سینما مثبت: در طول دو دهه گذشته تشکیلات مختلفی جهت تولید و عرضه محتوای فرهنگی ـ هنری در حوزه انقلاب و دفاع مقدس ایجاد شده است. تعدد این تشکیلات در سالهای اخیر به نقطه ضعفی برای این دستگاهها تبدیل شده و عملاً به جای تولید آثار هنری با کیفیت، بخش عمدهای از بودجه این مراکز صرف هزینههای جاری اداره این سازمانها و انجمنها شده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اینترنتی خبری ـ تحلیلی سینما مثبت، راه اندازی سازمان هنری ـ رسانهای اوج از اواخر دهه هشتاد و آغاز فعالیتهای جدی این تشکیلات از اوایل دهه نود، نوید بخش این مسئله بود که برخلاف برخی اظهارنظرهای بدبینانه، جریان انقلاب و دفاع مقدس در عرصه هنری به پایان راه خود نرسیده و همچنان میتوان در این زمینه آثار باکیفیت تولید کرد. البته مسیری که اوج رفته تا امروز سرشار از آزمون و خطاهای مختلف بوده است؛ مثلاً با گذشت شش سال از اعلام خبر ساخت سریالهایی مانند صدام و هنگام بیداری و صرف هزینههای مختلف برای تولید آنها، هنوز خبری از تولید این آثار نیست اما در بخش مستند، آثار قابل تاملی در این مجموعه تولید شده است.
در چند ماه گذشته مدیر اوج مسوولیت «بسیج هنرمندان» و «بنیاد روایت» را نیز به عهده گرفت. این دو مجموعه با توجه به نیروی انسانی و تشکیلات اداری گسترده اشان خروجی اندکی از نظر هنری داشتهاند و تأثیر بسیار محدودی در فضای هنری این سالها گذاشتهاند. یکی از دلایل این امر، تشکیلات اداری گسترده این دو مجموعه است که عنصر «چابکی» را از آنها گرفته و دیگر جایی برای فعالیتهای خلاقانه و مؤثر باقی نمیگذارد. امید است با رفع این نقیصه و کم حجم شدن تشکیلات سازمانی و اداری این مجموعهها، الگوی موفق سازمان اوج ـ از نظر نیروی کم تعداد اداری ـ در این مجموعهها نیز محقق گردد تا خروجی این مجموعهها نیز آثار هنری باکیفیت متناسب با شرایط و نیاز روز جامعه باشد. (انشاءالله)