یک تکنوکرات رییس صدا و سیما شد/ ضرغامی به جام جم بازمی گردد؟
سینما مثبت: با پذیرش استعفای محمد سرافراز از سوی مقام معظم رهبری، دکتر عبدالعلی علی عسگری رسما رییس سازمان صدا و سیما شد. خداحافظی این مدیر رسانه ای پس از هجده ماه از صدا و سیما یکی از مهم ترین رویدادهای این سازمان در طول دوران پس از انقلاب است.
ضرغامی این عکس را از خودش و علی عسگری در نورالشهداء منتشر کرده است
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اینترنتی خبری ـ تحلیلی سینما مثبت، سرافراز که با وعده تغییر و تحول سازمان صدا و سیما را در دست گرفت، در طول دوران مسوولیت خود به واسطه برخی مشکلات همچون: عدم همراهی بدنه صدا و سیما، تنگناهای مالی و… موفق به اجرای برنامه های خود در تمامی حوزه ها نشد. این موضوع به مرور سطح نارضایتی ها از وی را افزایش داد و البته به واسطه برخی رفتارهای فردی و ویژگی های خاص مدیریتی همچون: دایره بسته تصمیم گیران، اعمال نظرهای شخصی در برخی حوزه های خاص همچون سیما، عدم اعتماد به بدنه مدیریتی سازمان و…، صدا و سیما به مرور در موضع انفعال قرار گرفته و روند تصميمات كُند و در برخی بخش ها متوقف شد. انتصاب علی عسگری که چهره ای فنی ـ اجرایی است، در شرایطی که این رسانه به شدت گرفتار رکود شده، انتظارهای فراوانی را از وی ایجاد می کند.
آیا ضرغامی به صدا و سیما بازمی گردد؟
پس از انتصاب علی عسگری به این مسوولیت، «عزت الله ضرغامی» در کانال تلگرامی خود، با اشاره به سابقه آشنایی با وی نوشت: «آقای دکتر عبدالعلی علی عسگری را از سال ۵۷، سال ورود به دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک آن روز) میشناسم. رابطه ما از جنس دوستی و رفاقت است ولی در مقاطع مختلف در طول این سالها همکاری نزدیک با هم داشتهایم. یا من معاون ایشان بودهام، یا ایشان معاون من بودهاند. بعضی وقتها هم در سطحی مشابه همکار بودهایم. (در سپاه، وزارت ارشاد، صداوسیما و…)
با این حال رابطه فردی، شخصیتی و دوستی ما نه تنها هیچ وقت تحت تأثیر این عناوین قرار نگرفت بلکه مرتباً مستحکمتر شد. این خیلی خوب است.»
رییس پیشین صدا و سیما عسگری را یک نیروی انقلابی؛ مبارز، زندان رفته و معتقد به مبانی اصیل انقلاب اسلامی و راه نورانی امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری(مدظلهالعالی) توصیف کرده و می گوید:« هرگز این اصالت را از دست نداده است. او از دانشجویان مسلمان پیرو خط امام (ره) است و در طول جنگ تحمیلی خدمات فراوانی از خود به جای گذارده است. عسگری شخصیتی فکری و فرهنگی است و ذهن خلاق و روشنی در نظریه پردازی دارد. کسانی که از نزدیک با او کار کردهاند با نگاههای راهبردی و رو به آینده او آشنایی دارند و همواره منتظر ارائه ایدههای جدید از او هستند. این ویژگی هم خیلی ارزشمند است.»
مدیر جدید صدا و سیما تکنوکرات است
ضرغامی در ادامه با اشاره به سوابق تحصیلی عسگری می گوید: «آقای عسگری انسانی نخبه و دانشگاهی است. فارغ التحصیل رشته برق و الکترونیک از یکی از بهترین دانشگاههای کشور است. در تحصیلات تکمیلی موفق بوده و امروز عضو هیئت علمی دانشگاه است و دانشجویان فراوانی در طول این سالها توسط او تربیت شده اند. دکتر عسگری در مسئولیتهای مهمی مدیریت کرده و همواره از او به عنوان مدیری قوی و تأثیرگذار یاد میکنند. پروژههای تحقیقاتی بزرگی را در وزارت سپاه به نتیجه رسانده و تا تولید انبوه پیش برده است. راهاندازی فروشگاههای زنجیرهای رفاه؛ معاونت سیاحتی و زیارتی وزارت ارشاد؛ ریاست سازمان ایرانگردی و جهانگردی، معاونت آموزشی صداوسیما و معاونت توسعه و فناوری سازمان از جمله مدیریتهای او محسوب میشوند. »
عسگری مبدع ستاپ باکس است
در ادامه این مطلب ضرغامی با اشاره به اینکه «انقلاب بزرگ دیجیتال در رسانه ملی بدون تردید مرهون فکر و اندیشه بلند و مدیریت شایسته ایشان است»می خوانیم: «امروز مردم عزیزمان بدون تهیه گیرنده جدید و با یک دستگاه ارزان مبدل سیگنال، از پیشرفتهترین سیستم دیجیتال (MPEG 4) استفاده کرده و از شبکههای فراوان و با کیفیت آن لذت میبرند. این تحول بزرگ ملی به هزار دلیل میتوانست مسکوت و متوقف شود ولی انگیزه و روحیه بالای عسگری بر آن فائق آمد. از ایشان ممنونم. عسگری با سازمان صداوسیما آشناست. او اهل کادرسازی و تربیت نیروی انسانی هم هست. مشورتپذیر و اهل تعامل و همکاری است. اگر این ویژگیهایش را حفظ کند حتماً کارنامهای درخشان از خود باقی خواهد گذاشت.»
نکته قابل تامل این مطلب، عدم اشاره ضرغامی به دوران سرافراز و نقد مدیریتی وی است. با توجه به اشاره ضرغامی به سابقه دوستی و معاونت با علی عسگری، بعید نیست به زودی شاهد بازگشت دوباره ضرغامی به سازمان صدا و سیما باشیم.