سینما مثبت: با وجود محدودیتهای دسترسی به اینستاگرام،توییتر و تلگرام در کشورمان این روزها طیف گستردهای از مدیران فرهنگی و رسانهای در این فضا حضور دارند.در چنین شرایطی رئیس سازمان سینمایی ظاهرا تمایلی به حضور در این فضا ندارد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اینترنتی خبری-تحلیلی سینمامثبت، فضای مجازی امکانی برای تعامل و ارتباط مستقیم و بی واسطه با مردم از هر قشر و طبقه است.امکانی که برای مدیران و مسوولان شرایطی را ایجاد میکند تا حوزه مسوولیت خود را بهتر مدیریت کنند.یاسر احمدوند معاون فرهنگی وزیر ارشاد و ایمان شمسایی مدیرکل مطبوعات و خبرگزاریهای داخلی وزارت ارشاد از جمله چهرههایی هستند که حضوری فعال و تعاملی در فضای مجازی دارند و درخصوص حوزه فعالیتهای خود گزارشهایی نیز در این فضا منتشر میکنند.
محمد خزاعی اما صرفا در فضای اینستاگرام صفحهای دارد که چندان فعال هم نیست و بیشتر همان رویه سایت سازمان سینمایی را دنبال میکند؛یعنی بازنشر همان اخبار رسمی در شکل و شمایل گرافیکی بسیار ضعیف و غیر جذاب. مثلا درخصوص درگذشت مادر محمد مهدی عسگرپور این متن در صفحه خزاعی منتشر شده است: در پی درگذشت والده مکرمه محمدمهدی عسگر پور، محمد خزاعی در پیامی مصیبت وارده را به کارگردان سینمای ایران و رییس محترم هیات مدیره خانه سینما تسلیت گفت.
نکته قابل تامل این است که صفحه خزاعی ۱۳ هزار دنبال کننده دارد اما برای اغلب مطالب نظری درج نمیشود و لایکهای صفحه نیز بسته و پنهان است که این مساله اصالت دنبال کنندگان را با تردید مواجه میکند که چنین وضعیتی شایسته رئیس سازمان سینمایی نیست که اصطلاحا دنبال کننده فیک داشته باشد!
نکته دیگر اینکه خزاعی صرفا هفت نفر را دنبال میکند: سلمان امیری-یزدان عشیری(مدیر روابط عمومی سازمان سینمایی)-محمد مهدی اسماعیلی (وزیر ارشاد)- بنیاد سینمایی فارابی-سازمان سینمایی-وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی-سازمان سینمایی و ابراهم رئیسی (رئیس جمهور). صفحه رهبری در اینستاگرام نیز توسط خزاعی دنبال نمیشود.
جالب اینکه خزاعی به انجمن سینمای جوانان ایران،مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی،موزه سینما،جشنواره فیلم فجر،خانه سینما و… نیز افتخار دنبال کردن صفحات آنها را نداده است.البته خزاعی علاقه چندانی به پرسش و پاسخ با رسانهها نیز ندارد و به جز معدود گفت و گوهای او با صدا و سیما و مصاحبههای سرپایی با نمایندگان رسانهها سابقه زیادی از فعالیت رسانهای او مشاهده نمیشود.
مجموع این رفتارها خزاعی را بیش از آنکه به مدیران دولت سیزدهم -که از آن به عنوان دولت محرومان و خدمتگذاران نیز نامبرده میشود-شبیه کند،خزاعی را به برخی مدیران کارگزارانی دهه هفتاد و دوران مرحوم هاشمی رفسنجانی شبیه میکند که چندان اهل رسانه نبودند و صحبتهای خود را به صورت یکطرفه در سخنرانیها بیان میکردند و همواره مورد انتقاد مردم و رسانهها بودند.سیاستی که خزاعی نیز کمابیش در جلسات هفتگی با مدیران خود دنبال کرده و میکند.
شاید این روحیه برای خزاعی در مقام رئیس سازمان سینمایی مشکل ساز نباشد اما قطعا برای او در مقام دبیر جشنواره فیلم فجر آسیب زننده است و باعث خواهد شد تا او نیز به مسیری برود که پیشتر مجتبی امینی در آن گام نهاده بود.
سینما مثبت آماده انعکاس دیدگاههای افراد،سازمانها و نهادهایی است که نام آنها در این مطلب آمده است.
مطالب مرتبط: خزاعی برتر از مقامهای لشگری و کشوری؟!