اظهار نظر این روزنامه نگار متعهد نشان از دردی کهنه و قدیمی در بخش خبری صدا و سیما دارد که در اغلب مواقع اینچنینی، به جای اطلاع رسانی و تحلیل خبر، رویداد را نادیده می گیرند یا به شیوه ای غیرحرفه ای به آن می پردازد.
در واکنش به سانسور خبر درگذشت سیمین بهبهانی صورت گرفت:
اعتراض روزنامه نگار اصولگرا به «مدیران نافهم» صدا و سیما
سینماپلاس: رفتارهای سلیقه ای صدا و سیما با رویدادها و موضوع های هنری، اعتراض دبیر بخش ادب و هنر فارس را به دنبال داشت.
مصطفی وثوق کیا ـ ایستاده در سمت راست تصویر
به گزارش وب سایت خبری ـ تحلیلی سینماپلاس، «مصطفی وثوق کیا» از روزنامه نگارانی است که سال هاست در بخش ادب و هنر خبرگزاری فارس قلم می زند. او به صراحت لهجه شهرت دارد و بارها مدیران وزارت ارشاد را به دلیل تساهل و تسامح درخصوص نویسندگان دگراندیش مورد انتقاد جدی قرار داده است. این روزنامه نگار که طبق گفته همکارانش فردی منصف است، مطلب جالبی را درباره نحوه انعکاس خبر درگذشت مرحومه سیمین بهبهانی در رادیو نوشته است.
وثوق کیا در این مطلب که در فضای مجازی منتشر شده است، می نویسد: «سیمین بهبهانی بامداد امروز درگذشت. عصر یه ارتباط با رادیو کتاب داشتم. تهیه کننده بنده خدا تاکید می کرد از صبح مدیران رادیو پیگیر شدن که اسمی ازش تو برنامه ها برده نشه».
وثوق کیا در ادامه مطلب خود ضمن ابراز تعجب از این برخورد می نویسد: « به تهیه کننده برنامه رادیویی} گفتم می خواهی اصلا تکذیب کنیم یا بگیم نمرده؟ بابا ما تو خبرگزاری فارس این خبر رو زدیم اتفاقی هم نیفتاد. درسته ما با سیمین بهبهانی خط مشترک نداریم ولی این طوری هم کلا ندیدن خیلی ضایع است واقعا. بقیه شبکه ها رو چک نکردم ببینم اعلام شد یا نه.
امان از مدیران نافهم».
مدیر رادیو آدم خوبیه
نظرهای درج شده برای این مطلب هم بسیار جالب است. یکی از دوستان مصطفی که در رادیو کتاب مشغول به فعالیت است می گوید: «مدیر رادیو کتاب بشدت آدم خوبیه. باید چراش رو پیگیر بود.ما که مشکلی نداشتیم».
دوست دیگر این روزنامه نگار نیز اذعان می کند: «مدیر رادیو کتاب رو می شناسم ولی بعضی وقتا این ملاحظات رو وارد می کنن».
اظهار نظر این روزنامه نگار متعهد نشان از دردی کهنه و قدیمی در بخش خبری صدا و سیما دارد که در اغلب مواقع اینچنینی، به جای اطلاع رسانی و تحلیل خبر، رویداد را نادیده می گیرند یا به شیوه ای غیرحرفه ای به آن می پردازد. عدم اعلام خبر دریافت جایزه اسکار از سوی اصغر فرهادی یکی از مهم ترین اتفاق های اینچنینی بود. چند هفته قبل نیز با وجود اصغر فرهادی در سازمان انتقال خون برای حمایت از مردم غزه، این واقعه با گوشه و کنایه و به صورتی بسیار مختصر در تلویزیون انعکاس یافت حال آنکه تشکیل کمپین «کشتار را متوقف کنید» از سوی این هنرمند، با آب و تاب فراوان مطرح و مورد نقد قرار گرفت.