سینما مثبت: 11 روز به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری مانده و کاندیداهای این انتخابات شیوههای مختلفی را برای جلب آراء مردمی در پیش گرفتهاند. همراه ساختن هنرمندان یکی از شیوههایی است که میتواند باعث اقبال عمومی شود اما به نظر میرسد «حسن روحانی» در این حرکت روش نامناسبی را در پیش گرفته است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اینترنتی خبری ـ تحلیلی سینما مثبت، دولت یازدهم در حوزه فرهنگ چند عملکرد متفاوت داشته است. مشخصاً در بخش کتاب و مطبوعات، رضایت نسبتاً بالایی از عملکرد این دولت ثبت شده و حتی جریانهای منتقد نیز برخی رخدادها در این حوزه را مورد تمجید قرار دادهاند. در این میان بخش «مطبوعات و رسانهها» شاهد اتفاقهای شگرفی بوده است. همین که در بخشهایی مانند «یارانهها» و «اعلام هزینههای برگزاری جشنواره مطبوعات» شفافیت مالی رخ داده، دستاورد عظیمی است که باید آن را جدی تلقی کرد. جالب است بدانید مشابه این اتفاق در بخش سینما رخ نداده و در سه سال گذشته هربار خبرنگاران از مسوولان جشنوارهای مانند فیلم فجر درباره هزینههای برگزاری این رویداد سؤال کردهاند، با «جوابهای مبهم» مواجه شدهاند.
«عدم تأمین حداقل معیشت هنرمندان سینما» نیز مشکل جدی دیگر دولت روحانی است؛ به طوری که در سالهای گذشته «بیمه تأمین اجتماعی هنرمندان» متوقف گردید و این مسئله نارضایتی فراوانی را میان اهالی این صنف ایجاد کرد.
حالا در چنین شرایطی «حجت الله ایوبی» در حالی به عنوان رییس ستاد هنرمندان حجه الاسلام حسن روحانی انتخاب شده که در بخش عمدهای از مشکلات این صنف مؤثر بوده است و مثلاً در حوزه سینما به جای حرکتهای زیرساختی، هر بخش را به گروهی واگذار کرد و با سهم دادن به جناحهای قدرتمند تلاش کرد نوع خاصی از مدیریت را پیش ببرد که البته چندان موفق هم نبود.
در یک کلام «حجت الله ایوبی و یارانش» ویترین خوبی برای دولت روحانی ندارد و حتی میتواند برخی ظرفیتهای دولت روحانی را خنثی کند. این مسئله در شرایطی رخ میدهد که دولت روحانی با توجه به پیشینه چهار سال قبل و چشم انداز آینده شانس بیشتری نسبت به دیگر کاندیداها دارد.