شاخص دارند که با آن شناخته می شوند. مثلا شبکه سه معمولا با سریال هایش و برنامه نود شناخته می شود و شبکه یک نیز با برنامه هایی مانند صبح بخیر ایران و سیمای خانواده. درباره شبکه دو شنیدن نام آن مخاطبان را بیشتر به یاد بخش خبری بیست و سی می اندازد که البته ارتباطی با شبکه دو ندارد و برنامه ای است که از سوی واحد مرکزی خبر تولید و در این ساعت از شبکه دو پخش می شود اما به جز برنامه هایی همچون: هزار راه نرفته و کلاه قرمزی، کمتر برنامه ای را می توان سراغ گرفت که پخش آن از شبکه دو با اقبال مخاطبان مواجه باشد. این شبکه صرفا در دوران کوتاهی در سال 85 که مدیریت آن به عهده مهدی فرجی بود  توانست با تولید آثاری همچون میوه ممنوعه، به گود رقابت جدی با شبکه های دیگر وارد شود.

مدیریت این شبکه از مهر 1395 مجددا به محمد رضا جعفری جلوه سپرده شده است. جعفری جلوه از مدیران قدیمی صدا و سیما است که از سال 1358 در این رسانه فعالیت و از سال 1399 به مدیریت در این رسانه مشغول است و تا چند ماه دیگر، چهار دهه فعالیت مدیریتی او در این رسانه به پایان می رسد. در طول سال های گذشته بارها نام او در کمپین هایی نظیر وقت خداحافظی که از مدیران قدیمی می خواهند تا از مسوولیتشان خداحافظی کنند شنیده شده است. البته نکته قابل تامل درباره این مدیر که در صدا و سیما به مهندس جلوه معروف است این است که وی در طول سال های اخیر حضورش در شبکه دو، رویه رسانه ای خود را تغییر داده و برخلاف دوران حضور در بنیاد سینمایی فارابی و شبکه یک سیما، دیگر اهل مصاحبه های متعدد و فعالیت های رسانه ای گسترده نیست و کمتر پیش می آید که در رسانه ها ظاهر شود؛ موضوعی که با حواشی حضور رسانه ای دو در سال های گذشته بی ارتباط نیست.

شبکه دو، شبکه ای با حداقل برنامه های موفق

اگر به حافظه اتان فشار بیاورید، سریال یا برنامه موفقی که در این مدت پخش شده و عرضه آن از شبکه دو اتفاق یا رخدادی خاص محسوب شده باشد را به جز سریال کلاه قرمزی که تولید آن هم متوقف شده به خاطر نخواهید آورد. جالب است سال گذشته وقتی ساسی مانکن اقدام به تولید کلیپی پُرحاشیه با نام دکتر کرد، در بخشی از این کلیپ از لوگو شبکه دو سیما استفاده کرد که این مسئله حاوی کنایه ها و اشاره های مختلفی است که جای تاویل و تفسیر فراوان دارد!

حالا در چنین شرایطی، شبکه دو با سریالی به نام بچه مهندس مورد توجه و اقبال قرار گرفته است. سریالی که به بهانه آن هر روز مسوولان شبکه دو در جایی اطلاع رسانی می کنند و مزایای این اثر را شرح می دهند. البته این سریال نیز از حاشیه دور نمانده و عنوان بندی پایانی آن و استفاده از صدای خواننده ای لُس آنجلسی مانع از آن شد تا پرونده بچه مهندس به صورت اثری شسته رفته بسته شود.

نکته قابل تامل دیگر درباره این شبکه خداحافظی پژمان لشگری پور از مدیریت فیلم و سریال شبکه است. لشگری پور که از آبان ماه سال گذشته به این شبکه پیوسته بود، بی سر و صدا از اسفند سال گذشته دیگر در محل کار خود حضور ندارد و هنوز نیز جایگزینی برای وی مشخص نشده است.  

سینما مثبت آماده انعکاس دیدگاه های مسوولان شبکه دو درباره این خبر است.

برچسب ها: محمد رضا جعفری جلوه،ساسی مانکن،بچه مهندس،حواشی بچه مهندس،سینماپلاس،سینمامثبت،پلاس،شبکه دو سیما
نوشته قبلی

گزینه های پیش رو برای دبیری سی و نهمین جشنواره فیلم فجر

نوشته‌ی بعدی

تیغ و ترمه، کنکاشی کلاسیک در روابط دختری جوان با مردانِ پیرامونش

نوشته‌ی بعدی

تیغ و ترمه، کنکاشی کلاسیک در روابط دختری جوان با مردانِ پیرامونش

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سینما پلاس

این سایت بر اساس طراحی گرافیکی اختصاصی برنامه نویسی شده و تمامی بخش های آن مشمول قانون کُپی رایت می باشد. کُپی برداری از بخش های اختصاصی سایت و مشابه سازی آن، برای صاحبان این سایت حق شکایت و پیگیری در مراجع قضایی را ایجاد خواهد کرد.

  • در جریان
  • دیدگاه‌ها
  • آخرین

طوبی و خاطرخواه‌هایش!

۱۴۰۳-۰۵-۲۷

سریال طوبی؛حکایت‌ مستربین در بغداد  

۱۴۰۳-۰۶-۱۰

طوبی و خاطرخواه‌هایش!

30

الگوهای فیلمفارسی در سریال طوبی

18

آقای سازمان سینمایی! برنامه راهبردی‌اتان محرمانه شد؟

۱۴۰۴-۰۳-۱۷

نماوا اقدام به خودکشی رسانه‌ای کرده است؟

۱۴۰۴-۰۳-۱۲

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Smiley face Smiley face Smiley face Smiley face

  • درباره
  • تبلیغات
  • سیاست و حریم خصوصی
  • تماس

تمام حقوق این سایت متعلق به سینما مثبت می باشد . طراحی شده توسط مدیا پلاس

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

تمام حقوق این سایت متعلق به سینما مثبت می باشد . طراحی شده توسط مدیا پلاس