یکشنبه, اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • صفحه اصلی
  • خبر
  • گزارش
  • مصاحبه
  • یادداشت
  • کتاب
  • نمایش خانگی
  • تلویزیون
  • فرهنگ و جامعه
  • سینما پلاسی ها
  • مالتی مدیا
    • فیلم
    • عکس
  • فیلم فجر
    • جشنواره چهل و سوم فیلم فجر
    • جشنواره چهل و دوم فیلم فجر
    • جشنواره چهل و یکم فیلم فجر
    • جشنواره چهلم فیلم فجر
    • جشنواره سی و نهم فیلم فجر
    • جشنواره سی و هشتم فیلم فجر
    • جشنواره سی و هفتم فیلم فجر
    • جشنواره سی و هفتم فیلم فجر – بین الملل
    • جشنواره سی و ششم فیلم فجر
    • جشنواره سی و پنجم فیلم فجر
    • جشنواره سی و چهارم فیلم فجر
  • آپارات
  • آموزش
  • رضا استادی
  • صفحه اصلی
  • خبر
  • گزارش
  • مصاحبه
  • یادداشت
  • کتاب
  • نمایش خانگی
  • تلویزیون
  • فرهنگ و جامعه
  • سینما پلاسی ها
  • مالتی مدیا
    • فیلم
    • عکس
  • فیلم فجر
    • جشنواره چهل و سوم فیلم فجر
    • جشنواره چهل و دوم فیلم فجر
    • جشنواره چهل و یکم فیلم فجر
    • جشنواره چهلم فیلم فجر
    • جشنواره سی و نهم فیلم فجر
    • جشنواره سی و هشتم فیلم فجر
    • جشنواره سی و هفتم فیلم فجر
    • جشنواره سی و هفتم فیلم فجر – بین الملل
    • جشنواره سی و ششم فیلم فجر
    • جشنواره سی و پنجم فیلم فجر
    • جشنواره سی و چهارم فیلم فجر
  • آپارات
  • آموزش
  • رضا استادی
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
سینما پلاس
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
صفحه اصلی فرهنگ و جامعه

رسانه‌های مدیران دولت سیزدهم رنگ انتشار به خود می‌بینند؟

۱۴۰۳-۰۵-۱۶
Reading Time: 2 mins read
0

سینما مثبت: اعلام خبر صدور مجوز برای چهار رسانه متعلق به مدیران دولت سیزدهم واکنش‌های مختلفی را در فضای مجازی به دنبال داشته است.نکته قابل تامل در این میان درک نادرست مدیران دولت سیزدهم از وضعیت روزنامه نگاری در شرایط امروز جامعه است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اینترنتی خبری-تحلیلی سینمامثبت،در سال‌های پس از دوم خرداد «روزنامه»‌ رسانه‌ای موثر و کاربردی بود که به واسطه آن امکان تاثیرگذاری بر افکار عمومی وجود داشت. به همین دلیل طیف متنوعی از روزنامه‌‌ها با بهره گیری از چهره‌های جوان و موثر رسانه‌ای پدید آمدند که تا اردیبهشت ۱۳۷۹ و توقیف دسته جمعی رسانه‌ها تاثیرهای گسترده‌ای بر جامعه گذاشتند.

دهه هشتاد و نود دوران رونق ماهنامه‌ و فصلنامه بود و به جز روزنامه‌های حاکمیتی همچون: جام جم و همشهری و چند روزنامه بخش خصوصی اقبالی نسبت به رسانه‌ها شکل نگرفت و اساسا بعد از سال ۱۳۸۸ نیز تب راه اندازی روزنامه فروکش کرد. دهه نود دوران رونق سایت‌های خبری بود و بعدها گسترش فضای مجازی و کرونا نسخه رسانه‌های کاغذی را پیچید و عملا روزنامه‌های فعلی با شمارگانی اندک منتشر می‌شوند.

در خبرها آمده بود که محسن منصوری معاون اجرایی دولت سیزدهم مجوز روزنامه نوبنیاد،یاسر جبرائیلی مجوز روزنامه حکمران و علی نادری مدیر عامل فعلی ایرنا مجوز روزنامه جهان آرا را دریافت کرده‌اند. محمد مهدی اسماعیلی وزیر ارشاد دولت سیزدهم هم برای پایگاه خبری شهید جمهور مجوز فعالیت دریافت کرده‌ است.

این مجوزها در شرایطی صادر شده که افراد مذکور حتی نمی‌توانند به یارانه‌های وزارت ارشاد برای اداره رسانه‌هایشان دلخوش باشند زیرا به دلیل تعدد رسانه‌ها این یارانه هر سال کمتر می‌شود. از طرفی هزینه‌های انتشار روزنامه نیز افزایش یافته و از همه اینها مهم‌تر مساله «توزیع» بسیار حساس و پیچیده است.بحث نیروی انسانی و تولید محتوا نیز بسیار مهم است و اگر تفکر حاکم بر این روزنامه‌ها همان تفکر اداره کشور در سه سال اخیر باشد؛ بعید است بتوان نیروهای حرفه‌ای قابل توجهی جذب این روزنامه‌ها کرد و محتوایی تولید کرد که مخاطب برای خرید روزنامه پول بدهد. اگر هم قرار بر یک دگریسی تفکری باشد که چنین چرخشی از سوی طیف اصولگرا و پایگاه اجتماعی این افراد به موضوع‌های دیگری تعبیر خواهد شد. همچنین مساله تامین آگهی نیز هست که با توجه به طیف گسترده رسانه‌های باسابقه، حداقل از سوی دستگاه‌های دولتی دلیلی بر دادن آگهی به این رسانه‌ها نیست.

البته برخی از این رسانه‌های نوظهور هم صرفا در حد ایده تبلور یافته‌اند. مثلا همین پایگاه خبری شهید جمهور چه محلی از اعراب دارد؟ مگر وزیر فعلی ارشاد میراث‌دار معنوی رئیس جمهور اسبق است یا اینکه چنین مسوولیتی از سوی خانواده رئیس جمهور فقید به وی داده شده است؟پایگاه خبری با این نام هر مطلب انتقادی که از دولت جدید منتشر کند با سو تعبیرهای فراوانی مواجه خواهد شد.

بر همین اساس بهتر است هر سه بزرگواری که امتیازهای روزنامه‌های جدید خود را دریافت کرده‌اند مجوزهای خود را تودیع نمایند و در همان فضای مجازی به فعالیت ادامه دهند. اگر هم تصمیم به انتشار این رسانه‌ها وجود دارد حتما منابع مالی خود را شرح دهند و بگویند از چه محلی هزینه سنگین انتشار این رسانه‌ها را تامین خواهند کرد؟

سینما مثبت آماده انعکاس دیدگاه‌های افراد،سازمان‌ها و نهادهایی است که نام آن‌ها در این مطلب آمده  است.

برچسب ها: پایگاه خبری شهید جمهورروزنامه علی نادریروزنامه محسن منصوری
نوشته قبلی

مراحل عبور از هفت خوان مختار!

نوشته‌ی بعدی

توضیحات بازیگر “روزگار جوانی” درباره ایفای نقش در مختارنامه  

نوشته‌ی بعدی

توضیحات بازیگر “روزگار جوانی” درباره ایفای نقش در مختارنامه  

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سینما پلاس

این سایت بر اساس طراحی گرافیکی اختصاصی برنامه نویسی شده و تمامی بخش های آن مشمول قانون کُپی رایت می باشد. کُپی برداری از بخش های اختصاصی سایت و مشابه سازی آن، برای صاحبان این سایت حق شکایت و پیگیری در مراجع قضایی را ایجاد خواهد کرد.

  • در جریان
  • دیدگاه‌ها
  • آخرین

طوبی و خاطرخواه‌هایش!

۱۴۰۳-۰۵-۲۷

سریال طوبی؛حکایت‌ مستربین در بغداد  

۱۴۰۳-۰۶-۱۰

طوبی و خاطرخواه‌هایش!

30

الگوهای فیلمفارسی در سریال طوبی

18

از صیاد تا ناریا، تلویزیون و پرده سینما در اشغال آثاری ضعیف

۱۴۰۴-۰۲-۲۸

مدیران مومن و انقلابی تلویزیون هم عاشق بوروکراسی سنگین هستند؟

۱۴۰۴-۰۲-۲۶

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Smiley face Smiley face Smiley face Smiley face

  • درباره
  • تبلیغات
  • سیاست و حریم خصوصی
  • تماس

تمام حقوق این سایت متعلق به سینما مثبت می باشد . طراحی شده توسط مدیا پلاس

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

تمام حقوق این سایت متعلق به سینما مثبت می باشد . طراحی شده توسط مدیا پلاس