ادعای یک رسانه درباره تنها معاون زن سازمان صداوسیما
فوقدیپلم جوشکاری رییس شبکه رادیویی شد؟!
سینما مثبت: کمتر از هفت ماه از تغییر رییس سازمان صداوسیما میگذرد و در این مدت تعداد اندکی از مدیران جدید حاضر به مصاحبه با رسانهها شدهاند. مصاحبه اخیر «نسرین آبروانی» معاون صدا با روزنامه جام جم که چندی پیش انجام شد، واکنشهایی را به دنبال داشته و نویسنده ای در مطلبی تحلیلی معاون صدا را متهم کرده که طی دو ماه اول فعالیت خود یازده شبکه تلویزیونی را تعطیل کرده، مدیران کمتجربه، چندشغله و 77 ساله را بهجای چهرههای شایسته بهکار گرفته و از همه مهمتر اینکه شخصی را به مدیریت یکی از شبکههای رادیویی گمارده که به کشور امریکا تقاضای شهروندی داده و خواسته او هماکنون در حال بررسی است.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی اینترنتی خبری ـ تحلیلی سینما مثبت، «ناصر عابدینی» با نگارش مطلبی تحلیلی در سایت پارسینه، در واکنش به مصاحبه اخیر معاون صدا با روزنامه جام جم نوشت: «گفتهاید که پس از مطالعات کارشناسی مشخص شد بسیاری از شبکهها کار موازی انجام میدهند و تهیهکنندگان و گویندگان همزمان در چند رادیو کار میکردند. این در حالی است که در عرض کمتر از دوماه تمامی تغییرات در رادیو اتفاق افتاد و این پرسش ایجاد میشود که چطور میشود در عرض دوماه برای تعطیلی «یازده شبکه رادیویی» که زمان زیادی برای راهاندازی آنها وقت گذاشتهشده بود، هم مطالعه کارشناسی کرد و هم آن را اجرا کرد. به نظر میرسد که یا کار مطالعاتی نکردهاید و یا روش مطالعه رانمیدانید چیست و اینگونه به بیراهه رفتهاید.»
مدیر شبکه رادیویی مدرک جوشکاری دارد
این نویسنده در ادامه انتصابهای معاون صدا در رادیو سلامت و رادیو ورزش را زیر سؤال برده و مینویسد: «مدیر رادیو سلامت حداقل در بین همکاران خودش، آنانی که در رادیو سلامت شاغلند، کمترین تجربه برنامهسازی را در حوزه سلامت دارد، و شاید بهتر باشد بگوییم هیج تجربه ای درباره برنامهسازی در رادیو ندارد… مدیر رادیو ورزش، دارای دکترای تربیتبدنی و مدیریت ورزشی است اما این چندمین شغل ایشان است (هفته ای چهار روز تدریس تماموقت در تهران، کرج و خرمآباد و دارای پستهای اجرایی و مشاوره ای در وزارت ورزش، کمیته المپیک و..) و مدیریت رادیو ورزش در اولویت چندمش است… مدیرانی با مدارک فوقدیپلم متالوژی و یا جوشکاری برای رادیو تهران و رادیو نمایش برگزیدهاید.»
فرد بدحجاب را مدیر کردهاید
در بخش دیگری از این مقاله عابدینی با اشاره به صحبتهای آبروانی در این خصوص که «مدیران شبکهها علاوه بر تعهد، دیانت و ولایتمداری از تجربههای ارزشمندی در رادیو برخوردارند و خوشبختانه این افراد همگی به تائید نهادهای نظارتی و امنیتی رسیدهاند.»، این سؤال را مطرح میکند که «چطور ممکن است در رسانه ای که مؤمن، ولایتمدار و اهل دیانت میخوانیدش یک خانم با پوششی متفاوت ازآنچه رسانه ملی تبلیغ میکند برای مدیریت همزمان بر دو شبکه انتخاب میشود؟ این در حالی است که فرد مذکور به حداقل حجاب اسلامی در دوران برنامهسازیاش قائل نبوده، و در مراجعات مکرر به سفارت امریکا تقاضای شهروندی داده و در حال حاضر تقاضای وی در دست بررسی است. نهادهای امنیتی و نظارتی امتیاز ویژه ای برای این خانم قائل بودهاند و یا جنابعالی این امتیاز را برای وی به ارمغان آوردهاید؟»
انتصاب مدیر 77 ساله جوانگرایی است؟
نویسنده سایت پارسینه همچنین این ادعای آبروانی که گفته «اراده سازمان بر سرمایهگذاری روی نیروهای جوانتر است» را هم رد کرده و مینویسد: «قسم حضرت عباس را قبول کنیم یا دم خروس را؟! آیا انتصاب افرادی چون مسعود اسکویی در رادیو ورزش با 77 سال سن سرمایهگذاری روی نیروهای جوان است؟ و یا استفاده از بدنه کارشناسی فسیل و ناکارآمدی متشکل از افرادی چون محمد جهانی، سروری، سرکار پور، استاد احمدی و.. که هیچ آشنایی با شیوههای برنامهسازی جدید در رسانه ندارند و مدتهاست که از بدنه برنامهسازی منفک شدهاند و بازنشسته؛ جوانگرایی ست»!؟
هنوز مسئولان رادیو به این اظهارات واکنشی نشان ندادهاند.سینما مثبت آماده انعکاس دیدگاه های مسوولان رادیو در زمینه این اظهارات است.