سینما مثبت: با پیروزی حجه الاسلام «حسن روحانی» در انتخابات ریاست جمهوری، سرمایه اجتماعی بالایی در اختیار دولت دوازدهم برای پیشبرد اهداف و برنامه هایش قرار گرفت اما در برخی حوزه ها بدنه مدیریتی سنتی که عمدتا میراث دوره های گذشته است، تمایلی به تغییر و تحول از خود نشان نمی دهد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اینترنتی خبری ـ تحلیلی سینما مثبت، «توقیف برخی فیلم ها در دولت گذشته و عدم امکان نمایش آن ها» موضوعی است که در سال های اخیر به بحثی مهم در سینمای ایران تبدیل شده است. تماشای اغلب این آثار نشان می دهد عدم نمایش این فیلم ها بیشتر نتیجه سوء تفاهم و سوء برداشت هایی است که به واسطه برخی فعالیت های رسانه ای ایجاد شده است؛والا اغلب این آثار با اعمال برخی محدودیت ها همچون «درجه بندی سنی» قابلیت نمایش عمومی را دارند و فقط مدیران دست اندرکار در این بخش ها باید با تدبیر و سیاست، این فضا را ایجاد نمایند.
سینمای ایران متاسفانه در بخش مدیریتی فاقد ظرفیت لازم برای شکوفایی است و کناره گیری رییس اسبق سازمان سینمایی از مسوولیتش نیز موید این مطلب است. حالا در دولت جدید حسن روحانی هم متاسفانه عقب نشینی ها از حل مشکل نمایش فیلم های موسوم به «توقیفی» نشانه ای از محافظه کاری شدید مدیرانی است که «کنج فراقی و رزقی مکفی» را به تصمیم های جدی و اقدام های موثر در حوزه سینما ترجیح می دهند؛مسئله ای که امیدواریم در دولت جدید حسن روحانی تدبیری برای آن اندیشیده شده و این مدیران سنتی ـ که قابلیت تطبیق با هر سیستمی را هم دارند ـ جای خود را به مدیران تصمیم ساز و متناسب با خواسته های اکثریت دهند.