در خصوص کشورهایی همچون: فیلیپین و مالزی هم سازندگان فیلم محمد این نکته را از یاد بردهاند که در کشورهای مذکور «اسلام آمریکایی» سیطره دارد و اندک سینمای این کشورها نیز در اختیار فیلمهای آمریکایی و هندی است.
آخرین تصمیمها درباره فیلم محمد ساخته مجید مجیدی
محمدِ مجیدی سریال میشود
سینما پلاس: پس از برگزاری چندین جلسه نمایش خصوصی برای فیلم محمد آخرین ساخته مجید مجیدی، سازندگان این فیلم تصمیم گرفتهاند تا بخشهایی از فیلم را کوتاه و زمان آن را کاهش دهند. همچنین مقررشده بر اساس تصاویر موجود، نسخهای تلویزیونی از این اثر تدوین و در قالب مینی سریالی ششقسمتی آماده گردد تا پس از پایان نمایش فیلم در سینماها، در تلویزیون نیز به نمایش دربیاید.با توجه به حضور بازیگرانی همچون: محسن تنابنده،مهدی پاکدل و داریوش فرهنگ در این فیلم که همگی حضوری درخشان در تلویزیون داشته اند؛ می توان پیش بینی کرد نسخه سریالی این اثر با استقبال مواجه شود.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی اینترنتی خبری ـ تحلیلی سینما پلاس، مدتزمان مرسوم برای فیلمهای سینمایی در دنیا 120 دقیقه است و معدود آثاری که زمانی بیش از این میزان دارند، فیلمهایی هستند که بخش عمدهای از زمان آنها را جلوههای ویژه تصویری شکل میدهد. در نمایشهای اخیر برگزارشده برای این فیلم نیز یکی از نقاط ضعف این اثر، مدتزمان طولانی آن عنوانشده و به همین دلیل سازندگان فیلم در حال چارهاندیشی برای کوتاه کردن فیلم هستند.
تلاش برای اکران بینالمللی
سازندگان این فیلم همچنان در تلاش برای نمایش این اثر دریکی از جشنوارههای درجه A هستند و به همین دلیل نیز نمایشهای خصوصی فیلم بهصورت چراغ خاموش صورت میگیرد تا قانون وورد پریمیر بودن ـ یعنی اولین نمایش جهانی ـ فیلم رعایت شود تا امکان عرضه آن در جشنوارههای بینالمللی همچنان مهیا باشد.
یکی از ایرادهای جدی وارد به آخرین ساخته مجید مجیدی، عدم پیشبینی و سنجش درست بازار در خصوص این اثر و فقدان آمادهسازی فضای بینالملل برای عرضه این فیلم است. در حال حاضر با پایان آمادهسازی فیلم سازندگان آن تازه به فکر عرضه بینالمللی این اثر معنوی افتادهاند و البته طرح و نقشه مشخصی نیز برای این منظور ندارند.
با توجه به هزینه 110 میلیارد تومانی صورت گرفته برای ساخت این فیلم، تنها درصورتیکه بیش از نیمی از مردم ایران این فیلم را تماشا کنند سرمایهگذاری صورت گرفته برای ساخت آن بازگرداننده خواهد شد و از آن مرحله به بعد فیلم به سوددهی خواهد رسید. برای عرضه بینالمللی فیلم نیز کشورهای «جنوب شرقی آسیا» یکی از آخرین مقاصد موردنظر سازندگان فیلم است که تلاش خواهند کرد این فیلم را در کشورهایی همچون: مالزی، فیلیپین، اندونزی، ترکیه و.. اکران کنند. البته این پیشبینی نیز مبتنی بر واقعیت نیست زیرا بهترین فیلم ایرانی سالهای اخیر ـ جدایی نادر از سیمین ـ که حتی برنده جایزه اسکار هم شده بود، صرفاً امکان نمایش در سه سالن سینمایی شهر استامبول را داشت و به مدت دو هفته بر روی پرده بود. حال مشخص نیست باوجود حاکمیت اسلام سنی مذهب و تندرو که با عربهای سنی مذهب نیز رابطهای گرم دارد، این فیلم چگونه در ترکیه نمایش داده خواهد شد؟
در خصوص کشورهایی همچون: فیلیپین و مالزی هم سازندگان فیلم محمد این نکته را از یاد بردهاند که در کشورهای مذکور «اسلام آمریکایی» سیطره دارد و اندک سینمای این کشورها نیز در اختیار فیلمهای آمریکایی و هندی است.
متوسط بهای بلیت در سینماهای دنیا از 10 تا 12 دلار و یورو است و آخرین ساخته مجید مجیدی باید در ابعادی بسیار گسترده نمایش داده شود تا هزینه ساخت خود را بازگرداند