سینما مثبت: روشنگریهای چند رسانه مستقل درباره معایب و کاستیهای فراوان جشنواره موسوم به «جهانی فیلم فجر» سرانجام پس از چهار سال به نتیجه رسیده و حالا گروههای مختلفی از اهالی سینمای ایران بی واهمه نظرهای خود را درباره این رویداد مطرح و خواستار تعطیلی این محفل خانوادگی پرهزینه هستند. این مسئله بر معدود برگزار کنندگان گران آمده و به دفاعی مضحک از این رویداد پرداختهاند.
نمایی از شهر لس آنجلس
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اینترنتی خبری ـ تحلیلی سینما مثبت، پس از سخنرانی دونالد ترامپ درباره برجام و خروج وی از این پیمان، واکنشهای مختلفی نسبت به این مسئله صورت گرفت. در یکی از این واکنشها، عدهای اقدام به سوزاندن نماد امریکا کردند و بلافاصله در اذهان عمومی این سؤال شکل گرفت که چرا این عده به جای پرچم، گرین کارتهای فرزندان خود را آتش نمیزنند؟! خوشبختانه جامعه ما به چنین درجهای از شفافیت رسیده و مسئله «جشنواره جهانی فیلم فجر» نیز دور از این چهارچوب نیست. هرچند معدود مدافعان این رویداد این روزها در فضاهای شخصی و خصوصی خود منتقدان این محفل هشت میلیاردی را به بی سوادی متهم میکنند و می گویند این جشنواره حرف ندارد! اما کل ماجرا این است که افکار عمومی سینما به این نتیجه رسیده که صرف این هشت میلیارد هیچ فایدهای برای سینمای ایران ندارد جز اینکه عدهای معدود، به بهانه برگزاری این جشنواره هزینه یکسال زندگی خود را از بیت المال به جیب بزنند و سپس با سفر به امریکا و اروپا، دلار گران قیمت اقتصاد پُرتلاطم ایران را در کافههای لُس آنجلس و نیویورک خرج کنند! این کل ماجرای جشنواره موسوم به جهانی فیلم فجر است و حتماً درآمد خوبی نصیب برگزار کنندگان میشود که به صورت «خانوادگی» و با «بچه» در رویداد مذکور حاضر میشوند والا کیست که نداند از حق التحریر سایت و تک فروشی هفته نامه، این حضرات حتی پول اینترنت خود را هم نمیتوانند بپردازند!!
کاش برگزار کنندگان این محفل جرات داشتند و برگزاری آن را به رأی میگذاشتند تا مشخص شود آه و نالهای که آنها از هم اکنون برای حذف این رویداد بلند کردهاند، تا چه اندازه دغدغه شخصی است و اهالی سینما پشیزی برای این ژستهای روشنفکرانه و پُرمدعا ارزش قائل نیستند و حتی بدون چنین جشنواره بی رمق، متظاهر و کم مایه، حال و روز سینمای ایران بهتر است.