سینما مثبت: محمد مهدی اسماعیلی وزیر پیشنهادی دولت سیزدهم برای تصدی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی امروز سه شنبه دوم شهریور ماه در مجلس شورای اسلامی با نطقی احساسی که در جای جای آن اشاره به تمامی نقاط جغرافیایی کشور عزیزمان ایران وجود داشت تلاش کرد تا نظر مثبت نمایندگان مجلس شورای اسلامی را برای کسب رای اعتماد جلب کند. نطقی با جهت گیری کاملا مثبت که هیچ اثری از چالش در آن نبود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اینترنتی خبری- تحلیلی سینمامثبت، اسماعیلی اخیرا اعلام کرده آنچه در قالب برنامههای وی منتشر شده و مورد اعتراض اهالی هنر بخصوص اهالی سینما شده صرفا آسیب شناسی این حوزه بوده و خود او در صورت جلب اعتماد مجلس برای تصدی این وزارتخانه تلاش خواهد کرد تا تصدیگری دولت را کاهش دهد،امور فرهنگی را به صنوف بسپارد، با قاچاق محصولات فرهنگی مبارزه کند،هزینه تولید محصولات فرهنگی را کاهش دهد،تمرکز زدایی کند و…
برنامههای آسیب شناسانه وزیر پیشنهادی را چه کسانی نوشتند؟
در یک هفته گذشته برای بسیاری از اهالی فرهنگ و هنر این سوال مطرح شده که برنامههای آسیب شناسانه وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی توسط چه کسانی نوشته شده است؟ پیگیریهای خبرنگار سینما مثبت حکایت از آن دارد که محمد روزی طلب پژوهشگر و همچنین وحید پوریامین از فعالان فرهنگی جزو نویسندگان برنامه آسیب شناسانه وزیر پیشنهادی بودهاند.
روزی طلب از همکاران پیشین اسماعیلی در مرکز اسناد انقلاب اسلامی است و فعالیتهای رسانه ای مختلفی از جمله عضو هیات موسس و سردبیر پایگاه اطلاعرسانی رجانیوز، عضو کمیسیون رسانه مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری، عضو شورای سردبیری روزنامه ایران و … در کارنامه کاری وی وجود دارد. یامین پور نیز که جزو چهرههای جریان اصولگرایی است در طول سالهای اخیر فعالیتهای مختلفی انجام داده که مهم ترین آن اجرای برنامههای مختلف در تلویزیون بوده است. وی دانش آموخته دانشگاه امام صادق است و همچنین دبیری کمیسیون فرهنگی اجتماعی مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری را نیز در مقطعی به عهده داشته که از این حیث همکار روزی طلب محسوب میشود.
حذف نیلوفر از دنبال شدههای وزیر پیشنهادی
محمد مهدی اسماعیلی از شهریورماه ۱۳۹۸ در توییتر فعالیت داشته و صفحهای را ایجاد کرده است. تا یک هفته قبل اسماعیلی در توییتر چهار حساب کاربری را دنبال میکرد که مطابق تصویر زیر دو حساب متعلق به مقام معظم رهبری، یک حساب متعلق به حجه الاسلام ابراهیم رییسی و یک حساب نیز متعلق به فردی به نام «نیلوفر» بود که بر اساس بیوگرافی منتشر شده از وی در همین حساب کاربری، فردی علاقه مند به سفرهای تنهایی و همچنین آموزش مدیریت بوده است
اما در روزهای اخیر ناگهان نیلوفر از فهرست دنبال شدههای وزیر پیشنهادی حذف میشود و دنبال شدههای وی محدود به سه حساب کاربری میشود.
البته تعداد دنبال کنندگان وزیر پیشنهادی نیز حدود ۱۰۷ نفر است که عدد و رقم چندان زیادی نیست. وزیر پیشنهادی فعالیت چندانی هم در فضای توییتر نداشته و بررسیهای خبرنگار ما نشان میدهد که اسماعیلی علاقهای به درج کامنت یا لایک کردن و فیوکردن پستها در توییتر ندارد اما در یک مورد زیر پست فردی به نام امین عطائی که از بی دغدغهگی رسانهها نسبت به مسائل کارگران هپکو گلایه کرده و مشخصا از دو رسانه «همشهری جوان» و «سازندگی» هم نام برده بود، یک کامنت جالب گذاشته و نوشته است:«دغدغهشونو سگ…» که البته مشخص نیست منظور وزیر پیشنهادی از سه نقطه چه بوده است؟ سگ گاز گرفت؟ سگ بوس کرد؟ یا سگ….
سینما مثبت آماده انعکاس دیدگاههای افراد،سازمانها و نهادهایی که نام آنها در این مطلب آمده درباره مطلب مذکور است.
مطالب مرتبط:
وزیر ارشاد آینده، اول پیاله و بَدقِلِقی؟!
انجمن منتقدان: برنامه وزیر ارشاد زمخت و ایدئولوژیک است
بیانیه منسوب به خانه سینما در پاسخ به اظهارات وزیر ارشاد آینده/زمین سفتی را انتخاب کردهاید