تلویزیون اگر میتوانست مؤثر باشد امروز شصت درصد مردم با رسانه ملی قهر نمیکردند و خود را به شبکههای بیاصلونسب ماهوارهای نمیسپردند. کلاً انگشتشمار است که تلویزیون پروژهای را پیش برده باشد و به موفقیت هم رسیده باشد
گزارشگر تلویزیون روابط فامیلی رییسجمهور را افشاء کرد
سینما مثبت: سال 1394 از سوی مقام معظم رهبری با عنوان «دولت و ملت، همدلی و همزبانی» نامیده شده است. دولت در مقام دستگاهی اجرایی دارای نقاط ضعف و قوت فراوانی است که صداوسیما بهعنوان یک رسانه موظف بهنقد و تحلیل آن است اما برخی رفتارهای بروز یافته از سوی دستاندرکاران این رسانه باعث شده تا طرفداران دولت تعبیر «سیاه نمایی» را درباره نحوه مواجهه صداوسیما و دولت به ذهن متبادر کنند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی اینترنتی خبری ـ تحلیلی سینما مثبت، «اخیراً فیلمی در شبکههای مجازی دستبهدست میشود که صدا و روش دستاندرکاران ٢٠:٣٠ را بهضمیمه دارد. به نظر میرسد این فیلم را در ٢٠:٣٠ ساختهاند اما از پخشش منصرف شدهاند و بهجایش آن را در وایبر و تلگرام و فیسبوک منتشر ساختهاند. برنامه مربوط به فامیل و کس و کار رییسجمهور است که مسوولیتی گرفتهاند و در کابینه (دولت) بیاوبرویی پیداکردهاند. لحن گوینده این فیلم – که گوینده بسیاری از گزارشهای خبری است- بهقدری بد و پرطعنه و آزاردهنده است که قبل از اینکه حال دولت را بگیرد، حال مخاطب را میگیرد. بعد هم یک تکنیک بدی یاد گرفتهاند که پشتبند اظهارنظرهای سیاسی، دیالوگهای طنزآمیز سریالها را میآورند و با این کار روی احساسات دمدستی مخاطبان تأثیر میگذارند.حقیقتاً فیلم بدی است و اگر بخواهیم نیتخوانی کنیم باید بگوییم هیچ نیت خیری در ساخت آن در کار نیست. سهل است انگار طرفداران دولت قبل خواستهاند انتقام بگیرند و بگویند دولت یازدهم خلقیات روستایی و تازهبهدورانرسیدگی دارد.»
سید علی میرفتاح امروز با درج مطلبی در روزنامه اعتماد، ضمن طرح ماجرای این فیلم مینویسد: «دولت یازدهم هر حُسن داشته باشد یک عیب جدی دارد و آن اینکه به اهمیت رسانه واقف نیست و تمام و کمال در این زمینه بازی را به رقیبش واگذار کرده است. رقیب هم البته کار سخت و عجیبی نمیخواهد بکند. همینکه برنامههای تلویزیون را شِر کند، کافی است تا دولت را از چشمها بیندازد. البته از تأثیر عکس برنامههای تلویزیون هم نباید غافل شد. حقیقتاً تلویزیون اگر میتوانست مؤثر باشد امروز ٦٠ درصد مردم با رسانه ملی قهر نمیکردند و خود را به شبکههای بیاصلونسب ماهوارهای نمیسپردند. کلاً انگشتشمار است که تلویزیون پروژهای را پیش برده باشد و به موفقیت هم رسیده باشد. منظورم از موفقیت، نیتی است که به نتیجه برسد که عمدتاً نمیرسد. هنوز جریان یارانهها یادمان نرفته که تلویزیون وارد گود شد، بهجای کاهش کار را به افزایش یارانهبگیران رساند.»
رفتار صدا و سیما نسبت به دولت قبلی را فراموش نکرده ایم
میرفتاح در بخش دیگری از مطلب خود با ذکر این مطلب که «من با انتقاد و حتی با تندی سیاسی مخالف نیستم اما مبتذل کردن نقد بد است و به مبتذل شدن روند سیاسی منتهی میشود» تاکید میکند:«بااینهمه زمان دولت ٩ و ١٠فراموشمان نشده. آن موقع یادمان نرفته که هزاران اتفاق بد و زشت و ناپسند میافتاد اما هیچکس چیزی نمیگفت و با سکوت از کنارش میگذشت،«دولت پاکدستان» یادمان نرفته و خیلی چیزهای دیگر هم. فامیلبازی دولت قبل هم یادمان نرفته.رييس قبلی، دامادش، برادرش، خواهرش، رفقای زمان دانشگاهش، همدورهایهایش، هممحلهایهایش و قوموخویشش سرکار بودند و دوستان ٢٠:٣٠ مثل یک امر عادی از کنارش میگذشتن، اما حالا فیلم میسازند و مضمون کوک میکنند و نگران از مجلسی که درراه است، سیاهنمایی میکنند.سياه بد است اما برای تلویزیون بدتر است.»
هنوز صداوسیما به این مطلب واکنشی نشان نداده است.