سینما مثبت: سازمان هنری رسانه ای اوج در اقدامی شگفت انگیز و عجیب محسن دریالعل را به عنوان مدیر مرکز فیلم و سریال اوج معرفی کرد.پیش از این چهره جوان، حبیبالله والینژاد از مدیران قدیمی تلویزیون با سابقه طولانی حضور در جبهه های دفاع مقدس این مسوولیت را به عهده داشت.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اینترنتی خبری ـ تحلیلی سینما مثبت، سازمان اوج از معدود مجموعه های فرهنگی است که هیچ اطلاع دقیق و مشخصی از اوضاع و احوال حاکم بر آن،مدیران بخش های مختلف آن، اعضای شوراهای آن و… وجود ندارد.کافی است با کلیک کردن در اینجا وارد سایت این مجموعه شوید تا مشاهده کنید که این سایت برخلاف سایت های مجموعه های فرهنگی ـ هنری بخشی به نام «درباره ما» ندارد! دستیار ارشد فعلی سازمان اوج که پیشتر به عنوان مدیر روابط عمومی این مجموعه فعالیت می کرده و به تازگی جای خود را به علی صدری نیا مدیر روابط عمومی جدید این سازمان داده، در طول دوران مسوولیت خود ظاهرا آنقدر مشغله داشته که فرصت به روز رسانی سایت این مجموعه را نداشته و به همین دلیل بخش اخبار سایت اوج از شهریور 98 به روز رسانی نشده و البته در برخی از بخش های سایت، آخرین سابقه به روز نشدن به سال 1396 می رسد!
بررسی فعالیت های مدیر اوج در حوزه نشر
حالا در خبر مربوط به انتساب محسن دریالعل از وی به عنوان یکی از مدیران جوان در فضای فرهنگی، رسانهای و مطبوعاتی کشور نام برده شده که سردبیری رسانهها و نشریاتی چون وفا، سینما رسانه و رسانه انقلاب را برعهده داشته است؛ نشریاتی که کمابیش توسط همین سازمان و مجموعه های مرتبط منتشر شده است. وی پیش از این و از تابستان سال ۱۳۹۶ مدیرعامل انتشارات روایت فتح و ساقی بوده است. شاید مراجعه به سایت این دو مجموعه فرهنگی بتواند بخشی از توانایی دریالعل را آشکار کند و ما را به این نتیجه برساند که حضور وی در این دو مجموعه تا چه اندازه مثمر ثمر بوده است. در بخش اخبار و مقالات نشر ساقی، آخرین خبر مربوط به تاریخ 8 اردیبهشت 97 است که خبر انتصاب دریالعل به مسوولیت این انتشارات است و دو خبر دیگر هم مربوط به همین تاریخ و درباره حضور این انتشارات در نمایشگاه. یعنی این مدیر جوان از زمان انتصاب به عنوان مدیر این نشر، فرصتی برای انجام فعالیت نداشته تا حداقل بخشی از آن در قالب سایت این مجموعه منعکس شود!
درخصوص نشر روایت فتح نیز پس از انتساب دریالعل در تاریخ 8 اردیبهشت 97 که خبر آن در همین بخش منعکس شده، در تاریخ پس از این چند خبر به شرح زیر به چشم می خورد که حاکی از فعالیت های این مدیر جوان در این نشر است:
انتشارات روایت فتح با همکاری اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزان، مسابقه نامهنگاری با موضوع «قهرمان من» را برگزار میکند. (21 دی 98)
رونمایی از کتاب «قصه دلبری» که روایت نو، جوان پسند و متفاوت از عاشقانه های همسر شهید مدافع حرم، محمدحسین محمدخانی است.(8 اردیبهشت 97)
جمعی از اهالی رسانه، فرهنگ و ورزش به دیدار خانواده شهید مصطفی موسوی رفتند و با خانواده جوانترین شهید مدافع حرم سید مصطفی موسوی دیدار کردند.(8 اردیبهشت 97)
بررسی بخش تازه های نشر این مجموعه نیز نشان می دهد در سال 1398 که دوره مدیریت این برادر گرامی در انتشارات بوده، جمعا هشت کتاب جدید با نام های چریک،هیچ چیز مثل همیشه نیست،تو جای همه آرزوهایم،جای من اینجاست،حاج قاسم،دلم پروانه می خواهد،ستاره های کوکب و بی تو پریشانم منتشر شده است.
دریالعل قرار است ساخته های حاتمی کیا و شعیبی را مدیریت کند؟
حالا فردی با این سابقه مدیریت لاغر و کم جان، مدیریت گروه فیلم و سریالی را عهده دار می شود که قرار است در آن آثار فیلم سازانی مانند: ابراهیم حاتمی کیا، بهروز شعیبی،مسعود ده نمکی،امیر حسین ربیعی و… تولید شود؟! آیا واقعا می توان این شوخی را باور کرد؟ البته یک احتمال دیگر نیز موجود است و آن اینکه در مجموعه ای مانند اوج، حلقه ای محدود و پنهان کلیه تولیدات نمایشی را مدیریت و هدایت می کنند و برای خالی نبودن ویترین، فردی هم باید عنوان مدیریت گروه فیلم و سریال این سازمان را به عهده داشته باشد والا چه کسی باور می کند که فردی با سابقه فعالیت در یک انتشارات و چند نشریه بتواند مدیریت بخش فیلم و سریال یک سازمان را عهده دار باشد؟