سینما مثبت: این روزها اخبار گوناگونی از خانه سینما به گوش می رسد. اخباری که حکایت از عدم رعایت تشریفات معمول قانونی در فعالیت های اخیر این نهاد صنفی دارد و متاسفانه با مسامحه و سهل انگاری مواجه شده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اینترنتی خبری ـ تحلیلی سینما مثبت و به نقل از سایت تابناک، «مطابق با سندی که در برنامه «شب سینما» شبکه چهار منتشر شد، آخرین بار در سال ۱۳۹۰، هیات مدیره وقت به مدیرعاملی محمدمهدی عسگرپور در خانه سینما ثبت شدهاند و پس از آنکه در سال ۱۳۹۲ باید این اتفاق رخ میداد، ماجرای تعطیلی به وقوع پیوسته و پس از بازگشایی نیز با وجود برگزاری چند مجمع عمومی و تغییرات مکرر مدیریتی فوق الاشاره، هیچ یک از این تغییرات ثبت قانونی نشده است.»
شاید این امر در ظاهر اتفاقی ساده به نظر برسد اما برای تشکلی صنفی که مسوولیت های قانونی فراوان دارد و باید امور آن طبق قانون پیش برود، سهل انگاری در انجام مربوط به این بخش بسیار شبهه برانگیز است. آیا منافعی وجود داشته که صنف سینماگران مسیر قانونی خود را طی نکرده است؟! آیا ثبت تغییرات قانونی امکانی برای سوء استفاده برخی افراد و جریان ها را از فعالیت خانه سینما ایجاد نمی کند؟ آیا این مسئله به شان و جایگاه تنها نهاد صنفی سینمایی کشور خدشه و لطمه وارد نمی کند؟ چه تخلف دیگری از نظر قانونی در این نهاد صنفی رخ داده که هنوز افشاء نشده است؟
این سوال ها و دهها سوال دیگر این روزها در ذهن اهالی سینمای ایران نقش بسته است. جماعتی که به واسطه شرایط خاص حاکم بر سینما و تسلط پدرخوانده ها امکان بیان آزادانه و حتی پرسشگری ساده از مسوولان این صنف را ندارند و صرفا باید نظاره گر اتفاق ها باشند. در چنین شرایطی آیا بهتر نیست مدیر عامل خانه سینما که نسبت به تمامی این اتفاق ها سیاست «سکوت» را انتخاب کرده و ظاهرا فرصتی برای حل و فصل این موضوعات ندارد استعفا دهد تا گروهی که توان حل و فصل این مشکلات را دارند، وارد عرصه شوند؟!