فرمول پیشنهادی سینما مثبت به تهیهکننده برنامه «هفت» برای حفظ صندلیاش
گبرلو چگونه میتواند صاحب «هفت» بماند؟
سینما مثبت: این روزها بحث انتخاب مجری و تهیهکنندهای تازه برای برنامه سینمایی هفت به یکی از اخبار مهم سینمای ایران تبدیلشده است. طرح گزینههای مختلف جانشینی برای محمود گبرلو نشان از قطعی شدن تغییرات در این برنامه تلویزیونی دارد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی اینترنتی خبری ـ تحلیلی سینما مثبت، انحصار و رانت از پدیدههای دردناک در عرصههای مختلف فرهنگی، هنری، اجتماعی و سیاسی است. در طول سالهای گذشته افراد مختلفی بهصورت انحصاری «صاحب» عرصهای خاص شدهاند و بدون در نظر گرفتن معیارهای کیفی، به شکل انحصاری در این عرصه فعالیت کردهاند. در چنین شرایطی نه رقیبی وجود داشته که ادامه فعالیت آنها را به خطر بیندازد و نه تهدیدی از سوی «مقامات بالادستی» متوجه آنها بوده است. اعتراضهای صورت گرفته به برنامه هفتدر طول ماههای اخیر نیز این گمان را تقویت میکند که تهیهکننده برنامه هفت با بهرهگیری از چنین فضایی، به شکل انحصاری در مسند این برنامه نشسته و باوجود عدم تهیه و تولید برنامهای خاص در تلویزیون و یا حتی اجرای برنامههای زنده، همزمان مجری و تهیهکننده مهمترین برنامه سینمایی و فرهنگی کشور شده است!
تولید و پخش این برنامه برای دورهای یکماهه متوقفشده است. اینیک ماه زمان مناسبی است تا «محمود گبرلو» ثابت کند که حضورش در این برنامه نه به دلیل روابط خاص بلکه صرفاً به دلیل تواناییهایش بوده و او «بدون هفت» همچنان چهرهای محبوب، دوستداشتنی و موفق است. برای اثبات این موضوع نیز کار بسیار آسان است. کافی است گبرلو با تیمی که در این برنامه همکاری داشته، سایتی خبری راهاندازی کنند و با ارائه محتوای برنامه هفتدر قالب این سایت، به ارتباط با مخاطبان بپردازند و با این شیوه وزن واقعی خود و نیز میزان اقبال مخاطبان به این برنامه را بسنجند.
در حال حاضر با پرداخت حدود 200 تا 500هزار تومان پول میتوان قالبی آماده برای سایتی اینترنتی خریداری کرد. با توجه به حضور تیمی حرفهای در تحریریه برنامه هفت، تهیه و تولید مطلب نیز کار آسانی برای مجری ـ تهیهکننده برنامه هفت خواهد بود. در حال حاضر نیز فیلمهای پُرحاشیه و قابلتوجهی در حال اکران است و ازنظر «مصالح خبری»، گبرلو چیزی کم ندارد و شرایط برای ارائه فعالیتی حرفهای کاملاً مهیا است. این ایام فرصت خوبی است تا مجری ـ تهیهکننده هفت به مسئولان تلویزیون ثابت کند بهعنوان چهرهای مؤثر، محبوب و کاریزماتیک، نیازی به تلویزیون ندارد و برعکس، تلویزیون به توانایی وی نیازمند است و اگر آنتن زنده این رسانه هم به شکل انحصاری در اختیار وی نباشد، او میتواند در قالب و چهارچوبی دیگر محتوای خود را عرضه کند و با اقبال میلیونی مواجه شود.
امیدواریم تهیهکننده ـ مجری هفت این پیشنهاد را قدر بداند و با بهرهگیری از این فرصت، در شرایطی برابر و منصفانه با دیگر رسانههای فضای مجازی، میزان محبوبیت و قدرت خود را به رُخ مخالفان و منتقدانش بکشد.