سینما مثبت: خبرسازیهای غیر واقعی یکی از مهمترین ویژگیهای سازمان سینمایی در دولت سیزدهم است؛ ویژگی مهمی که به واسطه عدم پیگیری در رسانهها به امری عادی و معمول تبدیل شده و متاسفانه روز به روز دامنه آن گستردهتر میشود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اینترنتی خبری-تحلیلی سینمامثبت،در طول حدود سه سال فعالیت سازمان سینمایی در دولت سیزدهم وعدههای فراوانی مبنی بر حل و فصل مشکلات سینما داده شد و هربار سخن از نزدیک شدن به بازارهای جهانی،ساخت فیلم مشترک با شرکای چینی و روسی،اکران فیلمهای ایرانی در بازارهای بین المللی و… داده شد اما از آنجا که مدیران این سازمان نیز در زمره «خوبان» قرار دارند؛مصداق آن شعر «هزار وعده خوبان یکی وفا نکند» وعدههای آنها وفا نکرد و سینمای ایران ماند و فروش فیلمهای طنزی که به لطف آگهیهای شبکههای ماهوارهای فروش دارند و این شد دستاورد محوری و مهم مسوولان سازمان سینمایی که هر چند وقت یکبار در بوق و کرنا میشود.
از حل مشکلات اساسی ۳۰_ ۴۰ ساله سینما چه خبر؟
مرداد ماه سال گذشته محمد خزاعی در یکی از جلسات شورای راهبردی اکران به طرحی با عنوان «طرح تسهیم» اشاره و سپس اعلام کرد: در دوره جدید فعالیت سازمان سینمایی ۱۰ طرح بنیادی در حوزه زیرساخت و توسعه پایدار سینما طراحی شده که برخی از آنها تا پایان سالجاری به بهرهبرداری خواهید رسید که بسیاری از مشکلات اساسی ۳۰_ ۴۰ ساله سینما به واسطه این طرحها حل خواهد شد.(اینجا)
طی تماس با روابط عمومی سازمان سینمایی اطلاعاتی از این طرح به دست نیامد.فقط توضیحی کوتاه در سایت سازمان سینمایی (اینجا) با این مضمون درج شده بود:از این طریق کلیه صاحبان آثار سهم خود را میگیرند…اتفاق درستی است که چرخه تولید به گردش در میآید و هر کسی به سهمی که دارد میرسد.
به عبارتی در صورت اجرای این طرح هر زمان مشتری بلیت سینمایی خریداری کند،سهم صاحب سالن،صاحب فیلم و پخش کننده به حساب وی واریز میشود.
اما پیگیری خبرنگار سینمامثبت از دفاتر پخش حکایت از آن دارد که این طرح حتی به صورت پایلوت اجرا نشده و همچنان صاحبان سالنهای سینما سهم صاحبان فیلم و پخش کنندهها را با تاخیرهای چند ماهه و بعضا ششماهه و یکساله پرداخت میکنند. اینجاست که اهالی سینما با خود زمزمه میکنند: هزار وعده خزاعی یکی وفا نکند!
سینما مثبت آماده انعکاس دیدگاههای افراد،سازمانها و نهادهایی است که نام آنها در این مطلب آمده است.