یکی از حساسیتهای مسئولان جشنواره فجر در خصوص برج میلاد، حضور پُرتعداد دوربینهای عکاسی و فیلم برداری در این مکان است که میتواند همه چیز را ثبت کند. قطعاً ثبت تصاویر زنان و مردان بدپوشش در این روزها و انتشار آن در طول سال میتواند حساسیتها و نگاهی منفی را نسبت به سینمای ایران شکل دهد
با سی و سومین جشنواره فیلم فجر ـ ۴۴
پای گشت ارشاد به جشنواره فجر باز شد!
سینما پلاس: بعد از گذشت هفت روز از آغاز برگزاری جشنواره فیلم فجر، از امروز شنبه هجدهم بهمن ماه «گشت ارشاد» رسماً در برج میلاد حاضر و به خانمهایی که با پوشش نامناسب قصد ورود به سالن سینما را داشتند تذکر داد اما سؤال این است که گشت ارشاد به دعوت چه کسی به برج میلاد آمده است؟
به گزارش وب سایت خبری ـ تحلیلی سینما پلاس، در سالهای گذشته تذکر به «بانوان بدحجاب» معمولاً از سوی «حراست سازمان سینمایی» صورت میگرفت و این تذکر معمولاً به صورت زبانی بود. البته اغلب اهالی حاضر در کاخ جشنواره نسبت به رعایت مسائل شرعی و عرفی در پوشش خود حساس هستند اما در روزهای اخیر به دلیل حجم بالای کارتهای صادر شده برای میهمانان ناشناس و نیز عدم نظارت کافی بر دربهای ورود و خروج، حجم زیادی از میهمانهای ناخوانده میهمان برج میلاد شدند که به واسطه نوع پوشش به نظر میرسید این مکان را با «پارتی» اشتباه گرفتهاند. اوج ورود این میهمانان ناخوانده در جمعه شب رخ داد که باعث شد بسیاری از خبرنگاران حتی در بالکن نیز مجبور شوند روی زمین نشسته و یا به صورت ایستاده فیلمها را تماشا کنند. این میهمانهای ناشناس که صرفاً برای گرفتن «عکس یادگاری» و «دیدن هنرپیشهها» به سینما میآیند، اغلب اسامی فیلمها را نیز نمیدانند و در طول نمایش فیلم، به دلیل سوژههای خاص و عمیق فیلمها!! به جای تماشای فیلم به بازی با موبایلهای هوشمند خود و آپلود کردن عکسهای سلفی میپردازند. متأسفانه اعتراض و تذکری هم از سوی مسئولان جشنواره به این افراد صورت نمیگیرد تا شئون این مکان را رعایت کنند.
جر و بحث یک «بدحجاب» با مسئولان حراست
امروز خبرنگار سینما پلاس شاهد بود که یکی از این میهمانان ناخوانده، هنگامی که با تذکر محترمانه مأموران حراست مبنی بر «باز بودن دکمههای مانتویش» مواجه شد، به جای رفع مشکل لباسش، با پُررویی تمام گفت: «دکمهها بازه اما چیزی که پیدا نیست» ! و در نهایت با کنار زدن مأموران وارد سالن شد!
یکی از حساسیتهای مسئولان جشنواره فجر در خصوص برج میلاد، حضور پُرتعداد دوربینهای عکاسی و فیلم برداری در این مکان است که میتواند همه چیز را ثبت کند. قطعاً ثبت تصاویر زنان و مردان بد پوشش در این روزها و انتشار آن در طول سال میتواند حساسیتها و نگاهی منفی را نسبت به سینمای ایران شکل دهد حال آنکه بسیاری از این افراد جزو خانواده سینما نیستند. بر همین اساس میتوان درایت و هوشمندی مسئولان و دبیر جشنواره در دعوت از مأموران نیروی انتظامی و گشت ارشاد برای حضور در کاخ جشنواره را درک کرده و آن را ستود.