برخلاف دوره ضرغامی، انتصابهای فعلی سرافراز، انعکاس رسانه ای بسیار محدودی داشته و بخش خبری ساعت 21 سه شنبه بیست و هفتم آبان ماه، در خبری کوتاه به آن اشاره کرد. این مسئله نشان دهنده بی علاقگی سرافراز به تبلیغات پُرحجم و بی اساس است.
اقدام جدی سرافراز برای کنار گذاشتن نیروی ناکارآمد
«بازنشستگی پیش از موعد» کارمندان رسمی صدا و سیما
سینما پلاس: «سرافراز حداقل تا یک سال آینده به ترکیب مدیران صدا و سیما دست نخواهد زد و هر نوع تغییری در حوزههای مدیریتی، از سال آینده و حداقل پس از نوروز 94 آغاز خواهد شد».
به گزارش وب سایت خبری ـ تحلیلی سینما پلاس، این تصور خوشبینانه، رؤیای بسیاری از مدیران سازمان عریض و طویل صدا و سیما بود که فکر میکردند مدیر جدید نیز زمان زیادی را صرف بررسی گزینههای مختلف خواهد کرد و در نهایت پس از گذشت یک سال، اقدام به تغییرات اساسی خواهد نمود اما فعالیتهای طوفانی محمد سرافراز در 10 روز اول فعالیت خود نشان میدهد خیال مدیران پیشین بسیار خام دستانه و کودکانه است و کشتیبان را سیاستی دیگر آمده است!
خداحافظی مدیران با حقوقهای میلیونی
در طول 10 روز گذشته تغییرات محسوسی در برنامههای خبری صدا و سیما رخ داده و مخاطبان به جای بخشهای طولانی و حوصله سربَر، با بستههای خبری کوتاه و مختصر مواجه شدهاند. خلاصه شدن بخش خبری 30/20 در 15 دقیقه و بخش خبری 21 شبکه یک سیما در 30 دقیقه و نیز فعال شدن خبرنگاران در حوزههای خبری، از تغییرات کاملاً محسوس و جدید است. حضور «اصغر پورمحمدی» در پُست حساس معاونت سیما نیز دیگر تغییر کوتاه مدت و انقلابی سرافراز در 10 روز اخیر است. حالا مدیران قدیمی این سازمان که به دریافت حقوقهای ماهانه هشت تا یازده میلیون تومانی عادت کرده و در طول دوران مسئولیت خود از انواع و اقسام امکانات برخوردار بودهاند، با قاطعیت سرافراز در برکناری دارابی و انتصاب مدیر جدید، حساب کار خود را کرده و برای خداحافظی از این مسئولیت گران بها، خود را آماده میکنند.
شنیده شده یکی از مدیرانی که به تازگی از مسئولیت خداحافظی کرده، در طول دوران کاری چند سال اخیر خود از هشت اتومبیل سازمانی استفاده شخصی میکرده و این اتومبیل ها در اختیار فرزندان و اعضای خانوادهاش بوده است. این مدیر در طول چند سال اخیر هیچ سند مالی را نیز امضاء نمیکرده و این مسوولیت به عهده قائم مقام وی بوده است. مدیر مذکور به یکی از شوراهای هماهنگی تبلیغات اسلامی بازخواهد گشت.
تغییرات بعدی شامل کدام بخشهای سازمان میشود؟
طبق اطلاعات رسیده به وب سایت خبری ـ تحلیلی سینما پلاس، «معاونت صدا» و «معاونت سیاسی» گزینههای بعدی تغییر هستند. سرافراز فعلاً عجله ای برای تغییر معاون امور استانهای خود ندارد.
«گزینه ادغام» نیز به صورتی جدی فکر سرافراز را به خود مشغول کرده است. با حضور سرافراز در این مسئولیت، ادغام معاونتهای «برنامه ریزی و اداری مالی» رسماً کلید خورده است. معاونتهای «رسانه مجازی و فنی» نیز دیگر گزینههای ادغام در این سازمان هستند. بخشهای تحقیقاتی و آموزشی سازمان نیز به زودی شاهد ادغام و کوچک سازی خواهند بود.
روز گذشته رییس سازمان صدا و سیما در حکمی «مهدی اخوان بهابادی» را به عنوان قائم مقام خود در امور رسانههای نوین منصوب کرد. این حکم تلاشی برای پایان دادن به عملکرد جزیره ای بخشهای مختلف سازمان در زمینه تکنولوژیهای جدید، آی تی و فضای مجازی است.
بازنشستگی پیش از موعد کارکنان صدا و سیما
همچنین این روزها طرحی در دست تدوین است که بر اساس آن، به بسیاری از کارمندان رسمی و قدیمی صدا و سیما که فاقد کار آیی لازم در سیستم جدید هستند، پیشنهاد «بازنشستگی پیش از موعد» داده خواهد شد. منابع مالی حاصل از ادغام بخشهای مختلف و صرفه جویی مالی حاصل از این امر قرار است صرف پرداختهای مالی به این گروه از بازنشستگان شود تا آنها با ترک سازمان صدا و سیما، عرصه را برای نیروهای کارآمد خالی کنند.
تغییر مدیریت در روزنامه جام جم و انتشارات سروش
یکی از جدیترین تغییرات در حوزه صدا و سیما در روزهای آینده، تغییر مدیریت روزنامه جام جم و انتشارات سروش است. تیم فعلی حاضر در این رسانهها از دوستان و یاران نزدیک «علی دارابی» معاون پیشین سیما هستند که با کنار گذاشته شدن وی، عملاً تیم فعلی حامیان خود را از دست داده و از سازمان خارج خواهند شد.
نکته مهم تغییرات فعلی آن است که برخلاف دوره ضرغامی، انتصابهای فعلی سرافراز، انعکاس رسانه ای بسیار محدودی داشته و بخش خبری ساعت 21 سه شنبه بیست و هفتم آبان ماه، در خبری کوتاه به آن اشاره کرد. این مسئله نشان دهنده بی علاقگی سرافراز به تبلیغات پُرحجم و بی اساس است.